Bildirim
Tandberg vePowerVU EMU'lu Cihaz ? (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
tandberg şifreler mi değişti?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
15 mayıstan itibaren izleniyorquote:
Orijinalden alıntı: Guest-F2A2E20D5
tandberg şifreler mi değişti?
sizde ye-18000 var galiba otomatik powervu güncelleme yapamıyor mu?
aynı seride 18500 ve başkalarıda var sanırım sizin öneriniz nedir._____________________________ -
Evet yapiyor. Bu cihazlar mevcut
Next 18000 hd plus sattube
Next Newvawe hd sattube
Hometech ht 1010
-
-
Merhaba,
Uydu alıcım bozuldu da küçük monitörde idarelik bir tane almayı düşünüyorum. powervu tangberg desteği filan görünce almışken işe yarar bir şey alayım dedim. Apartmanda digiturk hotbird ve turksat a dönük çanaklar var anladığım kadarıyla.
Yumatu Wifi Smart Box Full Hd Mini Uydu Alıcısı
www.hepsiburada.com
Yumatu Wifi Smart Box Full Hd Mini Uydu Alıcısı Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/yumatu-wifi-smart-box-full-hd-mini-uydu-alicisi-p-HBV00000394C8
veya Hometech Ht 1050Se
www.hepsiburada.com
Hometech Ht 1050Se Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Alhttps://www.hepsiburada.com/hometech-ht-1050se-p-HBV000004DH0T
almayı düşünüyorum uygun fiyatlı olarak. Bunların ikisi de auto powervu destekliyor mu? Hangisini seçmeyiliyiz bir de model farkı var mı isimler biraz değişik ama aynı mı acaba?_____________________________
Biz daha 6 yaşında soğuktan titreyerek; "Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun" diye ant içtik.
-
Hometech ht1010 ,resimdeki olur
konudaki Next cihazı halen kullanmaya devam ediyorum hiç bir sıkıntı çıkarmadı iyiki almışım, sorduğunuz cihazların konularını inceleyin kullanmadığım için bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ beni donanımforumda mağdur ettiler corona olasınız, hesabıma kötülük yapanlar arabanızı çizsinler kamyonlar ezsin -
bilgiler için teşekkürler.
Hiremco 1050se versiyonu aldım._____________________________
Biz daha 6 yaşında soğuktan titreyerek; "Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun" diye ant içtik. -
Hiremco 1050se nasil bi cihaz powervu ve Tandberg varmi?
Tangberg vs için uygun cihaz hangisidir hocam? Uygun bütçeli bir model belirtirseniz almayı düşünüyorum. Bunun dışındq softcam vs çözebilicek bedavaya izletebilecek ayrıca piyasada rahat bulunacak bir alet tavsiye edermisiniz? _____________________________ -
Next kullanıyorum. Next tavsiye ederim.
Next 64
Next newwave
Next 2000 hd fta
Powervu ve Tandberg desteklesin..
Next kanky hd alma(powervu yok)
Peki hocam HİREMCO TURBO İPTV PLUS düşünceleriniz nelerdir? _____________________________ -
Hocam next'in orta segmentte yazılım desteği ve performans açısından en iyi cihazı sizce hangisidir? Görüntü verme kalitesi mesela next 64 ile next 2053 te aynı mıdır? _____________________________ -
Next 2053 kullanmadım. Next 2000 hd fta ve next64 birebir aynı gibi.next64 daha uygun fiyat olarak.nextlerin hepsinin yazilim desteği var
Hiremco kullanmadim,fakat kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor
Eğer kaliteyi ön planda tutuyorsanız, Broadcom işlemcili bir Enigma cihaz alın, OpenPLI gibi bir imaj kurun, üstüne OSCAM-EMU eklentisini kurun ve güncel "softcam.key" dosyasını OSCAM klasörüne gönderin (etc/tuxbox/config/oscam-emu)... Böylece PowerVu'ları da Tandberg'leri de izlersiniz...
PowerVu için OSCAM'de küçük bir ayar yapılıyor, çok basittir. Şu sayfada anlatımı mevcut:_____________________________ Uydu, bilgisayar yükseltme, video ve ses düzenleme
-
Enigma 2 cihazlar da şuan tandberg açık mı?quote:
Orijinalden alıntı: MarcosDH
Eğer kaliteyi ön planda tutuyorsanız, Broadcom işlemcili bir Enigma cihaz alın, OpenPLI gibi bir imaj kurun, üstüne OSCAM-EMU eklentisini kurun ve güncel "softcam.key" dosyasını OSCAM klasörüne gönderin (etc/tuxbox/config/oscam-emu)... Böylece PowerVu'ları da Tandberg'leri de izlersiniz...
PowerVu için OSCAM'de küçük bir ayar yapılıyor, çok basittir. Şu sayfada anlatımı mevcut:
https://github.com/oscam-emu/oscam-patched/wiki/PowerVU-config
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt