Şimdi Ara

Tank Sylas Mantığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Bi kaç kere denk geldim konu içlerinde yazısı geçmişti sonra biraz araştırdım falan. Ancak mantığını çözemedim açıkcası. Tank Sylosu OP yapan şey ne. Dün denedim.

Donmuş Balyozlu bir build falan çıktım Tf lerde dayanıklıda oluyor evet ancak bence potansiyelini çok düşürüyor heronun. Gerçi tank kasmasaydım belki o oyunu kaybedebilirdik çünkü karşı tarafın ultilerinin hiçbiri işe yarayacak ultiler değildi . (illoi,nidale,irelia,caitlyn,blitz)

Mantığını anlayamadım açıkcası.

• Pasifinin base statı aman aman düşük değil. Buzdoğanlı build ile hem pasifinle birleşecek sürekli bir hasar kaynağı yaratıyorsun hem de W'den gelen sustain ve E'nin cc'si ile uzun süre hayatta kalıyorsun. Eğer işlevsel bir rakip ultisi de çalabilirsen yeme de yanında yat yani. Ayrıca Ruh gömleği de çekildiğinde tertemiz %30 cooldown reduction sana skillerinde güzel bir spam imkanı sağlamakla birlikte W skillinden gelen iyileştirmeyi etkilemesi de cabası
  • W su yüzünden ölmüyor ve hasarı çok fazla tank kasmasına rağmen vuruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence maokai gibi bir şey oluyor. Sustain ve sürekli gelen bir hem slow hem stunı var. Ölmeden sürekli olarak cc koyuyorsun işte bence mantığı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archer the Archer -- 1 Mart 2019; 12:43:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tank ekko mantığı.
  • Bence çok eğlenceli bir hero karşında daha değişik herolar olsaydı ultisinden keyif alacağın senin de hoşuna giderdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.