Şimdi Ara

TANRI 20 SORUDA KANITLANIR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.371
Cevap
24
Favori
46.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1- yattığı yerden kimseye yemek gelmez(aciz canlılar hariç bitkiler vs)

2- çöller olmasaydı o ormanların kıymetini anlamazdik.

3- çöllerde yaşayan insanlar da var.

4- hiç kimse açlıktan ölmez, vücutta ölmesi durumunda bile besin vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanrı olduğuna inandım. şimdi hangi dine göre inanacağımı da ispatla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imammmm

1- yattığı yerden kimseye yemek gelmez(aciz canlılar hariç bitkiler vs)

2- çöller olmasaydı o ormanların kıymetini anlamazdik.

3- çöllerde yaşayan insanlar da var.

4- hiç kimse açlıktan ölmez, vücutta ölmesi durumunda bile besin vardir.

Denizde kum,müslümanlarda bahane bitmez.Dünya bizim için yaratıldı derler,bu yıllarca yağış almayan,insanın yaşaması için uygun olmayan yerler neden var diye sorunca,ormanların değerlerini anlayalım diye yaratılmış,derler.Dünya senin için yaratıldıysa,senin dünyanın her yanında yaşaman,yaşayabilmen gerekir,dünyada yıllarca yağış almayan bu çöllerin olmaması gerekir,şu insanların da susuzluktan ölmemesi gerekir mesela.

Nijer: 34 göçmen çölde 'susuzluktan öldü'

Nijer, aralarında 20 çocuğun da bulunduğu 34 mültecinin Cezayir sınırı yakınlarında, Sahra Çölü'nde ölü bulunduğunu duyurdu.

http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/06/160616_nijer_goc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gök Gürültüsü -- 2 Mayıs 2017; 12:6:31 >

• quote:

Allah için bir söyle, yazdigimin matematikle ne alakası var? Matematikte türev+integral 1y 1b yapmış adamim. Kimyadan hangi konuların bilgisayar mühendisliğine girdiğini söyle. Entropi ile kara ŞEY in benim alanima katkisini söyle. Yaz bekliyorum.

Gördüğün biyolojinin bilgisayar mühendisliğiyle ne alakası var da yaladın yuttun ozaman? Yemin ediorum kafayı yicem. Biri bunu kimya ve fizik derslerinde herhalde bunlar resim ve müzk dersleri diye kafalamış.

Kara şey dediğin Kara Enerjiye isim vermeden önce seni tanısalardı Kara Cahil derlerdi kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salagil

tanrı olduğuna inandım. şimdi hangi dine göre inanacağımı da ispatla.

Arap yarımadası ve israilin bulunduğu yerelere indiğini tahmin ediyorum fakat bu din konusu yani kişiye göre değişebilir ben zebur tevrat incil ve kuranın aynı tanrı tarafından indiğini düşünüyorum bu dinler tarihi konusuna giriyor .
  • nicki sanirsam modena07 idi arkadasimizin, onun gibi yapcam, hudus hakikatini araştır aksi takdirde gerçeğe ulaşmaktan korkmuş birisi olacaksin(modena07 e göre)

• Konu sahibinin sorduğu sorulara mantıklı cevap veren göremedim.

Ayrıca ölüm kapıya geldiğinde herkes anlayacak neyin ne olduğunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 2 Mayıs 2017; 12:4:59 >
  • Dincilerin yarı cahili de hiç çekilmiyor yahu.

Biri Adnan Oktar referansı vermiştir, bakar gülerim diye geldim ama göremedim.

• Gök Gürültüsü kullanıcısına yanıt
    Adamların bedenlerini araştırsınlar bakalim, açlıktan mi yoksa hastalik tan mi?

• Dunyanin yasini ve dunyadaki canli cesitliligini hesaba katarsak zaten bu kadar farkli turun olmasi imkansizdir.

Daha az olmaliydi.

• Modena07 kullanıcısına yanıt
    Bana hakaret ediyorsun nasıl mühendis diye? Entropiyi bilmiyor diye. Bırak kardeş birak. Zaten biyolojinin mühendisliğe katsayısı az. Sen bana söyle senin meslek ne? Aksi takdirde bırakıcam muhatapliği.

• quote:

Adamların bedenlerini araştırsınlar bakalim, açlıktan mi yoksa hastalik tan mi?

Susuzluktan ölmüşler yazıyor,kör müsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gök Gürültüsü -- 2 Mayıs 2017; 12:10:5 >
  • Hepimizi yaratan ve bu dünyaya koyup mitler üretenler uzaylılar. Ben uzaylılara tapıyorum. Hangi ırk bunu yaptı bilmiyorum ama birçok ırk yapmış olabilir. Ben daha çok uzun grilerin bizi buraya koyduğundan şüphe ediyorum.
  • Tek merak ettigim şey dinazorlara neden tek attıgı zavallı kertenkeleciklere neden uzaktan headshot attıgı.

• quote:

Kainatın manasını maddede arayıp, herşeyi tesadüfe yoranlar, kanattaki her maddenin şuurlu hareket ettiğini kabul edip, bir İlah tan kurtulmaya çalışırken trilyonlarca ilah kabul ediyorlar. Her atomu bir ilah gibi hareket ettiğini ne yapması gerektiklerini bildiklerini kabul ediyorlar..

Kainattaki her maddenin bilincli hareket ettigini iddia eden ateist mi varmis ? Ayni ateist ayni zamanda her seye "tesaduf" mu diyormus ? Nerede bunlar ?

Kafanizdan bir ateist portresi olusturup onu yok etmeye calisiyorsunuz : )

Akli selim hic bir ateist evrendeki her maddenin bilincli hareket ettigini iddia etmez. Bu tam tersine bir teist/deist argumanidir.

Ayrica konunun mesleklerle alakasi yok, ben de bilgisayar muhendisiyim seninle bu konuda tam tersi fikirdeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mephalay -- 2 Mayıs 2017; 12:12:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gök Gürültüsü kullanıcısına yanıt
    Bak kardeşim, bilmiyorum biyoloji biliyormusun? Ancak insanlarda mikroplara karşı savaşılması için protein lazim, adam protein alamıyorsa vitamin alamıyorsa zaten hastalanacak? Bilmem anlatabildim mi?

• quote:

Bana hakaret ediyorsun nasıl mühendis diye? Entropiyi bilmiyor diye. Bırak kardeş birak. Zaten biyolojinin mühendisliğe katsayısı az. Sen bana söyle senin meslek ne? Aksi takdirde bırakıcam muhatapliği.

Ya konuşulan konuyla mesleğin ne alakası var. Öğrenince napıcan? Söylediğim mesleğe göre sidik yarışına mı giricen, tutturmuşsun meslek de meslek.Simitçi olsam veya ressam olsam ne değişecek?

Yahu önce bi sorun kendinize bunun konuştuğumuz konuyla ne alakası var diye
  • Mephalay M kullanıcısına yanıt
    Tesadüfün anlami bu zaten biz ateistligi tanımlıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

Dunyanin yasini ve dunyadaki canli cesitliligini hesaba katarsak zaten bu kadar farkli turun olmasi imkansizdir.

Daha az olmaliydi.

bravo çok doğru ve rasyonel bir yorum
  • quote:

Bak kardeşim, bilmiyorum biyoloji biliyormusun? Ancak insanlarda mikroplara karşı savaşılması için protein lazim, adam protein alamıyorsa vitamin alamıyorsa zaten hastalanacak? Bilmem anlatabildim mi?

Arkadaş,susuzluktan ölmüşler susuzluktan,su içemedikleri için ölmüşler,su bulamayınca,yaşamsal etkinliklerin sürdürülemez,ölürsün.Sen ne anlatıyorsun yahu.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.