Şimdi Ara

Tansiyon aleti tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annemin koldan kullandığı tansiyon aleti bozulunca yenisini almaya karar verdik,koldan ölçenleri kullanamadığından bilekten ölçen tansiyon aleti almak istiyoruz,tavsilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. (annem tansiyon hastası olduğundan en kısa zamanda alınması lazım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensei111 -- 20 Mayıs 2016; 1:54:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

Annemin koldan kullandığı tansiyon aleti bozulunca yenisini almaya karar verdik,koldan ölçenleri kullanamadığından bilekten ölçen tansiyon aleti almak istiyoruz,tavsilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. (annem tansiyon hastası olduğundan en kısa zamanda alınması lazım)

Omron M3 aldım kesinlikle mükemmel bir cihaz. 141 lira civarı, pazudan ölçüm yapıyor. Kullanımı çok rahat ve çok fonksiyonlu. Biraz daha ucuz olarak M2 modeli var. Daha başka modeller kullandım fakat hiçbiri bunun gibi değildi. Tansiyon ciddi konu, iyi bir cihaz şart.

http://urun.n11.com/tansiyon-aleti/omron-m3-koldan-tansiyon-aleti-hem7134-ecantali-P110096575?cid=604001&gclid=COn-0uTMi80CFUefGwod2GoASw&gclsrc=aw.ds

ben buradan aldım. Yeni olan modeli al (HEM7134-E)

• geçenlerde omron r2 aldık,kullanılışı gayet kolay,birde kendime aldım,şimdilik memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tansiyon Aleti Önerileri..
    10 yıl önce açıldı
    Tansiyon Aleti Omron mu? Braun Mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.