Şimdi Ara

TARİH 30 OCAK, TRANSFERLER NE OLACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir güzel uyuttular bizi kaldı neredeyse 1 gün. 1 gün önceden açtım ki konuyu nasıl olsa birşey değişmeyecek bu saatten sonra.
    Arkadaşlar kızıyorlar ama takviye yapılması gereken biz iken adam alamamız basiretsiz transfer politikamızın tam göstergesi. Bu politikanın içine ne isterseniz katabilirsiniz başkan hoca yönetici. hepsi suçlu.

Not: Hemencecik Azizi savunmaya başlamayın bilinç altınızdaki gerçekleri kabul edin artık. GS nin yaptıklarını biz yapsaydık gayet mesut olabilirdik ki bize lazım adamlar hep onlar da. Komplekse girmeye gerek yok. Adam mı yok almak için piyasa da, tabi ki var. Ama alacak adam yok o ayrı mesele. tutturmuşuz bir Faslı umarım sonumuz hayırlı olur. Cumaya gelecek diyorlar. İnşallah sadece Cuma'ya gelip gitmez.

Transfer olsa çözülür mü. Hoca zihniyeti değişmezse zor çözülür gibi de gözükünce... E o zaman ne gerek var elimizdekileri hele bir oynatsın sonrasına bakarız diyebiliriz. Aziz Baba hatta bikaç numara büyük almıştı belki seneye de oynatır diye ama baksanıza Krasiç şimdiden kadro dışı kalmış bile.

• tebrikler kafiyeli olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten^

tebrikler kafiyeli olmuş

teşekkürler. Sonunda bu başkan ve hoca şair bile yapar bizi. Sagolsunlar bir işe yaradılar

Orası abartı tabi ki... Hepsinin ayrı ayrı hizmetleri var ama istiyoruz ki şu takım biraz yürüsün biraz ilerlesin biraz koşsun... Biz de helal olsun başkan helal olsun hocam diyelim... Ama nerde o günler.
  • artık bunları azizden beklemek zor dostum zamanında güzel hizmetler yaptı miladı doldu.Bundan sonra ferit şahenk ali koç ve aydınlardan medet ummak lazım para babalarımız bunlar
  • Bu yönetim ve Aykut gitmediği sürece daha çok böyle konular açılır daha çok GS ye ezilip, rezil oluruz. Bunlar nasıl insanlar bunlar nasıl bir yoneticiler bu ne acizlik... Neyse fazla konusmum yoksa sınırsız ban yerim bu sinirle gidersem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

artık bunları azizden beklemek zor dostum zamanında güzel hizmetler yaptı miladı doldu.Bundan sonra ferit şahenk ali koç ve aydınlardan medet ummak lazım para babalarımız bunlar

inşallah. bakalım iyi olur belki ilerleyen günler.

Tabi ki transfer önemli, tabi ki takım olmak önemli, tabi ki maçlar sahada kazanılır ama bir gerçekte var ki büyük kulüpler büyük futbolcularla büyük hedeflere ulaşır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

inşallah. bakalım iyi olur belki ilerleyen günler.

Tabi ki transfer önemli, tabi ki takım olmak önemli, tabi ki maçlar sahada kazanılır ama bir gerçekte var ki büyük kulüpler büyük futbolcularla büyük hedeflere ulaşır...

doğru diyorsun katılıyorum sonuna kadar bakalım yargıtay onarsa iyi mi olcak kötü mü olcak zaman gösterir ama azizden kurtuluruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • La yeter bir lig bitsin de ondan sonra Gs şöyle böyle dersiniz.Transferler elimizde patlarsa ne olacak? Ayrıca şunu söyleyeyim Fenerbahçe'ye yeni bir kan lazım Aykut Hoca'nın bu saatten sonra bir faydası olmaz takıma.Belhanda bir şeyleri değiştiremezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

La yeter bir lig bitsin de ondan sonra Gs şöyle böyle dersiniz.Transferler elimizde patlarsa ne olacak? Ayrıca şunu söyleyeyim Fenerbahçe'ye yeni bir kan lazım Aykut Hoca'nın bu saatten sonra bir faydası olmaz takıma.Belhanda bir şeyleri değiştiremezsiniz.

aynen öyle... doğruya doğru. ama yine de bana göre doğru.
  • quote:

quote:

tebrikler kafiyeli olmuş

teşekkürler. Sonunda bu başkan ve hoca şair bile yapar bizi. Sagolsunlar bir işe yaradılar

Orası abartı tabi ki... Hepsinin ayrı ayrı hizmetleri var ama istiyoruz ki şu takım biraz yürüsün biraz ilerlesin biraz koşsun... Biz de helal olsun başkan helal olsun hocam diyelim... Ama nerde o günler.

O paslar gol olur mu???
    Cris öyle koşulur mu???
    Cris topa bir koşsan ???
    Saçların bozulur mu???
    Koş Cris koşamaz mısın ???
    Sen biçim orta sahaaaasın....

kafiye şair şiir takım oyun başkan error uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

quote:

tebrikler kafiyeli olmuş

O paslar gol olur mu???
    Cris öyle koşulur mu???
    Cris topa bir koşsan ???
    Saçların bozulur mu???
    Koş Cris koşamaz mısın ???
    Sen biçim orta sahaaaasın....

kafiye şair şiir takım oyun başkan error uyumu

• her şey çok güzel gidiyo bence. umarım bi transfer falan yapılmaz, en büyük korkum. bi on milyon da belhandaya mı verelim, belhanda kim ya gelse nolur gelmese nolur. paramız boşa gitmesin bari
  • ben yine bu konuyu hortlatayım. ihtiyacımız olacak gibi gözüküyor.
  • alex takımın gülüdür gülü, aykut kapıya bağlamış düldülü, yaktın takımı savurdun külü, 1 saniye top tut la henri bienvenü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

alex takımın gülüdür gülü, aykut kapıya bağlamış düldülü, yaktın takımı savurdun külü, 1 saniye top tut la henri bienvenü.

güzel... çeşitli versiyonları da mevcut. burada yazmayalım.
  • 30 Ocakta yazmıştım aslında 2 Ocaktan beri yazıyorum. Tarih oldu 31 Ocak... Yumurta artık ha çıktı çıkacak popodan... Son düdük çalana kadar devam eder transfer, bakalım ne sürprizler çıkacak. Yeni Josicolar Maldonadolar yetiştirebilir mi. Yoksa beklentilerin üstüne çıkılır mı.
    Bakalım görecegiz... Tarih oldu 31 Ocak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.