Şimdi Ara

tanımadığın numaranın ismini gösteren program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tanımadığın numaranın kim olduğunu gösteren program var mı aradığında .. numara kemal şener mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kegend -- 18 Ağustos 2014; 18:22:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kegend kullanıcısına yanıt
    Çok açık bir soru olmamış. Arayan kişinin numarasını gösterme derken ?

• Arayan kişinin No su zaten gözükür ?😃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gizli no dan demek istemiş herhalde

• Arayan kişinin numarası zaten gözüküyor ki? rehberinde kayıtlıysa gözükmez, eğer onu soruyorsan tabii..
  • arkadaş samsunglardaki cia programını kasdediyor. Rehberde kayıtlı olmayan bir kişi aradığında onun kime ait olduğunu gösteren programı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: kegend

tanımadığın numaranın kim olduğunu gösteren program var mı aradığında .. numara kemal şener mesela

https://itunes.apple.com/tr/app/cia/id580455042?l=tr&mt=8

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu CIA programından nefret ediyorum

Bu saçma program bir arkadaşımın telinde yüklüyse ve ben o telde kayıtlıysam programı kullanan herkesle numaram paylaşılmış oluyo.

Bir ara turkticaret.com diye bi site vardı orada isimden no sorgulama yapılıyodu ve numaralarıda bu CIA programından aldığı için hemen hemen herkesin numarası çıkıyodu hala devam ediyomu bilmiyorum....
  • echelon34 kullanıcısına yanıt
    ios ta kişilerine erişmek istiyor demez isen senin rehberine erişemiyor. ben çok memnum hocam. çok numara buldum. tabi cia dan da kendi numaramı sildim o ayrı mesele.. :)
  • CIA dan numarayı silsenizde, rehberinde kayıtlı olduğunuz biri bu programı ilk kurduğunda yine numaranız onlara geçiyor...
  • Cia

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

CIA dan numarayı silsenizde, rehberinde kayıtlı olduğunuz biri bu programı ilk kurduğunda yine numaranız onlara geçiyor...

gene sildir :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.