Şimdi Ara

tarihi eminönü balıkçısında yaşanan vahşet #eminönündevahşet (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
8
Favori
125.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1452 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bugün balıkçı teknesini önünden geçtim. bildiğin normal mesaileri devam ediyor. balık yiyen yiyene.. biraz tenha gördüm bir öncekine göre ama boş yer yoktu yani. konuda yazılanları okuduktan sonra çalışanları alıcı gözle biraz süzdüm de hiç biri değil karadenizli olmak laza benzemiyordu.

unuttum yazmayı her tarafa türk bayrakları asmışlar, sayamadım kaç taneydi. kamuflaj olabilir mi acaba?
    ikinci ilaveyi yapayım. üstte polis helikopteri bile uçuyordu yalanım yok valla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kontuy -- 9 Ağustos 2019; 19:42:2 >

• Haber sitelerinde 4 Nisan yazıyor, burada 4 ağustos?
  • Ekrem başkana sesimizi duyuralım bence oralarıda temizler. Ne dersiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam gitmeyin yemeyin allah aşkına şehir magandası diyorsunuz adamlara para bastırıyorsunuz dersi verin bayramda görsünler günlerini haberde çıktı işletmecisi yok karalama linç başlattılar yok şöyle yok böyle ulan siz adamı linç edince bir şey yok
  • westberlin kullanıcısına yanıt
    polissin ve ya değilsin; Türkiye'yi terk edebilirsin. hiçliğin edebiyatıonı yapmışsın.
    polise verilen görev asayiş can güvenliğidir. Şu halde polis hiçbirşey yapmamış sen bişeyler öttürüyorsun. milyon tane polis de getirsen oraya saldırganlara müdahale aynı şekildedir, yani polis için milyon polis demekle 5 polis demek arasında fark yok.

Ayrıca ölüm kalım vakasına müdahale etmeye mecbur, o silahın veriliş amacıdır. Ancak polis her memurda olduğu gibi mesleğini sabote imkanına sahiptir. Silahını kendi menfaatine kullanır tepki gelince de asli vazifesinde yani kullanması gerektiği yerde kullanmayarak intikam alır. Mesela gider sessiz sakin birisini pataklar, görevden uzklaştırılır. Sonra gelir aha böyle ulu orta mesleğini belki ihiçe sayar....

"oh olsun" diyen bir polis varsa, Türkiye'den defolsun!
  • Geçmiş olsun.Bunu yapan doğudan gelip foşik devlet diyerek mafyalaşan eşeğe halleniciler değilse her bildiğim yalan..Türkiye'nin her yerinde bunun gibi mafyavari işletmeler var.Adana'da bicibici satıcaları gibi...Birileri bunlardan nemalanıyor ve evet polis bile başına bela almak istemiyor.Çünkü bunlar böyle bir adi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

Benim sizin nedenlerinizi bilemediğim gibi, sizin de onların nedenlerini bilememeniz gayet doğal. Belki vatandaşın sorunu çözülsün diye, iyi niyetle insiyatif kullandı ama sonrasında vatandaş bunu kendi lehine kullanıp başını yaktı. Tek taraflı bakmamak lazım. Burası herkese açık bir platform, ben polis olsaydım ve bu yazılanları görseydim inan kanuni sorumluluğum dışında bir gıdım insiyatif kullanmazdım.

Ayrıca şu an en çok veren kısım memurlardır merak etmeyin, direk maaşından kesilir, öyle esnaf gibi kaçırma şansı yoktur. Bu popülist tavırları bırakın artık lütfen, polis falan değiş mevzu saygı görmek istiyorsan saygı göstereceksin doğanın kanunu budur.
    İlk olarak " Belki vatandaşın sorunu çözülsün diye, iyi niyetle insiyatif kullandı ama sonrasında vatandaş bunu kendi lehine kullanıp başını yaktı " bu kurduğun cümleye gerçekten inanıyor musun? sen burda nasıl bir iyi niyet gorebildin Allah aşkına. Karakoldan 2 kişi gelmesini mi yoksa gelip iplememelerini mi yoksa karakolda iş uzamasın diye takındıkları tavrı mı . Bak güzel kardeşim ( yaşını bilmiyorum benden büyük isen kusuruma bakma ben 39 yaşındayım ) ben memurum ve maalesef bir çok durumla karşılaştım. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki dediklerimin arkasındayım. Seni ikna etmek gibi bir niyetim yok, ben düşüncelerimde haklı olduğuma sonuna kadar inanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Korkunç bir olay. Nasil bukadar ileri gidip pala ile kafa yarabilirler anlamak mümkün değil. Çok geçmiş olsun.

• Yeni Türkiye’ye hoşgeldiniz. Bu sizin eseriniz ey akp sevdalısı arkadaşlar. Lanet olsun bu düzene. Polis suçluyu koruyor

• Bugün adalar dönüşü eşim istedi diye özellikle girmek zorunda kaldım.Kadın ufak çocuğumuza balık yedirmeye çalışıyor.5 dk sonra barzo tipli bir çocuk elinde koli ve masa fırçasıyla taciz edip duruyor bittimi diye.

Bak dedim elemana bir an önce masayı boşaltmaya çalışıp ayakta kalanlar için masa boşaltmaya çalışıyorsun da en azından böyle küçük çocuklu ailelere karşı anlayışlı ve sabırlı olmalısın, dedim.Eleman haliyle bön bön baktı bir şey de demedi.

Velhasıl kelam hiç girilmemesi gereken yerler listesine bu balıkçıları tepeye yazarım rahatlıkla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet kontuy

bugün balıkçı teknesini önünden geçtim. bildiğin normal mesaileri devam ediyor. balık yiyen yiyene.. biraz tenha gördüm bir öncekine göre ama boş yer yoktu yani. konuda yazılanları okuduktan sonra çalışanları alıcı gözle biraz süzdüm de hiç biri değil karadenizli olmak laza benzemiyordu.

unuttum yazmayı her tarafa türk bayrakları asmışlar, sayamadım kaç taneydi. kamuflaj olabilir mi acaba?
    ikinci ilaveyi yapayım. üstte polis helikopteri bile uçuyordu yalanım yok valla..
    İstanbula geldiğimde uğrarım arada çoğu doğu kökenli zaten,

• Daha durun arkadaşlar bunlar iyi günler. Şayet destekledikleri x parti bunlara verdikleri sözleri tutar bazı yerlere bu arkadaşlar getirilse işte o zaman istanbul yaşanacak halden çıkar. Zaten gereğinden fazla bunlara yüz verildi. Şakın beni x parti o parti diye demeyin. Malesef gerçek bu.

• Bana o garson mit ya da sivil polis gibi geldi. Eğer öyle ise hiçbirşey çıkaramazlar.
  • kayıpjoker K kullanıcısına yanıt
    onları oralara sizin partiniz yerleştirdi. Eğer ispark gibi söz verdikleri yerlere de gelirseler işte o zaman görbak herşey ak mı karamı

• karafetva K kullanıcısına yanıt
    Çok güzel yazmışsın en az 5 beğeni alırsın! Bu da seni mutlu etmek için yeterlidir sanırım. Böyle estin gürledin, çol rahatlatıcı değil mi? Eee sonuç ne değişti? Ne düzeldi? Ben realiteye bakarım, ömrüm mahkemelerde, adliyelerde geçti benim. O Adliye kapısından girdiğinde, Hakim-Savcı o cübbeyi giydiğinde hukuk ütopyasında yaşamaya başlar. Kimse "vatandaş mutlu oldu mu? Sorununu çözdün mü?" diye sormaz. Anayasanın şu maddesi, bilmem nerenin bu maddesi der gözünün yaşına bakmazlar. Ardından da idari soruşturma bir bakmışsın ki kapının önüne koymuşlar. Ben ne anlatsam siz anlamayacaksınız, tamam dostum siz haklısınız. Yazarak hata ettim, hepinizden de özür dilerim.

• Ver yetkiyi gör etkiyi demişler. Polisin yetkisi ne bilen var mı? Haberlerde polis silah kullandı=polis açığa alındı,tutuklandı haberi ile eş değer. Eeee yakaladığı hırsız,arsızları da savcı anında serbest bırakıyor. Polis ne yapacak onu anlamadım ben bu konuda.

Silah kullanamıyor,nezarete belli süre atamıyor,suçluyu mahkemeye çıkartamıyor bile çoğunlukla,eskisi gibi özel muamele de yapamıyor, eee ne olacaktı peki?
  • merkingtr kullanıcısına yanıt
    Memur arkadaşım öncelikle bu olay üzerinden mi, yoksa genel üzerinden mi konuşuyoruz. Yaşlarımız hemen hemen aynı, sorun yok o konuda. Benim de devletime hizmetim oldu geçmişte, kurumların işleyişlerini, bürokrasiyi iyi bilirim. İşimden dolayı asker ve polis teşkilatına da hakimim, çok davalarını izledim. Ben eski kafa bir insanım, bu konu özelinde konuşacaksak biran önce CMK geri çekilip, tekrar 2005 öncesi yetkiler verilmeli kolluk kuvvetine,i. Bakın tekrar ediyorum polis bu ülkenin bel kemiği, asayişin teminatıdır. Sen bu adamların elinden yetkileri alıp, yasal güvence vermez, her fırsatta açığa alarak potansiyel risk oluşturursan sokakta da asayiş kalmaz, herkes mafya olur. Yine bu konu özelinde 2 polis gelmiş, ne yapabilirler söyler misin? Şu an sokaktaki çocuk polisten korkmuyor, o psikopatlar mı korkacak? Direnecekler, silah kullanamaz polis, kullanırsa medyada def'e koyarlar, o psikopatlar badem gözlü olur. Valiyle, Emniyet Müdürü ziyarete gidip özür diler, silah kullanan ekmeğinden olur. Rambo mu peki bu iki polis? Bu anlattıklarım sana uç gelmesin google parmaklarının ucunda aç oku, izle. Hep böyle olur.

Bahsettiğim bir konuyu da irintilemişsin, yüzeysel geçmiştim örneklendireyim ki kafanda şekil alsın. Aile içi şiddet ihbarı gelir, giden ekip adamın eşine şiddet uyguladığını bilir fakat hanmfendi şikayetçi olmak istemez. Çocukların var, yuvam yıkılır der ki darp şikayete tabi bir suçtur. Bir hafta sonra ise adam eşini öldürür, kadının ailesi polis geldi ama görevini yapmadı, kızımı zorla ikna edip barıştırmışlar der. Orada olmayan bir şahsın bu beyanıyla, başkaca delil yokken, olay medyaya yansıdığı için 2 polis ihraç olur. O saatten sonra, hangi polis böyle bir ihbara gitse, tutanakla işlem yapmaya başlar. Örnek çok vs vs. Benim amacım seni ikna etmek değil, farklı bir bakış açısı sunmaktı. Yoksa sen ikna olsan bana ne, olmasan bana ne.

• merkingtr kullanıcısına yanıt
    Memur arkadaşım öncelikle bu olay üzerinden mi, yoksa genel üzerinden mi konuşuyoruz. Yaşlarımız hemen hemen aynı, sorun yok o konuda. Benim de devletime hizmetim oldu geçmişte, kurumların işleyişlerini, bürokrasiyi iyi bilirim. İşimden dolayı asker ve polis teşkilatına da hakimim, çok davalarını izledim. Ben eski kafa bir insanım, bu konu özelinde konuşacaksak biran önce CMK geri çekilip, tekrar 2005 öncesi yetkiler verilmeli kolluk kuvvetine,i. Bakın tekrar ediyorum polis bu ülkenin bel kemiği, asayişin teminatıdır. Sen bu adamların elinden yetkileri alıp, yasal güvence vermez, her fırsatta açığa alarak potansiyel risk oluşturursan sokakta da asayiş kalmaz, herkes mafya olur. Yine bu konu özelinde 2 polis gelmiş, ne yapabilirler söyler misin? Şu an sokaktaki çocuk polisten korkmuyor, o psikopatlar mı korkacak? Direnecekler, silah kullanamaz polis, kullanırsa medyada def'e koyarlar, o psikopatlar badem gözlü olur. Valiyle, Emniyet Müdürü ziyarete gidip özür diler, silah kullanan ekmeğinden olur. Rambo mu peki bu iki polis? Bu anlattıklarım sana uç gelmesin google parmaklarının ucunda aç oku, izle. Hep böyle olur.

Bahsettiğim bir konuyu da irintilemişsin, yüzeysel geçmiştim örneklendireyim ki kafanda şekil alsın. Aile içi şiddet ihbarı gelir, giden ekip adamın eşine şiddet uyguladığını bilir fakat hanmfendi şikayetçi olmak istemez. Çocukların var, yuvam yıkılır der ki darp şikayete tabi bir suçtur. Bir hafta sonra ise adam eşini öldürür, kadının ailesi polis geldi ama görevini yapmadı, kızımı zorla ikna edip barıştırmışlar der. Orada olmayan bir şahsın bu beyanıyla, başkaca delil yokken, olay medyaya yansıdığı için 2 polis ihraç olur. O saatten sonra, hangi polis böyle bir ihbara gitse, tutanakla işlem yapmaya başlar. Örnek çok vs vs. Benim amacım seni ikna etmek değil, farklı bir bakış açısı sunmaktı. Yoksa sen ikna olsan bana ne, olmasan bana ne.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.