Şimdi Ara

tarife değişikliğinin iptal edilememesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tarife taahhüt sürem sona ermişti. Bugün bir SMS aldım ve girmez olaydım web sitesinden geçebileceğim tarifeler kısmına tıkladım.

bir tanesine rastgele dokundum ve o an detayları göster dediğimde bir pop-up açıldı. Laptopta mos kısmına anlamadan yanlışlıkla hızlı bir şekilde dokundum sadece tek bir tık. Ekranda sizinle iletişime geçeceğiz vari bir şey yazdı ve menüler gitti. Beni "redli 18' diye bir tarifeye geçirdiğini gördüm.

Hemen Vodafone müşteri hizmetlerini aradım ancak onlar bu işlemi iptal ederlerse eski tarifeye geri dönemeyeceğimi işlem iptali sebebiyle de 514 TL bir cayma bedeli olacağını söylediler. Bu çok saçma çünkü yeni geçiş sonrası tarifeyi hiç kullanmadım.

Başka bir müşteri hizmetleri temsilcisi de aynı şeyi söyledi ve dijitalden yapılan bu işlemleri müdahale edemediklerini söylediler. Şikayet kaydı oluşturun dediğimde ise şikayet kaydı oluşturamayacaklarını paylaştılar sanki sessiz kalmamı isterlermiş gibi düşünüyorum.

Paketin detaylarını halen tam olarak bilmemekle birlikte 18 GB internet 2000 dakika konuşma ve yanlış hatırlamıyorsam 250 SMS hakkı vardı toplam ücreti ise 324 TL vergiler hariç diye düşünüyorum.

Sizce ne yapayım bu pakette kalayım mı yoksa vodafone'dan çıkmanın ve bu cayma bedelini ödemeden çıkmanın bir yolu var mı. Akşam akşam tüm huzurum kaçtı keşke o SMS'i dikkate almayıp o web sitesine hiç girmeseydim. Ne bi SMS onayı aldı, ne başka bir onay. Tek bir pop-up ile her şey bu noktaya geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tuketicisikayet.btk.gov.tr adresinden şikayet kaydı oluşturun tarafınıza dönüş yapılır

Gecmis olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.