Şimdi Ara

Tank..Efsane oyun(Atari oyunu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

Evvet arkadaşlar gençler çocuklar...benim küçüklüğüm çoğunlukla atari ile geçti...dün edirnede yiğende varmış cd de.. Açtı baktım tank var hemen atladım aldım kolu 1 saat boyunca oynadım:D...küçükken saatlerce oynardık..performansımdanda hiç bişe kaybetmemişim ha:D..

Oyunu İndirmek için tıkla
    Oyunun açıklaması:Zipli dosyadan çıkan Nestopia.exe çalıştır aç menü seçeneğine gel ve oyunlar içinde yer alan 1200 Game.nes dosyasını aç.

Tank..Efsane oyun(Atari oyunu)

Oyun yön tuşlarıyla gidiyor ateş tuşu Ç fazla kurcalamadım ama siz bi bakın:)

http://****.com/files/16982974/emulator.zip

**** lı yere ne gelcek :S

R a p i d s h a r e

• Tank oyunu yön tuşlarıyla hareket ediyor.. Ç tuşu ise ateş tuşudur. zaten başka bir tuşa gerek yok oyunda:)..fazla kurcalayamadım siz bulursunuz herşeyi:)

Bu arada sağolun arkadaşlar..çocukluğumuza gidelim dedim...
  • Ya arkadaşlar Cabal vardı hani askerimiz vardı bir tane mavi kıyafetli onu kontrol edip düşman askerlere saldırıyorduk o oyunu indirebileceğim bir link verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Çok sağol arkadaşım. Zamanında oynamaya doyamazdım.

Bir de Dr. Mario vardı.

Hatta bu saydığımız oyunların olduğu atari kaseti hâlâ duruyor bende. Yanlış hatırlamıyorsam, içinde aynı oyunların tekrar ettiği (Menüde ilerledikçe bu oyunların seviyeleri de artıyordu.) yüzlerce oyundan oluşan bir menü vardı. Bu menünün arka fonunda, sağdaki kayalıklara tırmanmaya çalışan bir köpek vardı, etraf yeşillik. Güzel de bir müziği vardı.

koskaca mario'yu böyle yaptın ya doktor bilal gibi

• Oynaması zevkli de asıl güzel tarafı bölüm yapma özelliğidi.
  • oyunlar içinde mario bilem var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::cc::

Oynaması zevkli de asıl güzel tarafı bölüm yapma özelliğidi.

+1 +1 dehşetti
  • Biraz zamanım oldu şimdi Snow bros oynuyorum abi hiç unutmamışım bee:D teker teker geçtim bölümleri 23 temiyim ne:D bitecek birazdan:D
  • hocam rood fighter ykmu yav
  • Gerçekten çok güzel oyundur. Sağol paylaşımın için, bende indirip bakayım bi
  • Teşekkürler.
  • Başka oyunlarda yok mu contra 4 adamlı oynardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

Başka oyunlarda yok mu contra 4 adamlı oynardım.

Contra 4 adamlımı? alla alla 2 adam neysede 4 adamı bilmiyorum valla:D .

Snow bros çok güzel bitirdim az önce:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: abduaty

quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

Evvet arkadaşlar gençler çocuklar...benim küçüklüğüm çoğunlukla atari ile geçti...dün edirnede yiğende varmış cd de.. Açtı baktım tank var hemen atladım aldım kolu 1 saat boyunca oynadım:D...küçükken saatlerce oynardık..performansımdanda hiç bişe kaybetmemişim ha:D..

Oyunu İndirmek için tıkla
    Oyunun açıklaması:Zipli dosyadan çıkan Nestopia.exe çalıştır aç menü seçeneğine gel ve oyunlar içinde yer alan 1200 Game.nes dosyasını aç.

Tank..Efsane oyun(Atari oyunu)

Oyun yön tuşlarıyla gidiyor ateş tuşu Ç fazla kurcalamadım ama siz bi bakın:)

zuhahah kardesimle oynarken o gerizekali kartalı vuruyordum her seferinde kavga ediyorduk

aynen

indiiriyorum şu an 2 joystick ile oynanıyordur inş eski günlere dönücez :D

EDİT: tamam buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arielortega77 -- 13 Haziran 2008; 21:15:20 >

• canım az kalınca sinirlenip kartalı vuruyodum.
  • Preacion arkadaşım joyistikle oynayabiliyonmu ?
  • ya bende joystick var da joystickle nasıl oynayabilirim
  • Güzeldi bu dönemin çocukluğu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.