Şimdi Ara

tansaşta bugün alkolsüz içecekler % 15 cipsler % 30 indirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tansaşta bugün alkolsüz içecekler % 15 cipsler % 30 indirimli

• Böyle daha güzel değil mi?

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikinci -- 16 Haziran 2008; 9:14:40 >
  • o sosisin çoğu tavuk eti gerçi sosis dediğin şeyde tavuk veya dana hiç et yok ya neyse
  • Etin kilosu 16 YTL iken sosisin kilosu 5 YTL ise orda durup düşünmek lazım.
  • cips indirimi sadece kar grubunda mı ? öyleyse yaramaz bu indirim :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: albati

Etin kilosu 16 YTL iken sosisin kilosu 5 YTL ise orda durup düşünmek lazım.

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikinci -- 16 Haziran 2008; 9:13:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sosis direkt tüketilemeyen etlerden yapılır çok miktarda tüketmenizi önermem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugiboy

Sosis direkt tüketilemeyen etlerden yapılır çok miktarda tüketmenizi önermem

Hocam sana %100 katılıyorum. Ama neye kıl oluyorum biliyor musunuz? Otu .oku bize yediririyorlar, sonra kalkıp vapurda sigara keyfimize yasak koyuyorlar. Yok efendim insanların sağlığına zararlıymış :) Evet biliyoruz, en azından herkes zararlı olduğunu bildiği halde içiyor. Bize maval okuyacaklarına önce gıdalarımızı temizlesinler.

Ha bir de fabrika bacalarına filtre taktırmıyorlar, sonra sigara içtirtmemekle havamız temizlenecek diyorlar. Hadi bakalım temizlensin de göreyim :)

Yeter be.. İneğin bağırsaklarını yiyelim, beynini yiyelim, iğrenç ciğerlerini yiyelim, ama sigara mı.. Yoook olmaz, sigara öcü..

İçimi döktüm :)

• Yaktım bir sigara! Haa şimdi bana kötü örnek oluyosun falan da demeyin nolur :) Bırakıcam yakında, çok namussuz bir şey bu sigara, uzun zamandır bırakmak konusunda müzakerelerimizi sürdürüyoruz.
  • cips,içecek indirimden Sigara yasagıyla nasıl baglantı kurdunuz hemen:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: loko

cips,içecek indirimden Sigara yasagıyla nasıl baglantı kurdunuz hemen:)

• Yok sosislerle bağlantı kurdum :) Bir de başlıkta alkolsüz içecekler yazıyor, alkolsüz kelimesi de alkolü çağrıştırıyor. Alkolle sigara da kardeş zaten. İyi akşamlar :)
  • * Milletle dalga geçiyorlar. Deterjanlarda bir alana diğeri % 50 indirimliymiş, erkek hijyen araçları % 25 indirimliymiş. Birkaç tane yaramaz olanlar hesaplı diğerlerini önce bindirip sonra indirmeye çalışmışlar.
  • Zaten sana değil yanındakine zararlı oluyor diye sigarayı vapurda yasakladılar. Zira ben bile ara sıra sigara içen biri olarak vapurda içilen sigaradan son derece rahatsız oluyordum, yandaki elaman bir üflüyor ,tüm duman ruzgarla suratında. Hele sabah sabah bir sağdan duman geliyor bir soldan. Boğulacak gibi oluyor insan.

quote:

Orjinalden alıntı: aaydinci

quote:

Orjinalden alıntı: ugiboy

Sosis direkt tüketilemeyen etlerden yapılır çok miktarda tüketmenizi önermem

Hocam sana %100 katılıyorum. Ama neye kıl oluyorum biliyor musunuz? Otu .oku bize yediririyorlar, sonra kalkıp vapurda sigara keyfimize yasak koyuyorlar. Yok efendim insanların sağlığına zararlıymış :) Evet biliyoruz, en azından herkes zararlı olduğunu bildiği halde içiyor. Bize maval okuyacaklarına önce gıdalarımızı temizlesinler.

Ha bir de fabrika bacalarına filtre taktırmıyorlar, sonra sigara içtirtmemekle havamız temizlenecek diyorlar. Hadi bakalım temizlensin de göreyim :)

Yeter be.. İneğin bağırsaklarını yiyelim, beynini yiyelim, iğrenç ciğerlerini yiyelim, ama sigara mı.. Yoook olmaz, sigara öcü..

İçimi döktüm :)

• Ben de sigara içen biri olarak sigara yasağını destekliyorum.
    Neticede yasak olan yerlerde içmiyorum.
    Fakat yukarıda arkadaşın dediği gibi yalnız sigara değil gıda ürünlerini de kapsayan sert yasalar çıksa, adamakıllı denetimler olsa.
    Sİgara kanser yapıyor da Rus domatesi kanser yapmıyor mu?
  • bu arada biralar da 15 indirimliymiş biraları alkollüye katmamışlar
  • yrn geçerlimi bira olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytacikinci

quote:

Orjinalden alıntı: albati

Etin kilosu 16 YTL iken sosisin kilosu 5 YTL ise orda durup düşünmek lazım.

Sosisin zaten %60 ı tavuk kalan %20 dana %20 de hindi. Dana sosis kadar olmasa da kahvaltıda gidiyor işte, öğrenci işi...

SAÇMALAMAYIN ARKADAŞLAR SOSİS DEDİĞİNİZ ŞEY TAMAMEN NİŞASTA NEREDEYSE..
  • ya herkeste atıp tutmuş şu kadar tavuk şu kadar hindi diye.

Arkadaşlar sosisin cinsine göre tabiki değişir. Markadan markaya değiştiği gibi aynı markanın farklı fabrikaları bile farklı "sosisler" verecektir.
    Ama evet sosis dediğn şey, etin çok tercih edilmeyen taraflarının bir araya gelmesinden oluşur.

Lezzetlidir güzeldir ayrı. Ama tıpkı sucuk un etin en yağlı ve zararlı yerinden olduğu gibi - bu lezzetli şeyde çok faydalı değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.