Şimdi Ara

Tanıdığınız Giresunlular nasıl birisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
37.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğma büyüme Giresunluyum.Giresunda yaşarken neredeyse hiç kimseyle anlaşamıyordum arkadaşlık kuramıyordum.Hiç kimse beni arasına almazdı ve çoğu bana saygı göstermezdi.Fakat şimdi başka bir ülkeye okumaya gittim.Burada şu an hiç sıkıntım yok.Pek arkadaşlıkta kurmak istemiyorum(Giresunda yaşadıklarımdan dolayı)ama yerlisi olsun buraya okumaya gelenler olsun sürekli beni aralarına almaya çalışıyorlar sıcakkanlı davranıyorlar.Hiç olmadı saygı gösteriyorlar.

Şimdi sorun bende miydi yoksa Giresunlularda mıydı diye düşünüyorum.Bunun için size soru sormak zorunda kaldım.Sizin tanıdığınız Giresunlular nasıl birisi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Giresunlular: Özellikleri ve Kültürü

Karadeniz Bölgesi'nin incisi Giresun, kendine has özellikleriyle dikkat çeken bir şehre sahiptir. Giresunlular, çalışkanlıkları, misafirperverlikleri ve geleneklerine bağlılıklarıyla bilinirler.

Giresun Erkeklerinin Özellikleri

Giresunlu erkekler, genellikle güçlü, çalışkan ve azimlidirler. Denizcilik ve fındıkçılıkla uğraşan bu erkekler, zorlu koşullara dayanıklılıklarıyla tanınırlar. Ailelerine ve geleneklerine çok önem verirler.

Giresunluların Genel Özellikleri

Giresunlular, yardımsever ve misafirperver insanlardır. Ziyaretçilerine her zaman sıcak bir karşılama yaparlar ve onları evlerinde gibi hissettirirler. Onlar aynı zamanda çalışkan ve ticarette başarılıdırlar.

Görele İnsanlarının Özellikleri

Giresun'un Görele ilçesi, kendine has bir kültüre sahiptir. Görele insanları, sanat ve kültüre düşkünlükleriyle bilinirler. Yöresel müzikleri, dansları ve el sanatları oldukça meşhurdur.

Giresunluların Diğer Özellikleri

Giresunlular, doğaya ve çevreye karşı oldukça duyarlıdırlar. Şehirlerinin ve köylerinin temizliği ve güzelliğiyle gurur duyarlar. Aynı zamanda geleneklerine bağlıdırlar ve bayramlarını ve özel günlerini büyük bir coşkuyla kutlarlar.

Sonuç

Giresunlular, Karadeniz Bölgesi'nin çalışkan, misafirperver ve geleneklerine bağlı insanlarıdır. Şehirlerinin tarihi, kültürü ve doğal güzellikleriyle gurur duyarlar. Giresun'u ziyaret edenler, yerel halkın sıcak karşılamaları ve kendilerine has özellikleriyle karşılaşacaklardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir yukarı yapalım
  • Tanıdığım Giresunlular utangaç ama bir o kadar da kibirli. Ama severim genel olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giresunlulari genelde sevmem tabi iyileride var

Alucraliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helgin -- 28 Eylül 2012; 20:54:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flamerit

Tanıdığım Giresunlular utangaç ama bir o kadar da kibirli. Ama severim genel olarak
    kızları hakkında iyi yorumlar duymam.gerçi erkekleri hakkındada iyi yorumlar duymam
  • quote:

Orijinalden alıntı: coder0

kızları hakkında iyi yorumlar duymam.gerçi erkekleri hakkındada iyi yorumlar duymam

Neler duydunKızlarıyla da anlaşamadım
  • Cimri ve İticiler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: placebo002

Cimri ve İticiler.
    Haz etmeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

Haz etmeyiz.

Alıntıları Göster
    Çok iyi insanlardır

Memleket:Giresun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinerci Sedo

Çok iyi insanlardır

Memleket:Giresun

Alıntıları Göster
    Yaşadığım semtimde çok fazla varlar. Pek sevilmezler.
  • Bende kizlariyla ilgili iyi seyler duymuyorum tabi hepside oyle diyemeyiz. Arkadasin sorusuna gelirsek sende sorun olmadigini dusunuyorum biraz sosyal olursan saf olmazsan lafini esirgemezsen kimse sana o sekilde davranmaya cesaret bile edemez. Belki giresunda biraz cekingen oldugundan arkadas ortamlarina uyum saglayamadigin icin seni dişlamiş olabilirler. Uzulme dediklerimi uygula. Kolay gelsin.

• iyi çok iyi not giresunlu değilim hatta karadeniz li b
    ile değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

iyi çok iyi not giresunlu değilim hatta karadeniz li b
    ile değilim
    Anne tarafım Giresun Göreleden.

Genel olarak sevmem ama saygı duyarım.
  • quote:

ile değilim
    Fındık gibidirler.
  • quote:

ile değilim
    Giresunlu birini tanıdım çok itici, soğuk, kendisini bir şey zanneden bir tip
  • Artistlerinden uzak durursan iyi güzel , kız konularına girmeyeceğim. Bu arada sosyal hayatı çok müthişdir (!).

Not: Giresun'luyum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l053r

Artistlerinden uzak durursan iyi güzel , kız konularına girmeyeceğim. Bu arada sosyal hayatı çok müthişdir (!).

Not: Giresun'luyum.
    Bizim rizeye çay toplamaya geliyorlar hiç sevmem giresunluları.Etrafımda da iyi diyebileceğim bir giresunlu yok. Çokta çıkmadı karşıma açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa KC

Bizim rizeye çay toplamaya geliyorlar hiç sevmem giresunluları.Etrafımda da iyi diyebileceğim bir giresunlu yok. Çokta çıkmadı karşıma açıkçası.

Alıntıları Göster
    sadece bir tane tanıyorum, istanbulda yaşıyor, gayet iyi,efendi birisi. insanları yaşadıkları yerlere göre değerlendirmeyin bence önce bir tanımaya çalışın.
  • hayat yok gelecek sene üniversiteye gidiyorum özleyeceğim az şey olacak yaşamak isteyeceginiz bir şehir değil ama gezmek görmek için gelinir mesela telefon için silikon kılıf bulamadım koca şehirde
    apaçisi çoktur ve evet kızlar hakkında söylenenler doğru sayılabilir
    sadece heryeri ağaçlıklı ve doğa ile içiçe bu yanı güzel
    bide şu var buraya gelirseniz bazı kelimeleri anlayamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 28 Eylül 2012; 20:45:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlphaOmega

sadece bir tane tanıyorum, istanbulda yaşıyor, gayet iyi,efendi birisi. insanları yaşadıkları yerlere göre değerlendirmeyin bence önce bir tanımaya çalışın.

Alıntıları Göster
    İtici, kendini birşey sanan tipler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.