Şimdi Ara

Tanrılar çıldırmış olmalı.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
0
Favori
19.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maille istek yapılabiliyor mu kanallara?

özel kanalların ilk yıllarında baya bir yayınlanırdı bu film. güzeldi.
  • Çok iyi filmlerdi gerçekten ancak izlemeyeli uzun zaman oldu...
  • Çok iyi hatırlıyorum 5 6 yıl önce arkadaşlarla toplanır bu filmi anlatırdık birbirimize.
    Acaip komik bir filmdir eskidi gerçi yine izlerken aynı tadı verebilir mi bilmiyorum.
  • çocukluğum bu filmle geçti :)
    her ay oynardı tvlerde ve hiç kaçırmazdım :)
  • bende izledim manyaktı ya 2 kişi safari yapıyolardı
  • the gods must be crazy
    linkini en yakın zamanda atıcam gecende baska bi forum sitesinde görmüştüm çünkü
  • yav bende bu filmi çok sevmiştim gülmekten ayakta duramıyodum hakikaten tam bana göre yapılmış bi film gibiydi sanki sadece benım hosuma giden özellikler koymuşlar o filme çok sevmişdim ama bulamadım az öncede cd ciye gitmişdim bu filmi sormak için yokmuş topic açacaktım bu topic i gördüm arkadaşlar bende çok izlemek istiyorum bu filmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRajikomik -- 4 Ekim 2006; 23:18:32 >
  • bayağı oldu bunu konuşalı

güzel filmdi 2.nin ingilizce versionu bulan varsa sevinirim
  • cidden super filmdi ya kucukken butun kuzenler toplanır izlerdik filmi gulmekten olurduk yaa hele o zıplayan ata varya öldurmüştü bizi ya adamlar bide çok dogal oynamış yani en buyuk etkende o.bi arkadaş link vercem demiş burda vermede isteyenlere pm at mesela ben istiyorum buldugun zaman at bana linki
  • Abi çok komik o ya çakalldan kaçış sahnesi çocugun hatırlıyomusnuz :) zuhaaa
  • en sevdiğim komedilerden biriydi bu arada konu hortlasın :P
  • Benim de hoşuma gitmişti
    Hele çocuklar cıbıldak cıbıldak koşuyorlar ya
  • Show Tv veriyordu yanlıs hatırlamıyorsam keske yine yayınlasalar cok güzel bir filmdi gülmekten yarılmıstım izlerken.
  • Show tv'ye mail atsak bir işe yarar mı acaba bu filmi yayınlamaları konusunda
  • O yerli adam ellerini sürtüp
    "Hugatataşa!!!Hugatataşa!!!" diye bağırıyodu dimi??

Ulen bak şimdi hatırladım hüzünle karışık bi mutluluk kapladı her yerimi!!!(Ne biçim bi cümle kurdum böyle ben yaw...)
    Ya abi bu filmleri nerden tedarik edebiliriz acaba yaw??
    Sanırsam 7 seri bi filmdi...
    Ben bi ara vcd'sini görmüştüm.Üstünde tanrılar çıldırmış olmalı 7 yazıyodu.Ama alamadım yaw.(param yoktu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkei_Lee -- 15 Nisan 2007; 0:03:16 >
  • Selamlar ;

Türkiye'de bu filmi ilk izleyen ( daha doğrusu bir saat dolmadan bıraktım ) benim sanırım.Dayım Özen Film'de çalışıyordu o aralar.Filmin Türkiye gösterim haklarını almışlar, koskocoman bir video kaseti ( makara film değildi aklımda kaldığı kadarıyla, ama yanılıyorda olabilirim ) ile film gelmişti.Seslendirme stüdyolarına göndermeden önce kendi film odalarında kaseti sanırım deneme amaçlı oynatırlarken benide izlemem için odaya çağırmışlardı.O zaman yaşımında küçük olması ve filminde yabancı dil olması sebebiyle sıkılmış, izlemeyi bırakmıştım.Ne kadar uzun zaman geçmiş aradan, topiği okuyunca hatırladım.

Saygılarımla.
  • Mükemmel bir filmdi, uzun zaman önce izlemiştim.
  • Filmde anlatımlara çok gülüyordum ben de.

Adamın filmdeki adını hatırlamıyorum sallayarak bir örnek vereyim:

Yerlinin adına "Pua_Pua" diyelim

"Pua_Pua karşısındaki garip şapkalı adama selam vermek istiyordu ancak vücudunu bezle örtmüş bu adamın selamını almadığını düşünüyordu. Üzülmüştü."

..gibi anlatımlar vardı. Çok hoşuma gidiyordu
  • vay bee 2yıl oldu konuyu açalı..

2yıldır tv de gösterilmedi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.