Şimdi Ara

Tanıştırayım Çekirge!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazıları der kedimi dövdüm yada düştü(O insanlara ayar oluyorum kim olmaz ki). Bazıları bakamıyorum kedime alacak var mı der. Farklı şeylerde vardır ama Gündem hep böyle geçiyor. Bende size evcil hayvanımı tanıştırayım dedim farklılık olsun

Hayvanımın ismi: Çekirge
    Neden çekirge bu hocam derseniz. Dokununca çekirgeye benzer ses tonu çıkartıyor.
    Yaş 3,5 Uzun ömürler verir Allah İnşallah!
    Durum: Hamile ve Çok iyi.
    Özellikler ve Yaptığı işler: Mama yemek, Miskinlik, Acıkınca sürünür, Bir bayana göre kuvvetli, Agresif, Bana patronluk taslamak, Kendini sevdirmek, Mobilyaları tırmalamak(Hoşuma gidiyor), Önüne ip atsan nadir oynar ciddi yapısı var, Öğrenim yeteneği ileri düzey utanmasa bilgisayarda yazı yazacak.(Kapı açmaya çalışıyor ve kapının altını kazmaya çalışır), Ben işten gelince beni karşılar(Bellemiş saatlerimi ), Gece avlanır, Obur dur ve yanımda uyur.
    Yaşadı yer: Ev
    Önceki yaşadığı yer: Sokak
    Aşk hayatı: Dolu Dolu
     Tanıştırayım Çekirge!
    Sizinkinin marifeti nedir hocam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaranZula -- 30 Temmuz 2015; 23:24:30 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tanıştırayım Çekirge!

Çekirgeler, Orthoptera takımına ait otobur böceklerdir. Genellikle yeşil veya kahverengi renktedirler ve güçlü arka ayakları sayesinde yüksek mesafelere zıplayabilirler.

Çekirgeler ve Beslenme

Çekirgeler, bitki yaprakları, sapları ve tohumları ile beslenirler. Otçul yapıları gereği, kediler için besin değeri taşımazlar. Dolayısıyla, kedilerin çekirge yemesi pek gözlemlenmez.

Kediler Çekirge Yer mi?

Hayır, kediler çekirge yemezler. Çekirgeler, kedilerin sindirim sistemleri için uygun değildir ve besinsel fayda sağlamaz.

Çekirge ve İnsanlar

Bazı kültürlerde çekirgeler, protein açısından zengin bir besin kaynağı olarak tüketilir. Ancak, çekirgelerin tüketilmeden önce uygun şekilde pişirilmesi gerekir, çünkü çiğ çekirgeler zararlı bakteriler içerebilir.

Özet

Çekirgeler, otobur böceklerdir ve kediler tarafından besin olarak tüketilmezler. İnsanlar tarafından bazı kültürlerde yenen çekirgeler, tüketilmeden önce mutlaka pişirilmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evde çekirge besliyorsun sandım XD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • _____________________________
  • yavrular şimdiden hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.