Şimdi Ara

tansaş %40 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.625
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tansaşta %40 indirim var birçok üründe say say bitmmez şimdik o nedenle yazmayacagım. fiyatlar mükemmle. ürünler kendi degil markalı kaliteli ürünler. ben 15 parça farklı ürün almışımdır. bunların hepside %40 ve yakını indirim vardı. fiyatlarda bindirim yoktu fakat kampanyada olmayan ürünlerden pek almayın fiyatlar yüksek. her çeşit ürün vardı içerde. yer yenibosta koçtaş içindeki tansaş.. ama tabiki oraya özel degil heryerde indirim vardır

elektronikte var mı indirim ?

GALATASA|RA|Y
  • Galiba çoook uzun süredir Tansaş'a gitmiyorsunuz.Tansaş'ın 40 üründe % 40 indirimi artık kampanyadan sayılamayacak kadar eski ve sık uygulanan bir satış stratejisi.Üstelik şimdiye kadar "iyi kampanyaymış" diyebileceğim ürünlere rastlamadım.
    SONY PS4 9.0 1TB / PHİLİPS 720SA DVD PLAYER / SONY NS360 DVD PLAYER / PHİLİPS 55PUS8007 / PIONEER VSX 921 AV-R 7.1 / MAGNAT SUPREME 802 HCT 5.0 / DEFİNİVE PRO SUB 100 / SUPRA PLY 3.4/S SPEAKER CABLE / MONSTER XPHP SPEAKER CABLE / SUPRA SUBLİNK SUBWOOFER CABLE / MONSTER HDMI KABLO 750 HDS HİGH SPEED
  • Eskiden iyi oluyordu tansaş indirimleri ama sahibi değiştiğinden beridir hep gereksiz şeyleri indirime sokuyorlar. Eskiden de tam yüzde 40 indirim yoktu ama piyasaya göre çok ucuz olabiliyordu. Şimdiki yüzde 40 indirimli diye sattıkları 2-3 farklı markete baksanız aynı fiyata bulabileceğiniz şeyler.

Mesela Bifa'nın kiloluk pötibör bisküvisini tansaşta yüzde 40 indirimle 3 liraya satıyorlar. Adeselerde yine bifa üretimi ama kendi markası olan aynı bisküvi 2,5 lira.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uruk33

dondurmadada var indirim

sağol hocam
    yarın sabah tansaştayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: riveral

royal class dondurmalar 4.17 TL

Onun neresi dondurma?
  • Valla %40 ta kimine göre iyi kimine göre de hiç işe yaramayacak ürünlerde indirim var :) Ben 1.9 dan 3 tane Frosch Bulaşık detarjanı aldım :) Piyasada 3.5 tan aşağı yok. Bir de 3 litrelik Dixi Çam kokulu yer temizleme sıvısı aldım oda 3.2 TL idi :) Şimdi bunlar bana göre süper indirimler de forumdaki arkadaşların %99 una göre hikaye dir :)

Orijinalden alıntı: yegan

Galiba çoook uzun süredir Tansaş'a gitmiyorsunuz.Tansaş'ın 40 üründe % 40 indirimi artık kampanyadan sayılamayacak kadar eski ve sık uygulanan bir satış stratejisi.Üstelik şimdiye kadar "iyi kampanyaymış" diyebileceğim ürünlere rastlamadım.

yapma hocam nasıl rastlamadın çok sağlamdır tansaşın bu kampanyası temel gıda ve temizlik ürünleri üstelik
  • elektronikte işe yarar indirim . yok ev gereçleri yiyecek içecekler için gidiniz. ben eti pop keke hasta oldum.çok severim dışı çikolata kaplı olanlardan.dışarda tanesi 500lira. ben 6 adet paketlisini 1.7liraya aldım.yani karım %40 3 paket aldım.bunun yanında karpel peynir aldım 2.35 liaraya aile boyu olanlardan çift katlılardan.içeceklerde güzel indirim göremedim ama. içeceklerdede 5 liralık her içecege 1 lira veriyordu.daha birkaç ürün aldım karlı alışverişti.

quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

Onun neresi dondurma?

• quote:

bilmem üzerinde öyle yazıyor.
    quote:

Onun neresi dondurma?
    Toshiba47"ZV635-Pioneer BD120-Yamaha RX-V765 - Front:Yamaha NS-777 Center:Yamaha NS-444 Surround:Yamaha NS-333 BackSurround:Kenwood M-757 Jamo sub300 - 2014 Siyah Honda Civic Elegance Eco OV. - Meizu - Egreat-R6B

• güzel kampanyadır...takip adin.. yüzde 40 stratejisi her ayın 15 inden sonra 4 günlük uygulanır..sürekli takip ederim..mesela üzerinde 1.6 tl satış fiyatı olan ülker yoğurt bu 4 günde 90 krş a satılıyor...bence kaçırmayn bu kampanyaı...

quote:

Onun neresi dondurma?

bir kere almıştım indirimdeyken.gerçekten haklısın
    SONY PS4 9.0 1TB / PHİLİPS 720SA DVD PLAYER / SONY NS360 DVD PLAYER / PHİLİPS 55PUS8007 / PIONEER VSX 921 AV-R 7.1 / MAGNAT SUPREME 802 HCT 5.0 / DEFİNİVE PRO SUB 100 / SUPRA PLY 3.4/S SPEAKER CABLE / MONSTER XPHP SPEAKER CABLE / SUPRA SUBLİNK SUBWOOFER CABLE / MONSTER HDMI KABLO 750 HDS HİGH SPEED

• quote:

quote:

Onun neresi dondurma?

valla ben LIGT olanını beğeniyorum,
    normalde dondurmanın kalorisi 100gb da 200e yakın olurken,
    LIGHT da 84 kalori,

hnai hem yiyim hem de şişmiyim diyenler için birebir

not: algidanın da light i var ama bir türlü bulamıyorum hiç bir yerde, ne biçim bi milletiz, getirmiyoruz diyorlar çoğu mağazada, talep yokmuş
    ama light olduğu için pek fark olacağını sanmıyorum ROYAL ile aralarında,

normalde ALGİDA "KART DOR" :)) KREM KARAMEL favorim

• yine başlamış sanırım gazeteden gördüğümüz kadarıyla. hangi ürünlerde olduğu muallakta ama!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.