Şimdi Ara

Tarayıcı hız farkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar artan fotokopi ihtiyacım nedeniyle tarayıcı yada lazer yazıcılı modellere bakmaya başladım yalnız benim hali hazırda zaten samsung marka ML1610 modeli bir lazer yazıcım var ve son derece memnunum.

Hepsi bir arada bir model alırsam ml1610 boşta kalacak bu yüzden sadece tarayıcı almayı düşünüyorum yalnız tarayıcı + lazer yazıcı ikilisi combo sistemler kadar pratik çalışabilir mi acaba tereddütteyim, özellikle sonradan alınan tarayıcıların tarama hızı combo modellere göre daha mı yavaştır acaba? Amacım zaten fotoğraf vs. taramak değil sadece düşük çözünürlükte siyah beyaz kopya amaçlı. Ne tavsiye edersiniz hız farkı olmaz diyorsanız canon lide 100 veya 200 modelini alıp kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |RS| -- 14 Aralık 2009; 21:44:43 >

• tarayıcı konusunda hp tavsiye ederim bende scanjet 2400 var g2410 da güzel bir cihaz. bende de samsung clp 315 + hp scanjet 2400 var daha önce hp photosmart c4280 all in one kullanıyordum sana rahatlıkla söyleyebilirimki kopyalama hızı all in one yazıcı ile denk belki biraz daha hızlı. eğer yer sıkıntın yoksa lazer yazıcı+tarayıcı tavsiye ederim. tarayıcılar çok kompleks parçalara sahip değil ve kaliteli markalar çok dayanıklı ikinci el temz yazıcıları çok uygun fiyata bulabilirsin
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.