Bildirim
Target temp nasıl yükseltilir ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
cevap forum arama :)
smi afterbuner 3.0.0 beta 18 programanı
www.guru3d.comdan ındırıp kurunuz.
setting kısmından
general sekmesinden
compatibility properties kısmından
işaretlenmemiş olan 3 kutucuğu işaretleyiniz.
unlock voltage control
unlock voltage monitoring
Force costant voltage
tamam deyınız program yenıden baslıcak vede sorunuuza derman olucaktır.
kolay gelsın. -
Cevap yazdığınız için tşk ederim, fakat benim sorunum voltaj vermek overclock yapmak değil. Ekran kartının hız düşürmeye başladığı sıcaklığı yükseltmek. Bunun için nvidia inspectorda overclock kısmındaki P0 sekmesinde bulunan "Priorize Temperature" değerini bir türlü değiştiremiyorum. Biosa girdim ordada bişey bulamadım ki kısıtlı bir bios zaten. Ekran kartı için farklı bir bios açılıyor da benim mi haberim yok. Bir türlü çözüm bulamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: wake_of_the_death
Cevap yazdığınız için tşk ederim, fakat benim sorunum voltaj vermek overclock yapmak değil. Ekran kartının hız düşürmeye başladığı sıcaklığı yükseltmek. Bunun için nvidia inspectorda overclock kısmındaki P0 sekmesinde bulunan "Priorize Temperature" değerini bir türlü değiştiremiyorum. Biosa girdim ordada bişey bulamadım ki kısıtlı bir bios zaten. Ekran kartı için farklı bir bios açılıyor da benim mi haberim yok. Bir türlü çözüm bulamadım.
bu dedıgım ayarları yapğarak sorunuzuza care bulursunuz.
sıcaklık sekmesı sızın ekran akrtınızda kac bılemıyorum. artırabılırsınız bu pprogramdan. vede boost hızında ; ısıya bglı mhz düşüşleri yaşamazsınız.
ölnce bir deneyin sonra buraya olumlu yada olumsuz cevabınızı yazınız.
-
Dediginiz sekilde denedim. Kart yine de ayni sicakliga geldiginde (67 C) hiz düsürmeye basliyor. Anladigim kadariyla bunun çözümü çok daha derinlerde... Tekrar tesekkür ediyorum cevap verdiginiz için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wake_of_the_death -- 4 Mart 2014; 10:55:40 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X