Şimdi Ara

Taraftar Sahaya İniyor: Penaltı Atma Yarışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray Spor Kulübü "Taraftar Sahaya İniyor" sloganıyla taraftarlarımıza Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın çimlerine ayak basma deneyimi yaşama fırsatı veriyor.

"Penaltı Atma Yarışması" 18 Eylül Pazar günü saat 20.00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Galatasaray-Samsunspor maçından önce yapılacak.

Yarışmaya sadece kombine sahibi olan ve lisanslı Galatasaray forması giyen taraftarlarımız katılabilecek.

Arena'da yarışmaya katılmak isteyenler için 2 adet Yardım Masası kuruldu. Yardım masalarına ilk gelen taraftarlar yarışmaya katılma hakkı elde edecek. Kadın ve çocuk katılımcılar Güney Tribünü yardım masasına, erkek katılımcılar Kuzeybatı Tribünü (Galatasaray Store tarafı) yardım masasına başvuracak. Bu nedenle stadın Kuzey ve Güney tarafındaki kapıları saat 17.00'den itibaren açılacak.

Penaltı müsabakasında başarılı olan kadın taraftarlarımıza 50 TL’lik GS Store hediye çeki verilecek. Yarışmaya katılan tüm taraftarlarımızın fotoğrafları galatasaray.org resmi internet sitemizden de yayınlanacak.

Kombine sahibi taraftarlarımızı formalarıyla Pazar günü 17.00'den itibaren Arena'ya bekliyoruz.

Katılımcılara Notlar:

* Stadımızın çimlerinin zarar görmemesi için adayların spor ayakkabı giymeleri zorunludur. (Krampon ayakkabı giyilemez)

* Yarışmacılar toplam 3 penaltı atacaktır. İlk 2 penaltı atışının birini atamayan yarışmacı 3. atışa hak kazanamayacaktır.

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/11091.php

katılma şansı olanlar katılsın. güzel bir fırsat

• Çok isterdim ama sıra çok olur.
  • Kalede kim olacak? Fernando muslera'ya karşı atılırsa penaltılar o 50 lira hayat onu söyliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19G05S

Kalede kim olacak? Fernando muslera'ya karşı atılırsa penaltılar o 50 lira hayat onu söyliyim

Hayat yazmışım hayal yazacaktım düzelteyim.
  • aykuta atsınlaar penaltıları, bi işe yarasın 10 senedir bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

aykuta atsınlaar penaltıları, bi işe yarasın 10 senedir bari.

katılıyorum
  • zapatayı koysunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

zapatayı koysunlar

olmadı bekar bi bayana verebiliriz zapatayı
  • Kaleye Sabri'yi koyarlarsa gülmekten Sabri gibi atarsınız şutları
  • Arada böyle şeyler yapmaları taraftarı mutlu ediyor.
  • Saat 4 de metroda olacağım ordanda stada ilk gidenlerden olup turnuvaya katılmalıyım
  • Sahada elime şans geçicek olsa Panenka penaltısı atardım Gol olursa belki Nba gibi 10 günlük kontrat verirlerdi

Panenka penaltısı bilmiyenler için gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.