Şimdi Ara

TARİFE KONUSUNDA ÖNERİYE İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MErhaba Arkadaslar, (Konuyu Vodafone tarafında açtım, cunku en yakın olasılık Vodafone gibi duruyor)

Turkcell 45 TL'lik KAMU1500 ve 19 TL'lik iPHone 1GB İnternet PAketi Kullanıyorum. Pek kullanmasam da bazen 30 tane olan 3 TL'lik mesaj paketi alıyorum. ÖTV de dahil edildiğinde 12 TL cep aran indirimi sayesinde 45+19+3+1-12=54 TL fatura ödüyorum. (BAzen 51 TL)

- Aylık ortalama telefon kullanımım en fazla her yöne 1200 dakika. En cok Avea ve genelde aramalarım sabah 10:00 ile aksam 19:00 arasında. (Aslında normalde 1000 dakika bile bana fazlasıyla yeter. Ama nasılsa 1500 dakikam var diye ve persembe - cumartesi de ekstradan Turkcell yönüne bedava diye biraz fazla abarttım galiba. İş yerinde dahi dahili telefon kullanmayı bıraktım doğrusu) Ama şimdi Turkcell her yöne 1500 kamu tarifesi 59 TL oldu ve artık bu şekliyle işime gelmez.

- Şimdi Turkcell 1GB internet paketi 19 TL çok iyi. 1 sene boyunca bu fiyatla devam edecek garantisi var ve üstelik taahhütlü değil. Bunu kullanıyorum ama fazla geliyor. bana 250-500 mb arası internet yetecektir. 1GB internet için TUrkcell'de kalacagım diye bir şey yok yani.

- MEsaj önemsiz bir madde benim için. Olmasa da olur.

- En fazla 50 - 55 TL arası bir fatura ödemek istiyorum. (Kontörlü de olur)

NE ÖNERİRSİNİZ Arkadaslar?

1. Bana Vodafone Cep1 tarifesi uygunmuş gibi geliyor. 250 kontör yükledim mi, her yöne 3dk 1 kontör ve 250 mb 70 kontör. Ustelik kotayı gecersem ekstra 100 mb 35 kontör. Tek bir tereddütüm var, CEP Aran acaba yakın zamanda sonlanır mı? Eger sonlanmazsa cep arandan gelecek kontörler ile ben 250 kontör ile 1 ayı çok rahat geçiririm.
    YA da Vodafone 40 TL Kamu tarifesi (Forumdan bir arkadas referans konusunda yardımcı olacak) ve 10 TL 250 mb internet paketi. 40+10+1= 51 TL.

2. Avea kullanmak istemiyorum ama işime gelirse kullanırım. Çünkü bulundugum cevrede Avea 3G var, Turkcell 3G var, Vodafone 3G yok.

3. Turkcell hala çok pahalı. Sürekli kampanya takip etmem lazım. Mesela şunu yapsam da aslında bana uyar. 400 dakika ev paketi 6 TL, Faturalı Diğer Cep paketi kampanyası ile 90 dakika diğer yönler 11 TL, Perşembe ve Cumartesi Zaten Turkcell yönüne bedava. Bir de Genç tarifeye geçip 14,5 TL ye her yöne 120 dakika da oradan gelse; 14,5 + 11 + 6 + 19 + 1 = 51,5 TL yapıyor. 51,5 - 12 TL cep aran indirimi ile 39,5 TL ediyor 2 ay .

Sizlerin aklında başka bir kombinasyon var mı? Bana ne Önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 9 Ocak 2010; 23:37:28 >

• Görüşmeleriniz en çok Avea yönüne ise, Avea sabah5-akşam5 paketi var kontörlü hatlarda ve sadece 69 kontör. Hepsibir tarifesine geçerek diğer yönleri de 2dk.sı 1 kontöre arayabilirsiniz. Gün için tüm Avealar da bedava olmuş olur.

250 kontör(50 TL) bütçeniz olduğunu varsayarsak, 181 kontör ile 362dk heryöne arama + sabah5 akşam5 arası sınırsız Avea araması yapabilirsiniz. İnternet içinse 100 kontöre 250 MB 3G internet + 60dakika görüntülü görüşme + 3saat mobilvizyon (3G standart paketi -http://www.avea.com.tr/3g/#/paketler ) alabilirsiniz. Arankazanın pek faydası olmaz ama aylık 30 kontör 30 kontördür

250 kontör aldınız. 100 internet paketine, 69 avea 5-5 arası aramalarına gitti. kaldı 81kontör.
    Elimizdekiler: 250MB internet, 60dk görüntülü görüşme + 3saat mobilvizyon. Avea güniçi sınırsız arama, 162dk heryöne arama, numaranızı da taşırsanız ilk 6 ay da + 250dk heryöne arama verecek size. süpermiş

Faturalı alternatif ise, kamu referansı ile Heryöne Kamu Extra'ya geçer, 29 TL'ye 1600dk Avea ve 400dk heryöne görüşme alıp, internet paketini 17 TL'ye alırsınız, 29+17+1 vergi = 47 TL fatura ödersiniz. 60dk görüntülü görüşmeniz vs. yine olur.

Avea cephesinde durumlar böyle. Heryöne tarifeler vs. de var ama 50 TL'lik ortamala görüşme süreleri ile böyle uygun olur diye düşündüm hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 10 Ocak 2010; 0:23:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Görüşmeleriniz en çok Avea yönüne ise, Avea sabah5-akşam5 paketi var kontörlü hatlarda ve sadece 69 kontör. Hepsibir tarifesine geçerek diğer yönleri de 2dk.sı 1 kontöre arayabilirsiniz. Gün için tüm Avealar da bedava olmuş olur.

250 kontör(50 TL) bütçeniz olduğunu varsayarsak, 181 kontör ile 362dk heryöne arama + sabah5 akşam5 arası sınırsız Avea araması yapabilirsiniz. İnternet içinse 100 kontöre 250 MB 3G internet + 60dakika görüntülü görüşme + 3saat mobilvizyon (3G standart paketi -http://www.avea.com.tr/3g/#/paketler ) alabilirsiniz. Arankazanın pek faydası olmaz ama aylık 30 kontör 30 kontördür

250 kontör aldınız. 100 internet paketine, 69 avea 5-5 arası aramalarına gitti. kaldı 81kontör.
    Elimizdekiler: 250MB internet, 60dk görüntülü görüşme + 3saat mobilvizyon. Avea güniçi sınırsız arama, 162dk heryöne arama, numaranızı da taşırsanız ilk 6 ay da + 250dk heryöne arama verecek size. süpermiş

Faturalı alternatif ise, kamu referansı ile Heryöne Kamu Extra'ya geçer, 29 TL'ye 1600dk Avea ve 400dk heryöne görüşme alıp, internet paketini 17 TL'ye alırsınız, 29+17+1 vergi = 47 TL fatura ödersiniz. 60dk görüntülü görüşmeniz vs. yine olur.

Avea cephesinde durumlar böyle. Heryöne tarifeler vs. de var ama 50 TL'lik ortamala görüşme süreleri ile böyle uygun olur diye düşündüm hocam.

Öncelikle ayrıntılı cevaplarınız için teşekkürler.

Aslında;

1. Kontörlü olan hiç fena durmuyor. Aramalarımın çoğu evet Avea yönüne ama bunun da muhtemelen %90 'ı tek bir kişi Dünyadaki en sevdiğim varlık; karım. ve onun tüm sülalesi ve arkadasları avea kullandıgı için kendi hepsi1 tarifesi avea kullanıyor ve 69 kontöre sabah 5 - aksam 5 alıyor zaten. yani ekstradan benim almama gerek kalmaz. bu harbiden hiç fena değilmiş yahu. Şu aveanın internet paketlerini inceleyeyim en iyisi.

2. Referans ile kamu ekstra tarifesine geçilmiyor diye biliyorum. Eger geçiliyorsa 1 dk bile düşünmezdim aslında. ÜStelik de çevremde referans olabilecek o kadar çok akrabam var ki avea kamu kullanan. (Çoğu hala polis hattı kullanıyorlar nedense)

• SeTha. Referansla kamu oluyor sanırım. http://www.avea.com.tr/tr/sta/personell/tarifeler/referans_sistemi.shtml?pagemenu=avantaj.referans Bana yeter dersen HerYöne Kamu Ekstra Tarifesi http://www.avea.com.tr/tr/sta/personell/tarifeler/heryone_kamu_ekstra.shtml?pagemenu=personell.heryoneekstra Bana yetmez sınır istemiyorum dersen http://www.avea.com.tr/tr/sta/personell/tarifeler/heryone_sinirsiz.shtml?pagemenu=personell.abonelik Burda bu tarifeleri kullanan sana referans olacak. Referans olanın tarifesi ne ise seninde tarifen o olacak. Yani istediğin tarifeyi belirleyip ona göre referans bulman gerekecek.

• Buda fena değil bi incele istersen. Altı ay boyunca işini görür. Altı aydan sonra Allah kerim deyip o zamanki duruma bakarız.http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/cep-kamu.php
  • Ayda tüm vergiler dahil 49 Tl vererek GSMobile Eski Açık Tarifesi kullanıyorum,ama başka operatörden gelerek bu fiyattan yararlandım,normalde 60 tl tarife ücreti.Burda şimdi tarifenin ayrıntılarını,detaylarını yazmak istemiyorum,sonuçta interneti iyi kullanan kişilersiniz,tarifelerin ayrıntılarını ilgili siteden daha güvenli,son güncellenmiş bilgisiyle okumanızda yarar var.http://www.gsmobile.com.tr adresine girerek bakabilirsiniz.Benim en çok hoşuma giden,ev-iş numaralarını 1000 dk,diğer operatörleri 750 dakika,avealıları 5000 dk, arayabilmem ve bu konuşmaları yaparken,yok en fazla değişik 100 farklı numarayı arayabilirsiniz,bir konuşmada 75 dakikayı geçemezsiniz,75 dakika sonunda konuşma kapanır,aynı numarayı 1 saat içinde arayamazsınız gibi saçma kurallar olmaması.Duyduğuma göre kullandığım tarife,şu an Kulüp Operatörleri arasında,faturalı olarak en çok tercih edilenmiş.Hatta kampanya başladığında ilk 3000 kişiye aylık 100 MB internet hediyesi vardı,ben aradım 444 0 905 i,dedim bende geçeceğim,internet hediyemde olacakmı diye,malesef 3000 kişiyi aştı başka operatörden bu tarifeye gelenler dediler ve şaşırmıştım. Ocak ayının başından itibaren açılan operatör ve tarifeleri hakkında tam bilgi sahibi değilim,yalnız anladığım kadarıyla avea harici numaraları fazla aramıyorsunuz,ve diğer yönleri 250 dakika ortalama ile arıyorsanız,bence ayda 30 TL ye size uygun tarifeye geçebilir ve 20 tl kazanç elde edebilirsiniz.Bunun için avea kamu nun 2 tarifesi de size uyar.Vodafone nin,yukarda bahsedilen ve başka başlıklarda tavsiye edilen tarifelerini incelerken,sizlere tavsiyem detaylara çok dikkat etmeniz;bu aralar vodafone tarifelerinde,uzun bir süre başka operatöre hatta başka tarifeye geçişe izin vermeyen şartlar koymakta.Benim düşüncem,ilerde vodafone bu tarifelere şaşırtıcı zamlar yapabilir,tecrübelerimden ve araştırmalarımdan yola çıkarak bunu yazıyorum.Sonuç olarak,eğer avealı değilseniz,avea nın başka operatörden gelenlere yaptığı kampanyaları değerlendiriniz,üstelik daha çok avea yı arıyorum diyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 10 Ocak 2010; 9:55:44 >

• http://www.kartalcell.com.tr/prices.php?pg=34

Burada diyor ki; 31 Mart 2010 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında numarasını taşıyarak gelen aboneler için uygulanacak aylık sabit ücret KDV ve ÖİV dahil 49 TL’dir.

49 TL 31 Mart 2010 tarihine kadar mı gecerli? Yoksa süresi yok mu? Zam gelene kadar geçerli mi? BİLEN VAR MI?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 31 aralık sondu uzattılar ancak durum belli değil o tarifede..

Ancak güzel tarife bence o eğer konuşmaların avea yönüne ise..

Eğer sürekli eşinle görüşüyorsan ve eşin sürekli olarak 69 kontöre paket alıyorsa bence başka operatör arama..

yada çift hat taşı setha
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

31 aralık sondu uzattılar ancak durum belli değil o tarifede..

Ancak güzel tarife bence o eğer konuşmaların avea yönüne ise..

Eğer sürekli eşinle görüşüyorsan ve eşin sürekli olarak 69 kontöre paket alıyorsa bence başka operatör arama..

yada çift hat taşı setha

Çift hat taşımak istemiyorum. Galiba Kartalcell 2Kupa 1Takım tarifesine geçeceğim. Hiç olmazsa bile 6 ay işimi görecektir verdiği 250 dakikalardan dolayı. Eşimin neredeyse %100 e çok yakın bir oran olmak üzere tüm ailesi, akrabaları ve arkadasları avea kullanıyor. Bu yuzden yaptıgım tüm ısrarlara ragmen avea dan vazgecmiyor

• e süpermiş hocam.

Kontörlü hattın tek bir dezavantajı var, o da kısa konuşmalar. Örneğin 6'da işten çıktınız, aradınız birini geliyorum dediniz diğer tarifelerde 2 kontör düşüyor Avea'da ve diğer yönleri aramak en az 2 kontörden başlıyor diğerlerinde. O yüzden Hepsibir herkese mantıklı geliyor. Hem de hesap derdi yok heryöne 2dk.sı 1 kontör ki benim "kısa" dediğim konuşmalarımın %99'u 0:50-1:55 civarında olduğu için kişisel olarak tam benim için uygun tarife.

69 kontöre 5-5 arası da almam diyorsunuz ama günlük 2 kontöre geliyor o paketin fiyatı, ki 2 kişiyi arasınız o kontör gidiyor, dolayısı ile ben hep alıyorum ve bol bol da kullanıyorum. İnternet paketleri de 100MB seçeneği var vs.www.avea.com.tr/3g adresinden inceleyebilirsiniz.

Numara taşımadan 250dk + 150 kontör yükleseniz hem maliyet 30 TL'ye düşer, hem de 300dk da ordan eklenir, etti 550dk heryöne. Allah bereket versin

• Vodafone cep aile hocam..

20 liraya hallet işi..

Eşinede eski bir telefon ve bir faturasız hat ver..

HEM HER YÖNE 100 DK KONUŞ
    HEM EŞİNLE SINIRISZ KONUŞ
    HEM HER YÖNE 100 DK 6 SN BAZLI
    HEM 4 AY 12,000 SMS
    +EŞİNE 50 KONTÖR HEDİYE

HEPSİ 30 TL :D

----

Ayrıca baştürkemin vodafone yeni reklamda kısa konuşmalardan bahsediyor,

Konuşmaların %69 u 3 dknın altında..

O yüzden vodafone cep1 :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 10 Ocak 2010; 14:59:23 >
  • s.volkan, vodafone'u seviyorum. alternatif herşeyi severim ben. ancak şu var ki çevresi Avea olan insanların Vodafone'a geçmesi biraz mantıksız oluyor. ben bi de kişisel olarak dk. değerlendirmesi yapmıştım :)

vodafone'un son dönemdeki düzenlemeleri ve yükselişi elbette ki takdire şayan. ama avea da avea
  • Setha arkadaşıma cevap verirken aslında aynı kararsızlıkta yada aynı şekilde seçim aşamasında olan birçok arkadaşa da fikir sunmuş oluyoruz.Aslında bu tür bir meselede sebep sonuçlu göstergeli,çok detaylı kişisel görüşler içeren bir yazı yazılmalı ki ben bunu bir gün yakın zamanda yapacağım.Ben şimdi derim ki,arkadaş 49 TL yi gözden çıkardıysan Avea ya bağlı GSMobile Eski Açık Faturalı yada aynı özelliklere sahip Avea ya bağlı hangi takımlıysan ona ait tarifeyi seç derim.GSMobile Eski Açık ın aynı özelliklere sahip paketi diğer takımların operatörlerinde de aynı şekilde var,tek fark hangi takıma destek olmak istediğin.Çünkü,kullandığın hat hangi takıma aitse o kulüp ciddi oranda para kazanıyor.Ayrıca bilet ve benzeri durumlar için eğer maçları stattan izlemeyi tercih edersen ciddi avantajların oluyor.Bunlar bir yana ben 49 tl bazında,hatta 55 tl bazında bütün operatörleri tarifelerini kurcaladığımda kesinlikle GSMobile Eski Açık Faturalı tarifesi açık ara avantajlı tabi başka operatörden geçeceksen,geleceksen yani.Ozaman 49 tl,yoksa zaten avea lıysan ve tarifeni GSMobile Eski açık yapacaksan tarife ücreti 60 tl.Dediğim gibi tuttuğun takım başka ise aynı özellikte ama takımına uyan isimle tarife mutlaka orda var.Yalnız bu tarife avea nın kendisinde yok,yani bu tarife avea nın kendi tarifelerinden bile avantajlı.Yazının sonunda bir örnek vereyim,ona göre siz karar verin,Turkcell in Kamu Heryöne 750 ve Diğer Heryöne tarifelerine bir bakın,bir de bahsettiğim bu tarifeye bir bakın.Turkcell heryöne (kendisini aramak dahil) 750 dk. veriyor sadece,ama GSMobile heryöne 750 dk + 1000 dakika ev+ 5000 dk avea ya arama hakkı veriyor.Bakın,ben avea yı aramıyorum ki diyebilirsiniz ama ben evi,işi aramıyorum ki diyemezsiniz,herkes sabit hat arar sık sık.Evi işi 1000 dk,sakın sıfırları eksik görmeyin eksik saymayın,yüz dakka değil bin dakka,beşyüz dakka değil beşbin dakika.Ben GSMobile çalışanı değilim,avea çalışanı da değilim,sadece Galatasaraylıyım,siz başka takımlıysanız kendi takımınızdakini seçersiniz.Ben zararın neresinden kaçarsanız kazançtır diyerek birbirimize yardımcı olmak istiyorum.Benim üzüldüğüm durum,milleti,diğer operatörler çekmiyor,biz full çekiyoruz diyerek kandıranlar ve Voda gibi türkiyeye yatırım yapmayıp,türk halkının harcamalarını,paralarını alıp yurt dışına çıkaranlara dayanamıyorum.İstanbul da yaşıyorum,hiç bir çekme sorunu yaşamıyorum,anadolu da çeşitli sebeplerle gezdim,sorun yaşamadım,ama anadolu da voda çok yerde çekmiyor.İstiyorum ki param da daha çok Türk firmalarının ortak olduğu ve ğlkemize yatırımla para harcayan Operatörlere gitsin.Lütfen Turkcell ve Vodafone nin kaçta kaçının hangi yabancı şirketlere ait olduğunu araştırın öğrenin.Stratejiden ve planlamadan anlarım,Türkcell bu işe para harcıyor ve bu harcamalarıyla asla halkın cebini rahatlatacak tarifelere giremez,girmez.Zaten turkcell kontörlü hatları olanlara hepten çok üzülüyorum.Tek silahları biz heryerde iyi çekiyoruz kozu,istanbulda zor çeken bir yerde,kardeşimin hattı trcell konuşurken kesiliyor,benimki aynı özellikte telefonla hiç kesilmiyor,ayrıca trcell kadar telefonun sarjını çabuk bitirmiyor iyi çekmeye çalışacağım diye.Uzun yazdım,umarım faydası olur,siteye çok detaylı bir tarifeler,incelemeler,avantajlar farklar içeren araştırma yazısı atacağım,ama biraz beklemek istiyorum,yeni tarifeler ilan edilecek sanıyorum 2 hafta sonra.Ekleyecepim yazı sizleri gerçekten rahatlatacak,gerçekten ben bunu bilmiyordum düşünememişim diyeceksiniz.Grafiklerle herşey ortaya çıkacak.Son olarak şunu da demek isterim,eğer ben ayda 30 tl den fazla para vermek istemiyorum faturalı kullanabilirim diyorsanız ne edin yapın,kamulu olmaya çalışın,ama operatör değiştirerek yapın,avea daysanız vodafone nin kamusuna geçin,operatör değiştirmekten kazanın,vodafoneliyseniz avea kamuya geçin ama mutlaka operatör değişim kampanyası olsun o geçtiğiniz operatörde.Yeterki bulunduğunuz operatörden başka operatöre geçin,istanbuldaysanız çekme sorunu hiç bir operatörde yaşamazsınız.Geçmek istediğiniz tarife mutlaka heryöne içersin,dikkatinizi çekerim herkesle sınırsız, yada sınırsız konuş gibi isimlere kanmayın,onlar yıllardır reklamın özünde gerçeği saklayan firmaların reklamlarıdır.Seçeceğiniz tarife de mutlaka heryöne kelimesi geçsin,heryöne kelimesi ile herkes le kelimesi arasında fark var.Herkesle dediğin zaman sadece turkcellilerle oluyormuş,yani sanki herkes turkcelli :)) O tarifeye geçip de konuşup konuşup 2 kat fatura ödeyip,sonra hani herkesle demiştiniz diyenlere heryöne değil herkesle diye cevap veriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 12 Ocak 2010; 17:38:31 >

• vodafone cep kamu 40.....
    lk 6 ay boyunca heryöne 1200 dakika 40 tl.....
    ilaveten 250mb internet paketi.....10 tl......
    toplam 50 tl.....
    6 ay sonra heryöne 600 dakika yetmezse düşünürsün....

bu arada sen zamanında ceplimitsiz efsane tarifeden mi vazgeçmiştin yanlış mı hatırlıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

vodafone cep kamu 40.....
    toplam 50 tl.....

bu arada sen zamanında ceplimitsiz efsane tarifeden mi vazgeçmiştin yanlış mı hatırlıyorum..

Zamanım yoktu çıkmak üzereydim cevabınızı okudum.Arkadaşlarımız zarar etmesin,doğru karar verebilsin diye onları sevdiğim için cevap yazacağım.Vodafone Cep Kamu Tarifelerinin kötü tarafını kanıtlarla yazıyorum,umarım faydası olur.Burda asla geyik muhabbeti yapmam,bilgilendirici yazılar yazarım,her yazdığım okundukça arkadaşların kafasında birçok durum netleşecektir.
    Evet arkadaşlarım,Vodafone Kamu nun bombasını patlatıyorum,vodafone kamu nun tarifesinde başka operatörden gelirseniz her yöne hediye dakikalar 2 ile çarpılıyor,iyi güzel bu hoş.Bir tanesini ele alalım arkadaşlar:arkadaşın dediği gibi Vodafone Cep kamu 40 tarifesi diyelim.Normalde heryöne bedava dakikası 600,onu ikiye katla 1200 dakika ilk 6 ay her yöne bedava,6 ay sonra 600 dk olacak tekrar her ay 40 TL ücrete.Tamam bu iyi hoş da şimdi kötü tarafına geçelim.Grup içi 3000 dk bedava konuşabilirsiniz,ama grup içi arkadaşlar dikkat ediniz.Yani başka bir vodafoneli arkadaşınız kamu değilse heryöne dakkasından konuşabilirsiniz.O kadar samimi iyi operatörseniz neden illa kamu hattı aranma şartı koyuyorsunuz,kamulu olmayan vodafoneli arkadaşımızı neden heryöne limitinden arayalım ki?Pekala benim bahsettiğim GSMobile tarifesinde illa aynı tarife olacak diye kural varmı?yok tabiki,hatta avea lı numaraları arayabiliyorsunuz 5000 dakika,bakın 3000 dakika değil 5000 dakika,ayrıca yanına 1000 dakika da ev-iş hediye eder 6000 dakika.Ayrıca yanına diğer operatörleri ekle 750 dak.Şöyle bakkal hesabı yapalım daha net anlarsınız belki,diyelim ki vodafone her yöne 1200 dak,neyi kapsar,evi işi + diğer operatör,yani hepsi 1200 dk. GSMobile Eski açıkta ne var,ev-iş 1000 dk+ 750 dk diğer operatör eder 1750 dk,bir de yanına grup içi şartı olmayan tüm avealılarla 5000 dk var.Buna da kulak verin lütfen,bedava dakikalar aşılınca dakka başı konuşma ücreti ne kadar:vodafone de dakkası 30 kuruşken,GSMobile eski Açıkta 18,18 kuruş,nerdeyse yarı yarıta fark var.Bir tarifenin sizi kazıklayıp kazıklamadığını dakka başı alınan ücretten de anlayabilirsiniz.Tekrar ediyorum arkadaşlar,vodafone kamularda bedava dakikalar sadece grup içi,ve dakka başı arama ücreti yüksek.Umarım aydınlatıcı olmuştur.İçinden çıkamadığınız kararsızlık durumlarınız olduğunda pm atın,ben zamanım oldukça yardımcı olurum.

TARİFE KONUSUNDA ÖNERİYE İHTİYACIM VAR

• quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

vodafone cep kamu 40.....
    toplam 50 tl.....

Ben mi? HAyır hiç kullanmadım o tarifeyi. Ama keşke zamanında katılsaydım. Pişman mıyım? GAliba evet
  • Setha, kurumsal limitsiz 50 al :) yokmu tanıdık bir arkadaşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan
    Setha, kurumsal limitsiz 50 al :) yokmu tanıdık bir arkadaşın

Düşünmedim değil. Ama galiba numaramı devretmem lazım.
  • Kurumsal alabiliyormuyuz. Voda sitesinde esaslar kısmında Tarifeye 31 Aralık 2009'a kadar yeni abone kabul edilecektir yazıyor. http://www.vodafone.com.tr/KurumsalTarifeler/kurumsal-yeni-cep-limitsiz.php
  • http://www.vodafone.com.tr/KurumsalTarifeler/kurumsal-yeni-cep-limitsiz.php

Tarifeye 31 Aralık 2009'a kadar yeni abone kabul edilecektir.

+ bireysel hattı, şirkete devir söz konusu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.