Şimdi Ara

Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
6
Favori
45.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • herkese selam,

    bu kadar inceleme ve yorum varken sadece gittigidiyor üzerinden indirime girdi diye hızlıca aldığım cihaz için (tx3 mini) çok da olumsuz yorum olmaması sevindirdi. biraz pahalıya geldi tabi burada herkes çok uyguna almış ama sağlık olsun :)

    Mevcutta sony android tv kullanıyorum ama android olmayan tv ve monitor için bu cihazdan aldım. Kodi kullanımının yaygın olması hoş lakin şiddetle önerim linkteki uygulama. Android tv için yapılan versiyonu süper ötesi ve hdd'nizdeki filmleri dizileri imdb'den aldığı datalar ile sanki netflix arayüzü gibi kullanabiliyorsunuz. Filmlerin türkçe açıklamaları afişleri ve imdb puanları görünüyor. daha da güzeli program film dizi yayınlanma yılına ya da türüne göre otomatik kategori oluşturuyor. filmleri izledim olarak işaretleyebiliyorsunuz. bende zyxel 1tb diskli nsa310s var modeme ethernet ile bağladım. tv üzerinden bu uygulama ile ağ üzerindeki hdd ile tüm içeriklere erişebiliyorum. Altyazı desteği süper. opensubtitle kullanıyor ve isterseniz değiştirebiliyorsunuz.

    şimdiki hedefim aynı uygulamayı tx3'e kurup modeme bağladığım nsa310s üzerindeki içerikleri aynı yöntemle smart olmayan tv ve monitörde kullanabilmek. aşağıdaki uygulamanın ücretli sürümü de var reklamsız ve daha fazla özellik için almaya değer.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.archos.mediacenter.videofree




  • serdarakpinar S kullanıcısına yanıt
    güle güle iyi günler de kullananın hocam bende 30 lira indirim çeki 30 lirada teb indirimi ile alacaktım satıcı tekti indirim yapmadım.Aliexpress te indirim varken 130 liraya tx3 max versiyonunu satın aldım.Şimdi 2 hafta gelmesini bekleyeceğim.Max olanın tek farkı arayüzünün yeni olması bluetoot olması ve kumandasının az biraz farklı olması.



    Uygulama tavsiyesi için teşekkürler hocam.
  • meeb kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun tez zamanda gelsin inşallah. gerçekten buradaki ürünü alanların ödedikleri tutarları gördükçe hafiften pişman olmuyor değilim :) normalde aliexpress'ten çok şey alırım ve bugüne kadar hiç pişman olmadım. hatta altın üye olarak da rozet vermişler. sadece bu ürün için biraz acele karar verdiğimi kabul ediyorum. satıcının gittigidiyor üzerindeki çok başarılı satıcı rozeti güven verdi.

    https://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/tx3-mini-android-7-1-2-16-gb-kodi-17-4-yuklu-android-tv-box-320463255




  • bu arada google play üzerinden sony android tv'lerin kullandığı launcher'ı kurup deneyebilirsiniz. launcher direk google'ın kendi uygulaması.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.leanbacklauncher&hl=tr
  • bu hihazda netflix uyguluması 720p göstermiyor mu ??
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Oynatıyor hocam.
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Digitürk play denediniz mi.
  • kimyager147 K kullanıcısına yanıt
    Hesabım yok, denemedim
  • Digitürk play deneyen var mı?
  • Beinconnect diyorsanız ben aldığım ilk günden beri sorunsuz izliyorum.

    Kodi den atma sorunu yaşıyorum. Var mıdır çözümü?
  • Cihazda plex kullanan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 19 Nisan 2018; 1:33:06 >
  • Flexi klavye kullan ayardanda otomatik hata duzelti işaretleme çok stabil Türkçe
  • Flexi kur Türkçedir ayarda hataları otomatik düzeltme işaretleme
  • Herkese merhabalar benimde aliexpress üzerinden 133 liraya aldığım tx3 max modeli geldi ancak cihaza bir türlü ısınamadım android in tv boxlara özel olarak şekil alacağını optimize edileceğini sandım ancak hayal kırıklığına uğradım aşağıda yazacağım bir çok konu belki bu cihaza özel olarak değil ancak net olarak söylüyorum ki arayüz dahil uygulama ların çoğu optimize edilmiyor ve kesinlikle kullanıcı dostu değil.



    sorunlar:



    cihazı video dizi izlemek için aldım ancak youtube hariç filbox hemen puhu tv dahil birçok uygulama optimize edilmiyor her seferinde kumanda dan cursor aç kapa menu tuşlarıyla ilerle eziyet haline geliyor.



    Ayarlar kısmı üst bildirim barı dahil optimize edilmemiş cihaz telefon mu tablet mi androit tv box mı belli değil.Özellikle chrome da dolaşırken pencereleri kapatırken bildirim barı çıkıyor.Çoğu sitenin içeriğinin çok büyük yada çok küçük açması gıcık ediyor hadi diyorum masaüstü site iste o zamanda içerik büyük çıkıyor.



    Cihazın fişini söküp yaktığınızda yada elektrik gidip geldiğinde kendi kendine açılıyor.Hdmı cec olayı hayal kırıklığı sadece menu tuşları çalışıyor .İleri geri ana ekran için navigation barı aktif hale getiyorum her seferinde kapat aç alt bardan işkence.



    Hadi dedim kolaylık olsun kablosuz mause klavye aldım.bazı yerlerde mause yetersiz kalıyor kumandayı kullanmak gerekiyor.Klavyede arkadaşın dediği gibi sanal klavye kapatılmadan türkçe karaketerlerde sıkıntı yaşanıyor.



    Cihaz önüne ne güzel ışıklı rakamlı panel koymuşlar saat fonksiyonu var cihaz kapanınca panelde kapanıyor.



    Genel sıkıntım uygulamalar ve arayüz ile ilgili aslında birde puhu tv reklamlar başlamıyor direk içeriğe geçiyor sonrada kasmaya başlıyor.



    wifi çok zayıf bazen kopuyor bağlantı.



    Artı yönleri ise



    arkadaşların mini cihazda bahsettiği kumanda algılamama olayı hiç olmadı kumanda duvara tutsam bile yada yan duvara her türlü anında algılıyor.Üzerinde numaratik tuşları var ancak ip tv de kullanılır mı deneyemedim.Kısaca kumanda küçük hoş sade kaliteli.



    cihaz ısınmıyor oldukça küçük ve şık.



    cihaz ile birlikte gelen hdmı ve adaptör de oldukça kaliteli.



    kısa ve öz olarak androit tv box lar bir smart tvler kadar işlevsel ve sade değil ler bence tamam hızlı ve geniş içeriğine sahipler ancak optimize kullanıcı dostu arayüzleri falan kötü.Belkide ben masaüstü deneyimi hayal ettiğim için olabilir ancak ben memnun kalmadım.




  • meeb kullanıcısına yanıt
    Tüm Android TV box lar bu şekilde. Tx3 mini/Max a özgü bir durum değil.
  • Doğrudur hocam sizdeki prizi takınca kendi kendine mi açılıyor hocam?

    Dediğim gibi cihaz on numara tasarım malzeme kalitesi falan ancak keşke kendi arayüzlerini ve kumandalarını işlevsellik üzerine geliştirseymişler.
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Açılıyor. Daha kötüsü gece elektrik gidip gelince de açılıyor. HDMI CEC yüzünden TV yi de açıyor. Neyse ki TV tasarruf modu sayesinde yarım saat sonra kendini kapatıyor, tvbox da kapanıyor. Yoksa sabaha kadar TV açık kalacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 9 Mayıs 2018; 14:23:36 >
  • aynı sıkıntı bende oldu hocam.
  • Merhaba,

    Arkadaşlar bu cihaz ile uyumlu fiyat performans bir kablosuz kulaklık önerebilirmisiniz? TX3 Mini kullanıyorum. Sanırım bluetooth desteklemiyor. O sebeple bluetooth kulaklıklar işime yaramaz sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdarakpinar

    bu arada google play üzerinden sony android tv'lerin kullandığı launcher'ı kurup deneyebilirsiniz. launcher direk google'ın kendi uygulaması.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.leanbacklauncher&hl=tr
    Hocam cihazla uyumlu olmadığına dair hata mesajı alıyorum.
    Siz nasıl kurdunuz? apk ile mi?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.