Şimdi Ara

tansaş 24. yıl her gün 50 ürün %50 indirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
15.835
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aşağıda huggies için arkadaş duyuru yapmış ama indirim 24 gün ve her gün 50 üründe % 50 şeklinde olacakmış. ben burda günlük indirimleri duyuralım diyorum. boşu boşuna hergün tansaşa girmiş olmayız böylece. bugünün gördüğüm indirimlerini yzıyorum. bu arada gece 24 e kadar bu 24 gün boyunca
    12.10.2009 :
    huggies 3 lü islak havlu 5.67 tl
    fanta limon 1 lt 0.78 tl
    teno peçete 200 lü 1 tl
    doğuş earl grey 100 lü demlik poşet 5 lira civarı
    damla 1,5 lt su 0.46 tl
    lays büyük boy cips 181 gr 1,25 tl

• Biraz geç oldu ama teşekkürler.
  • lays iyiymiş yaww...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezer80

lays iyiymiş yaww...

benimde canım çekti şimdi
  • Hep dusuk fıyatlı urunlerde ındırım yapmıslar. 50 tllık bu urunde yapsınlarda gorelım
    :)
  • kilo yapar yemeyin (hepsi benim)
  • geçen 4x1 lt pepsi aldım 5 ekimde fln bir baktım 20 eylülde dolmuş son kullanma tarihi.Bir dahada yolum düşmedi.Söylesem bişey değişir mi acaba?İçtim 2 sini tadında bişey fln yok gerçi de yaptıkları tarihi geçmiş ürünleri biraz ucuz olarak kakalamak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

geçen 4x1 lt pepsi aldım 5 ekimde fln bir baktım 20 eylülde dolmuş son kullanma tarihi.Bir dahada yolum düşmedi.Söylesem bişey değişir mi acaba?İçtim 2 sini tadında bişey fln yok gerçi de yaptıkları tarihi geçmiş ürünleri biraz ucuz olarak kakalamak.

tansaş ın şöyle bi kuralı var. eğer raflarda tarihi geçmiş bi ürün bulursan onu gösteiyosun mağaza yetkilisine sana aynı ürünnü yenisini bedava veriyor. ben öyle bir filtre kahve almıştım bedava
  • iide aldık üstünden 5-6 gün geçti zaten 1 tane kaldı elimdede artık geçti herhalde.
  • Bir de bu sure icinde tansaslar saat 12 ye kadar acikmis.
  • 5 paket huggies aldım, laysin de tadına baktım, 6 kişi anca bitirdik yahu:)

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

arkadaşlar aşağıda huggies için arkadaş duyuru yapmış ama indirim 24 gün ve her gün 50 üründe % 50 şeklinde olacakmış. ben burda günlük indirimleri duyuralım diyorum. boşu boşuna hergün tansaşa girmiş olmayız böylece. bugünün gördüğüm indirimlerini yzıyorum. bu arada gece 24 e kadar bu 24 gün boyunca
    12.10.2009 :
    huggies 3 lü islak havlu 5.67 tl
    fanta limon 1 lt 0.78 tl
    teno peçete 200 lü 1 tl
    doğuş earl grey 100 lü demlik poşet 5 lira civarı
    damla 1,5 lt su 0.46 tl
    lays büyük boy cips 181 gr 1,25 tl
  • evet bugünkü fiyatları giden yolu geçen arekadaşlardan rica ediyoruz
  • güzel kampanya olmuş. bugünkü ürünleri yazacak olan arkadaşa şimdiden teşekkürler...:)
  • valla bırak 50 ürünü ben 20 tane sayamadım koca mağazada hergün 50 tane üründe nasıl indirim yapacaklar bilmiyorum. bugünki ürünler farklı mı acaba
  • Bugünkü fiyatları verebilecek bir arkadaş var mı
  • o da doğru bende 50 ürün göremedim açıkçası bakalım bugünkü durum ne olcak
  • lays iyiymiş gerçekten...
  • tansaş'ta ve bir çok büyük marketlerde indirim yapılır ama bir malın son kullanma tarihine 1-3 gün kala. Yüklü bir şey alırsanız içinize kurt düşer yiyemezssiniz.
  • belki 100 üründe bir ürün öyle son kullanma tarihine kısa bir süre kalmıştır. büyük marketlerin böyle indirim yapmalarını en çok destekleyen o ürünleri üretenlerdir. ücretsiz ürün verirler, yada çok düşük ücretle verirler hatta benim ürünüm mağazada girişde olsun diye para bile verirler. üreticilerin amacı amacı teşhir yaparak ürünlerini göz önünde tutmak, pazara hakim olmaktır. böyle bir imkan varken de mağazalar sürekli indirim yaparlar. ama bu bizi ne kadar tatmin eder o ayrı bir konu. çünkü ürünlerin hak ettiği fiyat zaten indirimdeki halidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ninhur

tansaş'ta ve bir çok büyük marketlerde indirim yapılır ama bir malın son kullanma tarihine 1-3 gün kala. Yüklü bir şey alırsanız içinize kurt düşer yiyemezssiniz.

tansaş'ta akıl almaz tüketici hakları mevcuttur.
    http://www.tansas.com.tr/tuketici_haklari.aspx

gönül ferahlığı ile yiyebilirsiniz. ha beğenmediniz mi gıda dahi olsa geri getirin iade edin ya da değiştirin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.