Şimdi Ara

Tanımadığım kızı face'den ekledim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulda gördüğüm kızı faceden ekledim. Konuşmaya nasıl başlamalıyım? Selam naber falan ordan nereye götürebilirim niye ekledin falan diye sorarsa ne demeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dean.

Okulda gördüğüm kızı faceden ekledim. Konuşmaya nasıl başlamalıyım? Selam naber falan ordan nereye götürebilirim niye ekledin falan diye sorarsa ne demeliyim

Kardeş face'ten konuşmak hatadır.Liseli olduğunu varsayıyorum.Zaten yüzyüze gidip tanışsan terslemezler.Özgüvenli ol cesaretli ol.Yüzyüze konuşmak çok başkadır.Faceten konuşursan binbir türlü tribe giriceksin yok mesajı gördü cevap vermedi vs.

Aynı okulda olduğunuz için rahatlıkla tanışabilirsin.Biraz sempatik davranırsan kıza iyi izlenim verirsin.

Popisinden içine kapanığına kadar denedim hiçbiri terslemedi.Salaktan muhabbet açıyorsun vs.

Ayrıca yüzyüze konuşamamak özgüvensizlik belirtisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing for the moment -- 19 Mart 2013; 22:27:43 >

• Yok hocam ben face de ısrarlıyım ordan numarasını almaya falan çalışırım da ne yazsam bilemiyorum
  • quote:

Yok hocam ben face de ısrarlıyım ordan numarasını almaya falan çalışırım da ne yazsam bilemiyorum

Faceten başlatıcaksan hemen numara isteme kanımca ki sende biliyorsundur bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keep on rising

quote:

Yok hocam ben face de ısrarlıyım ordan numarasını almaya falan çalışırım da ne yazsam bilemiyorum

Faceten başlatıcaksan hemen numara isteme kanımca ki sende biliyorsundur bunu

Yok hemen istiycem demedim genel amaç o yani Benim sorduğum nasıl başlasam muhabbete

• önce videolarına düzgün yorumlar yap beğen sonra yazarsın sohbetten
  • quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

önce videolarına düzgün yorumlar yap beğen sonra yazarsın sohbetten

Duvarında hiç birşey yok çok ilginç sınıfını falan sorayım kaça gittiğini yarın bari ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • upppp
  • yaz neden bir şey paylaşmıyorsun :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.