Bildirim
Tanımadığımız insanlarla dertleşmek-sohbet etmek
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
WhatsApp grupları?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anonim chat uygulamaları var bir sürü. Birini seçebilirsin. -
Nerden bulcam öyle bir whatsap grubunu?
@Nyanko Sensei Bir sürü dediğin uygulamalardan 2-3 tane örnek verseydin keşke.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
seni kim ipler kardes herkes dertten kaciyor seni mi dinleyecek bide. Para ver psikologa git cok dertliysen simdi bos yapma hadi..
boş yapan sensin. sorduğum soruya verecek cevabın varsa ver yoksa kes sesini.
konu dışı özele açıyoruz trol gelmesin diye yine kurtulamıyoruz
hocam c2 veya instagram olabilir, c2 de özellikle gelin dertleşelim diyen pek çok bio görmüştüm zamanındaquote:
Orijinalden alıntı: chtsydn
Nerden bulcam öyle bir whatsap grubunu?
@Nyanko Sensei Bir sürü dediğin uygulamalardan 2-3 tane örnek verseydin keşke.
wp gruplarına ben sizi alabilirim ancak tam aradığınız gibi olmaz, c2ye yönelmeyi deneyin bi bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
c2 şuan sadece sexting yapacak birini arayan beyinsizlerle dolu. Instagram kullanmıyorum.
hakkında aldığım notlara göre zamanında eşcinselim diye dikkat çekmeye çalışmış ucuz trolsün. Ha belki gerçektir bilemiyorum ama bu ucuz trol kısmını değiştirmez. -
Pipili kiz derler mahallede hahahaquote:
Orijinalden alıntı: chtsydn
hakkında aldığım notlara göre zamanında eşcinselim diye dikkat çekmeye çalışmış ucuz trolsün. Ha belki gerçektir bilemiyorum ama bu ucuz trol kısmını değiştirmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X