Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.792
Cevap
20
Favori
136.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 1...45...87888990
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tx6 android box var. Kablosuzda internet sıkıntısı yaşamıyorum ama kablolu bağladigimda youtube hariç internet girmiyor. Dhca saat herşeyi denedim olmuyor neyi yanlış yapıyorum acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri / Kafkas Üniversitesi('14)
  • uzun zamandır kullanıyorum sorun yaşamadım hiç bir konuda...

Newpipe youtube yerine ;-)

öncelik kullandıgınız resim ayarlarını paylaşırmısınız. pc, ve tv olarak

sonrasında iptv için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz magzasından ındırdıklerım acılmıyor logloları dönüp duruyor.

kodi nasıl yükleriz.

kodi benzeri kurulan ve aynı networke bağlı pc deki filmleri dizileri oynatacak program önerisi nedir

Merhabalar, bende 2 tane var. TX6 ( case 4 u) birinin yazılımı çöktü, diğeri çalışıyor sadece İnat box ve İptv pro'da saniyelik teklemeler- atlamalar oluyor, youtube de o takılmalar olmuyor.. Tavsiyeniz nedir? Çalışanı fabrika ayarlarına geri döndürsem düzelir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende benzer problem yaşamıştım çözümü android 7 ye çekerek buldum. Çok daha stabil çalışıyor. Sadece 1 USB Portu çalışmıyor ancak diğer ikisinde problem yok. Hatta birisinden güç beslemesi yapıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bir de android 7'de uygulamalar çalışıyor mı? netflix, disney+ vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodda -- 30 Ocak 2026; 12:35:25 >
  • HB dan satın aıp bir kenarda unuttuğum CASE 4U Tanıx T6 chazı yaşlı birinin eindeki TV yi akıllandırmak temelde internet üzerinden reklamsız kesintisiz yemel bilinen popüler genelde yerli TV kanallarını izlemek için ayarlamak istiyorum. Cihazı takıp denemedim ama yıllardır kenarda duruyor. Firmware vs çok eski idi

kullanımı basit diye anımsıyorum , muhtemelen yaşlı tanışlarım kullanabilirler !

resmi ROM burası mı acaba ? aşağıdaki linkte H616 yazıyor ( CASE 4U Tanıx T6 ( Allwinner H616 diye anımsıyorum. Bakmaya çalıştım ama detay göremedim) ) ama sayfada H618 yazıyor. Bendeki cihazda allwinner H6 yazıyor detayını bulamadım) !!!. SANIRIM H6 olan cihazım. Muhtemelen aşağıda bulduğum en son android 14 H616 ve/veya H618 e kuruluyordur ?

CASE 4U Tanıx T6 ( Allwinner H6 cihazda şu anda android 9 kurulu. HB den alırken bu şekilde geldi muhtemelen. Bu cihazda daha iyi hızlı stabil bir güncelleme varmıdır. Kumandası biraz garip geldi çok kurcalayamadım. içindeki google hesabı şifre doğrulatma istedi kalakaldı. Bir rürlü aşamadım. şifre giriyorum cep telden onam yapıytorum genede kalıyor.

Firmware Centre

Our product firmware

• Tanix TX6
    • Allwinner H616(Version:2025.09.26)

Download Now

Instruction Video & Tool

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram
    TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ramandroid tv box manufacturer supplier | tanix original factory & kıckpı google certified android tv box & ott tv box & ıptv box
    Firmware Download from Tanix TV Box Manufacturer
    https://www.tanixtvbox.com/firmware-centre

TX6 Smart Allwinner H618 Customized Android TV Box Set Top Box

Product Specification:

• Allwinner H618 64-bit quad core ARM® Cortex™ A53 CPU
    • G31™ MP2 GPU Processor
    • 2GB/4GB DDR3、LPDDR4
    • eMMC 8G/16G/32G/64G
    • BT 5.0
    • DC 5V/2A
    • 3 High speed USB 2.0
    • TF Card reader
    • RJ45 Ethernet port
    • Built-in Wifi, 802.1.1b/g/n/ac/ax
    • Coaxial(Optical)
    • Power On: Blue

Software

O.S. :

Android 14

Video Decoding :

Supports video decoding up to 4K@60fps Supports multi-formats:

– VP9 Profile 2 up to 4K@60fps

– AVS2 JiZhun 10bit Profile up to 4K@60fps – – – H.264 BP/MP/HP@L4.2 up to 4K@30fps

– H.263 BP up to 1080p@60fps

– MPEG-4 SP/ASP@L5 up to 1080p@60fps

– MPEG-2 MP/HL up to 1080p@60fps

– MPEG-1 MP/HL up to 1080p@60fps

– Xvid up to 1080p@60fps

– Sorenson Spark up to 1080p@60fps

– VP8 up to 1080p@60fps

– AVS/AVS+JiZhun Profile up to 1080p@60fps

– WMV9/VC1SP/MP/AP up to 1080p@60fps

– JPEG HFIF file format up to 45MPPS

DLNA :

DLNA files sharing

Languages :

English/French/Germany/Spanishy/talian/Russian/Portuguese etc. 24 languages

Network Functions :

Skype Chatting, Picasa, Youtube, Flicker, Facebook, Online movies etc.

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ramandroid tv box manufacturer supplier | tanix original factory & kıckpı google certified android tv box & ott tv box & ıptv box
    TX6 Smart Allwinner H616 Customized Android TV Box Set Top Box | Android TV Box Manufacturer Supplier | Tanix Original Factory & KICKPI Google Certified Android TV Box & OTT TV Box & IPTV Box
    https://www.tanixtvbox.com/tx6-smart-allwinner-h616-customized-android-tv-box-set-top-box

İçindeki Android sürüm çokçok eski olmalı ? bir ara eski sürümler daha stabil hızlı vs diye duymuştum ama şimdi baktım sürüm Android 14 yazıyor gayet güncel bir resmi sürüm ise sıkıntı vs yaşatmaz diye düşündüm .

HERTÜRLÜ YARDIMA , BİLGİYE GÜNCEL TAVSİYE VE ÖNERİLERE MEMNUN OLRUM. Hiç ROm atma vs tecrübem yok bu cihazlara. 2026 nın yarısı olmuş ben bu konuyu hortlatıyorum :)

deneyimleriniz tecrübeleriniz tavsiyeleriniz ile bakalım halledebilecekmiyim.

ilave bilgi.

cihazı kullanmayalı yıllar olmuştur . açılıp açılmadığını dahi bilmiyordum. cihazı açıp size fotolarını atayım belki daha sağlıklı bilgi ve yönlendirmeler yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 5 Mayıs 2026; 22:34:2 >
    kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008

• Var mı bu cihazın yazılımını yükselten bilen?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.