Şimdi Ara

Tarayıcı çok yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son birkaç haftadır tarayıcı iyice yavaşladı.genelde chrome kullanıyorum.ama diğerlerinde de durum çok farklı değil.bir sayfayı açtığımda yüklenmesi zaman alıyor.sayfayı aşağıya çekerken akıcı bir şekilde değilde takıla takıla ilerliyor.üstelik yüklenirken işlemci saati yüzde elli ye çıkıyor.önceden böyle şeyler olmuyordu.win7 kullanıyorum bu arada.flash playere baktım güncel.virüs malware taraması yaptımbirşey çıkmadı.ccleanerle temizlik yaptım gene olmadı.net hızında bir yavaşlık yok.ne önerirsiniz?

• Hocam ilk formata gore yipranma payi olur tabiki. Genel olarak temizlikleri yapnissin ek olarak disk birleştirmeyi kesinlikle yap. Parcalanan varsa cok yavaşlatır. Baslangicta baslayan gereksiz uygulamalari devre disi birak.

Ve ardindan bir işlem yaptıracağım bu sistem dosyalarını tazeler(onarir) kisaca bakim yapar. Format değildir. Windowsun Bozuk dosyasi varsa onarir.

cmd.exeyi yönetici olarak açın ve sfc/scannow yazın %100e kadar dolmasını bekleyin ardından chkdsk /c /r /f yazın ve çıkan soruya yes no yazıyorsa y, evet hayır yazıyorsa e yazın enterlayin ve sistemi yeniden başlatin(sistem hata doğrulaması yapacak uzun sürebilir yarıda kesmeyin)
    Windows hatası ise duzelir ama başka bir sebepten dolayı ise başka çözümlere de yönelmek lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Birinci işlemi yaptım.ikincisinde şöyle bir engelle karşılaştım:

Tarayıcı çok yavaşladı

Sondaki soruya evet dedim,bu işlemi birkaç kez bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra tekrarladım,ama durum değişmedi.
    Bu sorunu nasıl aşabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 3 Eylül 2016; 11:54:29 >
  • sadece tarayıcı da mı yavaşlık söz konusu? Diğer uygulamalarda bir sorun var mı bilgisayarda? Sadece tarayıcı kaynaklı bir sorun ise eğer alternatif tarayıcı temizleyici programlar ile çözüm yolu aranabilir
  • Sorun sadece tarayıcıda ise tarayıcıyı tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyi denediniz mi?
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hata degil. Yukarida yazdim ya e/h cikarsa e yaz enterla diye. Orada yazinin sonunda e/h yaziyor. Bu yaziya e yaz enterla ve yeniden baslat. Onarim yapacak.

Yani hata degil o, onay soruyor. Evetin e'si o:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 3 Eylül 2016; 14:06:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firefox'da normal ama başka bi sorun yoksa chrome'da olmaması lazım. Benim firefox'un açılıp kendine gelmesi 15 saniye sürüyor:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım çok yavaş
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.