Şimdi Ara

Tanrılar çıldırmış olmalı.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
19.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu filmin devamıda çekilmişti 2 ve 3 olarak. Bende 2.si var hala izlemedim. Benim asıl aradığım bi tane japon adam geliyordu kukla gibi böle hısslaya hısslaya zıplaya zıplaya gidiyordu, sanırım 1. veya 2.de var o
  • İzlediğim zamanlarda çok zevk aldığım bir filmdi. Sahneleri tam hatırlamıyorum ama çok komik olduğu aklımda kalmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

Bu filmin devamıda çekilmişti 2 ve 3 olarak. Bende 2.si var hala izlemedim. Benim asıl aradığım bi tane japon adam geliyordu kukla gibi böle hısslaya hısslaya zıplaya zıplaya gidiyordu, sanırım 1. veya 2.de var o

Filmin 6.sı da çekildi ama galiba ilk ikisinden bağımsız olarak çekildi. Zaten en güzelleri de 1 ve 2'ydi...
  • çok ama çok eğlenceli bi filmdi yaaa..
  • arkadaşlar 2-3 hafta önce tam hatırlamıyorum bi kanalda vermişler arklar anlattı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad skillz

quote:

Orjinalden alıntı: Santuary

yalnız türkçe si Tanrılar çıldırdı die hatırlıorum

Yanlış hatırlıyorsun. Türkçesi "Tanrılar Çıldırmış Olmalı"

Evet o isimde de bir bölümü çıkmıştı sanırım. 3. bölümde mi ne artık ona isim verirken "ve Tanrılar çıldırdı" ismini koymuşlardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyak08

arkadaşlar 2-3 hafta önce tam hatırlamıyorum bi kanalda vermişler arklar anlattı

bende denk gelmiştim ama tam izleyemedim.balkondan inerken uçak görüyordu çok komik bir sahneydi.ben hala denk geldim mi izlerim.bence keyifli bir filmdi.hatta bakın aklıma geldi ben bunların divxini temin edeyim ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad skillz

Küçükken izlediğimde karnıma ağrılar girmişti. Şimdi DVD-VCD arşivime baktım, bir daha izledim, o kadar da katıla katıla gülmedim. Ama Nikao'yu her görüşümde suratıma biraz gülücük eklenmedi dense yalan olur. Şu tipe bakın...

Tanrılar çıldırmış olmalı..

• şimdi hatırladım, cok komik bi filmdi..
    Keşke tekrar verseler Tvde.
  • çoçuklugumun fılmı :) zıplayan cınlı vampırın afrıkalı devle kapısma sahnesını unutmam ve kolanın dususu :D
  • Şimdi hatırladım bu filmin oynadığı zamanlarda bud spencer ve terrance hill komedi filmleri gösteriliyordu.Hey gidi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 6 Şubat 2008; 23:00:44 >
  • daha hic izlememekle buyuk hata yaptigimin farkindayim heryerde komedi film konusu acildimi cevremde benden yaşca buyukler bunu soylerler en kısa zamanda alip izleyecegim..
  • Yıllar sonra tekrar izledimde gerçekten gelmiş geçmiş en iyi komedi filmlerinden biri :)
  • Alışveriş sitelerinde tükenmiş durumda. Ama satışa çıkınca haber veririm...
  • arkadaşlar bu konuyu hortlattığım için özür dilerim. fakat sırf bu konu için üye oldum. Bu filmin başka bir serisi var. adam bu sefer şehire gidiyor. reklam ajansı v.s google dan arattırdığınızda bisssürü çıkıyor fakat hepsi aynı. ve hiç biri doğru filim değil filmin konusu ile film tamamen farklı. adam şehire gidiyor, uçağı kuş zannedip avlamaya kalkıyor ve üzerinden geçerken çok ses çıkardığı için korkuyor. bir de tv de aslan görüp avlamaya kalkıyor tv nin üstüne çıkıp ekrana nişan alıyor. bu filmi ne olur bulun herkesten rica ediyorum ben biraz ipucu buldum sanırım ismi değişik biraz Fei zhou chao ren diye gördüm. bulursam herkesle paylaşacağım hiç bir forum da yok hemde hiç birinde. ama adım gibi eminim ben izledim o filmi.
    ayrıca bu adresde belki yardımcı olur size buradan bakınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasparov108 -- 11 Nisan 2009; 3:07:25 >

• Ben izlemek icin indiriyorum. Baya oldu izlemeyeli. Küçükken ne gülüyorduk yaa.. Bi o aklımda kalmış. Eskiden çok veriyorlardı TV de.. Ama şimdi pek görmedim yada TV seyretmediğimden denk gelmemiştir.

Tanrılar çıldırmış olmalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 11 Nisan 2009; 3:44:16 >
  • evet hala izledikçe gülüyorum ama o filmi bir türlü bulamadım en güzeli o yaw :S lütfen bulun :(
  • Adı yabancı gelmiyo filmin ama izledim mi izlemedim mi hala çıkaramadım
  • mükemmel bi filmdi gerçekten.izlemeyenler tavsiye ediyorum.ayrıca başroldeki afrikalının öldüğünü duymuştum
  • sağlam link lazım indirmek için 3 heryerde var ama 1 ve 2 yi arıyorum özellikle
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.