Şimdi Ara

Target temp nasıl yükseltilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartımdaki target temp değerini nasıl yükseltebilirim. Nvidia inspector ile bu değeri ne pasifleştirebiliyorum ne de yükseltip alçaltabiliyorum. Ayrıca Msi ve Evga yazılımları ile de denedim sonuç elde edemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

• cevap forum arama :)
    smi afterbuner 3.0.0 beta 18 programanı
    www.guru3d.comdan ındırıp kurunuz.
    setting kısmından
    general sekmesinden
    compatibility properties kısmından
    işaretlenmemiş olan 3 kutucuğu işaretleyiniz.
    unlock voltage control
    unlock voltage monitoring
    Force costant voltage
    tamam deyınız program yenıden baslıcak vede sorunuuza derman olucaktır.
    kolay gelsın.
  • Cevap yazdığınız için tşk ederim, fakat benim sorunum voltaj vermek overclock yapmak değil. Ekran kartının hız düşürmeye başladığı sıcaklığı yükseltmek. Bunun için nvidia inspectorda overclock kısmındaki P0 sekmesinde bulunan "Priorize Temperature" değerini bir türlü değiştiremiyorum. Biosa girdim ordada bişey bulamadım ki kısıtlı bir bios zaten. Ekran kartı için farklı bir bios açılıyor da benim mi haberim yok. Bir türlü çözüm bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wake_of_the_death

Cevap yazdığınız için tşk ederim, fakat benim sorunum voltaj vermek overclock yapmak değil. Ekran kartının hız düşürmeye başladığı sıcaklığı yükseltmek. Bunun için nvidia inspectorda overclock kısmındaki P0 sekmesinde bulunan "Priorize Temperature" değerini bir türlü değiştiremiyorum. Biosa girdim ordada bişey bulamadım ki kısıtlı bir bios zaten. Ekran kartı için farklı bir bios açılıyor da benim mi haberim yok. Bir türlü çözüm bulamadım.

bu dedıgım ayarları yapğarak sorunuzuza care bulursunuz.
    sıcaklık sekmesı sızın ekran akrtınızda kac bılemıyorum. artırabılırsınız bu pprogramdan. vede boost hızında ; ısıya bglı mhz düşüşleri yaşamazsınız.
    ölnce bir deneyin sonra buraya olumlu yada olumsuz cevabınızı yazınız.

• Dediginiz sekilde denedim. Kart yine de ayni sicakliga geldiginde (67 C) hiz düsürmeye basliyor. Anladigim kadariyla bunun çözümü çok daha derinlerde... Tekrar tesekkür ediyorum cevap verdiginiz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wake_of_the_death -- 4 Mart 2014; 10:55:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.