Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hacim2

260 TL ye banggood dan aldığım 4/32GB versiyona 125 TL vergi+bandrol çıktı. Haram olsun. Adi herifler 22 euro altına da vergiyi kaldırdılar bugün. Yakında nefes almaya da vergi bekliyorum. Allah belalarını versin.
    Ben 2 yıldır uyandım ne dümenler döndüğüne, umarım vatandaşın çoğu da uyanır artık yoksa donumuza bile göz dikecekler. ÜStelik bu sadece ekonomi kısmı, diğer alanlarda durum yine berbat.
    neyse banggood tan alırken vergi sigortası da yapmıştırm. şimdi ne yapmalıyım? Ürün daha elime geçmedi.
    Kardeşim ödemeyi yaptığına dair makbuz, fatura vb bi şey al postacıdan. Ya da bankadan yap ödemeyi. Dekont al. Banggooda gönder. Ancak o şekilde alabilirsin paranı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacim2 kullanıcısına yanıt
    Vergiler dahil ise ödeme ile alakalı makbuzu teslim eden posta görevlisinden al bangood a yolla iadesini yaparlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hdgrmnc H kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, bugün dediğiniz gibi yapacağım. Postaneden makbuza mühür-kaşe yaptırıp aldım, yarın yollayacağım baggood a.
  • Devrim1111 D kullanıcısına yanıt
    sağolun, yarın göndereceğim belgeyi.
  • Hacim2 kullanıcısına yanıt
    Aklımdayken ustam ingilizcen vardır umarım durumu ingilizce anlatman lazım

Hatta sana başka bir yol daha canlı yardımı var oradan çıkan elemana sipariş numarasını paylaşırsan geri ödemeyle alakalı net bilgi verecektir ama dediğüm gibi ingilizce

• Merhaba beyler, ben de sitede yazılanları okuyarak, Tanix TX6 almaya karar verdim.

Aliexpress'ten bu satıcıdan ürünü aldım. Sonrasında bu satıcıya, vergiden dolayı satış fiyatını 20 Dolar civarı yazar mısınız diye mesaj attım, Tamam yazarız diye dönüş yaptı. 2 Mayıs'ta ürünü kargoya verdi, 15 Mayıs'ta ürünü teslim aldım, herhangi bir ücret ödemedim. Yani alacaksanız linkteki satıcıya ücretinin 20 Dolar olacağını yazarak mail atarsanız, gümrüğe takılmadan geçer diye düşünüyorum.

2 gündür cihazı kullanıyorum, Android 9 yüklü, şu an tek yaşadığım problem Netflix'te cızırtı yaşadım. onun harici güzel cihaz. Ama kumandası çok kullanışlı değil, cihazı alırken yanında satın aldığım klavye çok daha kullanışlı, ayrıca kablosuz mouse'ta taktım, daha iyi oldu..

Ama bugün sitede bu haberi okudum,https://forum.donanimhaber.com/22-euro-siniri-kaldirildi-tum-yurt-disi-alisverislerden-vergi-alinacak--138291008
    yani poşetten vergi alıyorlar, buna şaşırmamak lazım diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badr_y -- 17 Mayıs 2019; 9:17:47 >

• badr_y B kullanıcısına yanıt
    Maalesef haber doğru 1 dolarlık üründe alsan fark ermiyor artık , vergiler dahil satış yapan satıcılardan ürün almak dışında seçenek yok ki onlardada istediğin ürün varsa

• Arkadaslar selamlar, 3 ay once aldigim cihaz bugun calismiyor. Boot ekraninda kaliyor. Reset va de calismiyor. Varmi oneriniz?

ilgin için teşekkürler kardeşim, idare edecek kadar inglizce var şükür, aynen dediğiniz gibi az önce chat ile hallettim konuyu. 125 TL ödemenin 120 sini öderiz dedi arkadaş. Zaten 4,5 gümrüğe sunma idi onu galiba vermeyecek. Bu da iyi ama. Bu tutumları devam ederse banggood tan siparişe devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_128

Arkadaslar selamlar, 3 ay once aldigim cihaz bugun calismiyor. Boot ekraninda kaliyor. Reset va de calismiyor. Varmi oneriniz?
    Selamlar,

Varmi bu sorunu yasayan kimse forumda?

Tsk

• Ben yaşamadım fakat konun üstlerine doğru bakarsan göreceksin sorunu yaşayanları

Selamlar,

Bilgisi olan yada sorun yasayan var ise destek olacaktir. Tesekkurler yorumun icin

• Şimdi kargo takipte son durumu bu görünüyor
    Gümrükten yırtmışmıyım

Fotoğraf yükleyemedim 🙂
    Başakşehir uluslararası arası pim de görünüyor ücret kısmı sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnk55 -- 20 Mayıs 2019; 13:31:1 >
  • adnk55 A kullanıcısına yanıt
    Başakşehir'den çıktıysa ve ücrette de 0 yazıyorsa yırtmışsındır, bende de aynısı yazıyordu, herhangi bir vergi ücreti ödemedim...
  • Hepsiburada da olumsuz 2 yorum var performans olarak zayıf ve wi-fi çekimin zayıf olduğu gibi, Bende almak üzereyim sizlere danışayım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: badr_y

Başakşehir'den çıktıysa ve ücrette de 0 yazıyorsa yırtmışsındır, bende de aynısı yazıyordu, herhangi bir vergi ücreti ödemedim...
    18 Mayıs’tan beri orada herhangi bir çıkış işlemi de görünmüyor
    En son yapılan işlem “yurtdışı kabul geliş kaydı yapıldı” şeklinde. 18 Mayıs’tan beri başka bir işlem yok

• Elimde Tx6 cihaz var kullanılmamış sıfır üründür. hepsiburada linkinde gösterilen cihazın aynısı daha uygun fiyata vereceğim ilgilenenler pm atabilir.

• Merhabalar. Banggood'dan aldığımız cihaz açıldıktan 1-2 dakika sonra donuyor.
    Satıcıdan ödeme iadesi aldık, cihazın sorununu çözebilmek için önerisi olan yada aynı sorunu yaşayan var mı?
  • aldığım ürün şimdi UİM de görünüyor. Yani vergi çıkıp çıkmayacağı burada mı belli oluyor? kesin çıkar mı?

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnk55 -- 22 Mayıs 2019; 14:14:9 >
  • adnk55 A kullanıcısına yanıt
    UKİM'e gittiyse vergi çıkabilir. Üstte Toplam 0TL yazıyorya orasını güncellerler.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.