Şimdi Ara

Tanrılar çıldırmış olmalı.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
0
Favori
19.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen gün bu başlığı gördükten sonra iki filmide indirdim ve izledim.
    Ama çocukkenki gibi eylenemedim, filmin genel havası çok eylenceli ama küçükken daha bi başkaydı, Şimdi acaba izlemeseydimde aklımda hep o çok güldüğüm haliyle mi kalsaydı diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sokak_papagani

Geçen gün bu başlığı gördükten sonra iki filmide indirdim ve izledim.
    Ama çocukkenki gibi eylenemedim, filmin genel havası çok eylenceli ama küçükken daha bi başkaydı, Şimdi acaba izlemeseydimde aklımda hep o çok güldüğüm haliyle mi kalsaydı diyorum

ben sırf bu yüzden indirmiyorum o film süper komedi ve eskiden izledim şimdi izleyip eski koptuğum anları unutmak istemiyorum

• Küçükken ne gülerdik bu filme
  • bölümün birisinde adamın içine bruce lee'nin ruhu kaçıyordubir anda karateci kesiliyordu güzel filmlerdi valla.
  • Bende çocukluğumdan beri izlememiştim bu filmin serilerini, dün zamundada 5 filmini birden görünce çocukluk anılarım canlandı birden

İlk filmide biraz önce izledim, çok sıcak ve eğlenceli bir komediydi. Çoğu sahnesini hatırladım.

Başrolde ki yerlinin öldüğünüde filmden sonra öğrendim, adam bu ilk filmden 300 dolar kazanmış ve hayatında gördüğü ilk paraymıştı. Allah rahmet eylesin.

Tanrılar çıldırmış olmalı..

• İlkokula gidiyodum bunu ilk izlediğimde, ne gülmüştüm ya...
  • aa geçen yazmıştım ben bu konuya diye girdim tam 2 sene 2 ay önce yazmışım , vay be.
  • Emule de buldum sonunda. Tekrar izlemek için sabırsızlanıyorum.
  • Güzel filmdir. Arşivde var ara ara açar izlerim bazı sahnelerini.
  • Bu akşamda 2. filmi izledim. Bu daha güzeldi
  • unutulurmu bu film yaa
  • Yok mu kimsede filmin 1.sinin türkçesi :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.