Şimdi Ara

TANSAŞTA 2.5 LT COCA COLA 1,7 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.931
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunlar eskii kapaktır arkadaşlar..ama cola severlere iyi fiyat..tansaşta kısa süre için 5 litre yudum ayçiçekte iyi fiyat..
  • 10 litrelik ona yağ fiyatıda 30 küsur liradan 22 liraya düşmüş kampanyalı fiyat ihtiyacı olanlar kaçırmasın..
  • Bugün Pehlivanoğlu'nda gördüm,orda da 1,69 TL idi.Ege'de olanlara duyrulur...
  • carrefour 1.69dan aldım. eskişehirde 5 tane tansaş var hepside köşebaşında ama önünde etrafında sağında solunda araba koyucak yer yok. Sadece arabayı kapısının önüne koyabildiğim için gidiyorum carrefoura.

Ayrıca kampanyalardan yararlanarak iyi bir şekilde kar yaptık. Evde 4 tane axess var hepsiyle 5x75 alışveriş yaptık. sonra hediye puanlarla 4 kere daha alışveriş yaptık toplamda 6x 75te carrefourdan kazandık onları harcamak içinde 12 eylülü bekliyoruz. toplamda 1580tl para çıktı cebimizden ama 2400 tllik alışveriş yaptık, toplamdada 60tllik benzin yaktık.

ilk bakışta 1500 tl çok gözüküyor ama yaklaşık 3aylık et, tavuk,sucukk, sosis, salam ,pastırma, peynir,margarin ve 1 yıllık cola, süt, gazoz, maden suyu, meyyve suyu, icetea, şeker, un,pirinç,mercimek, çay, şampuan, detarjan çeşitleri fln aldık, hergün farklı ürünler indirim de oluyor.

mesela bugün ve yarının indirimleri (eskişehir için)pınar sucuk 13.90, ariel sıvı leke çıkarıcı 1+1 4.25, koyun peyniri 7.90, kenwood kahve ekspresso makinesi 109, abc bulgur 1.20, osmancık pirinç 5 kg 11, 5 lt ona ayçiçek 11.9 , namlı pastırma 27(KAÇIRMAYIN ÇOK LEZİZ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biri89 -- 23 Ağustos 2009; 1:36:24 >

• valla meyve aromalı doğal mineralli sular varken cola mola içmem artıkın
  • diasa'da 2.5 litre coca-cola 1.99 tl ancak kampanyalı kapak bunlardan 3 kapak götürünce 2 lt bedava alıyorsunuz en hesaplısıda böyle oluyor sanırım :) bahsedilen fiyatlar kampanyasız kapaklı şişelerin fiyatları
  • BiCola var

TANSAŞTA 2.5 LT COCA COLA 1,7 TL

0.25 lira.

• Sanal dostlukların gerçek tadı olan Chat Cola'dan vazgeçmemenizi öneririm.

Kiler'de bulabilirsiniz 2.5 litresi 0.99 TL gibi inanılmaz bir fiyata sahip.

• Fanta da cola kadar zararlı mı acaba ?
  • bimdeki lecola da güzel ve ucuz tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEAD-RECKONING

quote:

Orijinalden alıntı: bde

quote:

Orijinalden alıntı: DEAD-RECKONING

quote:

Orijinalden alıntı: biri89

carrefourda 1.69

sen git carrefourdan al o zaman..Her köşebaşında carrefour varmış gibi sanki.. o 1 kuruşuda kumbarana atarsın..

Haber verdiğin için teşekkürler arkadaşım..Birazdan çıkıp alıcam..Bu arada arkadaşlar Colanın zararlarını bilmeyen yok

Yoruma bak hizaya gel.Tansaş her köşe başında var mı ? Hayret ya.Kocaelin'de 1 adet Tansaş var o da bizim ev kadar.

Haber veren arkadaşa teşekkürler , 3-4 tane alalım , soğuk soğuk iyi gidiyor meret.

asıl bu yoruma bak hizaya gel :D aç bakalım siteleri ve şubeleri hangisinin daha çok şubesi var

biri89 arkadaşımız, bize “Carrefour SA’da daha ucuz gidin, Carrefour SA’dan alın” diye haber vermedi. Siz haberi başka türlü anladığınızdan haberin aslını anlayamadınız. Ben size haberin aslını anlatayım, biri89 nickli arkadaşımız diyor ki “işinizden eve dönerken yolunuzun üstünde ise veya Tansaş’dan size daha yakınsa uzaktaki Tansaş’a gitmeniz gerek yok Carrefour SA’dan da aynı fiyata alabilirsiniz...

İnşAllah anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkral -- 23 Ağustos 2009; 13:01:30 >

• kola fiyatıyla ilgili 32 cevap sayısını görünce merak ettim, bu kadar konuşulacak ne var diye, içmeyenlerin ve içilmemesini tavsiye eden mesajların çokluğu gayet güzel. ben de içilmemesi taraftarıyım. meyve suyu için, hatta yerli meyve sularını tercih edin. pınar, dimes, meysu falan. şu zıkkım kola da inşallah satılmaz artık. umarım sürekli düşen fiyatı da giderek az içilmesinden dolayıdır.

içmeyenlere
  • kola neyse meyve suyu da o asında bol şeker içeren tatlandırıcı içecek. ayran için, çay kahve için diyorum bende...
  • topice Baş Maşallah..

Sıcak Fırsatlar Bölümündemiyim?

aile Hekimi Bölümündemiyim anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

kola neyse meyve suyu da o asında bol şeker içeren tatlandırıcı içecek. ayran için, çay kahve için diyorum bende...

kahveyi çıkarsak ordan ,zaten çayında fazlası zarar herşeyin fazlası olduğu gibi...
  • Coca - Cola aşırı tüketilmediği sürece faydalıdır bence
  • Kola geyirmeyi sağlayarak rahatlamaya yardımcı olur :)
  • tansaştaki de kampanyalı kapak

quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

diasa'da 2.5 litre coca-cola 1.99 tl ancak kampanyalı kapak bunlardan 3 kapak götürünce 2 lt bedava alıyorsunuz en hesaplısıda böyle oluyor sanırım :) bahsedilen fiyatlar kampanyasız kapaklı şişelerin fiyatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaKaN18

Sanal dostlukların gerçek tadı olan Chat Cola'dan vazgeçmemenizi öneririm.

Kiler'de bulabilirsiniz 2.5 litresi 0.99 TL gibi inanılmaz bir fiyata sahip.

olaya bittim yaaaa!!!

ayrica kola boyle promosyonlari her ramazan yapiyor....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.