Şimdi Ara

iOS da chrome çok hızlı gerçekten.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün indirdim bence safariye göre daha hızlı. Sayfa yüklenmeleri kaydırmaları çok daha seri gibi. Kullanan var mı? Siz ne düşünüyorsunuz ana tarayıcı bile olabilir aslında ancak tabi safariden daha çok enerji tüketir gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tek eksikliği **** desteklemiyor chrome iOS sürümü oda gelirse tadından yenmez
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Siz ana tarayıcı olarak mı kullanıyor sunuz? Kayırma olayı en azından chrome kadar yormuyor.

• ios için hepsini denedim diyebilirim. Bence en iyisi icab mobile. Özelleştirilebiliyor. Mükemmel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon için bilemiyorum ma Mac mini için aynı şey denmeyebilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enevre

Siz ana tarayıcı olarak mı kullanıyor sunuz? Kayırma olayı en azından chrome kadar yormuyor.

yok tablette kullanıyorum , telefonda safari dışında kullanmıyorum
  • hızlı ama çok çöp dosyası şişiyor
    50 mb indirme dosyası,sonra 300 mb oluyor,sil yükle yapıyordum hep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çoğu tarayıcıyı cihazımda denedim ancak hiç biri Safari kadar stabil ve hızlı çalışmadı önceden safari nin bir çok eksiği vardı o yüzden Puffin Browserin Pro sürümünü almıştım o da çok güzel çalışıyordu ancak Apple şu anda safariye bir çok yenilik getirdi(eski ios sürümlerini kullananlar bilirler) Saf bir arayüz temiz bir kullanım için tek adres Safari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan4045 -- 17 Mart 2017; 12:8:16 >
  • Chrome birçok konuda Safari'den daha kullanışlı ama reklam engelleyememek ve Android'de olan veri tasarruf modunun iOS sürümünde olmaması beni halen Safari kullanmaya itiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 17 Mart 2017; 15:49:52 >
  • Sebebini bilmiyorum ama ben nedense stock olarak gelen apple uygulamalarına alternatif aramıyorum , sebebsiz yere butun stock uygulamaları alternatifsiz begeniyorum .
  • safari tek geçerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

Chrome birçok konuda Safari'den daha kullanışlı ama reklam engelleyememek ve Android'de olan veri tasarruf modunun iOS sürümünde olmaması beni halen Safari kullanmaya itiyor.

Safari reklamları nasıl engelliyor ki ben bulamadım. Ayarı nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enevre

quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

Chrome birçok konuda Safari'den daha kullanışlı ama reklam engelleyememek ve Android'de olan veri tasarruf modunun iOS sürümünde olmaması beni halen Safari kullanmaya itiyor.

Safari reklamları nasıl engelliyor ki ben bulamadım. Ayarı nerede?

AdGuard indirin daha sonra Ayarlar Safari içerik engelleyiciler kısmına gelin ve açın.

• ben de denemiştim ancak aynı izlenimi bırakmadı nedense.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.