Şimdi Ara

tampon köşeleri berbat oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çoğu silince çıkıyor ama çizik sayısı sürekli artıyor. hepsi park halindeyken 6-7 ayda oldu. fazladan 1 manevra yapmamak için sürte sürte park ediyorlar. rötuş işine gireyim dedim ama youtube'da gördüğüm amatör işler çok kötü görünüyor.

• Bulabilirseniz a101 e bu hafta 9,95 TL’ den gelen sprey akrilik boya alın.
    Ben tamponda kullandım işe yarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

Bulabilirseniz a101 e bu hafta 9,95 TL’ den gelen sprey akrilik boya alın.
    Ben tamponda kullandım işe yarıyor.
    yapılan boya bir süre sonra çatlıyor gibi yorumlar okudum. profesyonelce yapılmış gibi hiç göze batmayacak şekilde boyayabilir miyim? bir de polisaj için matkap uçları varmış. yapılan rötuşu pastayla düzeltmek için onlardan da alsam tatmin edici bir sonuç olur mu? beyaz arabada siyah çizikler çok kötü görünüyor.
  • Bu kadar sık çizilme durumu oluyorsa hiç umursamayın, boyattıktan sonra çizildiğinde daha çok can sıkacak.

Evin karşısında pazar var, eskiden otoparkın kapısı yoktu ve sabah kamyonetler, gün içinde alışverişe gelenler otoparka giriyordu, neredeyse her hafta yeni çizik ekleniyordu. O dönem tramer, hasarsızlık bozuldu mevzuları olmamasına ve araç kaskolu olmasına rağmen ellemiyorduk, kamyonetler tırnakları kırınca gidip kaskodan beyanla yeniliyorduk.
  • yılda 1 boyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabamın arka tamponunu çiziklerden dolayı boyatıp aracıma pasta cila çektirdiğimin ertesi günü piknik alanında bir kamyonet tamponun sağ tarafını komple sıyırıp gitmiş ve hava karanlık olduğundan bir gün sonra fark ettim. O kadar emek ve para da çöp tabi. İnsanlarımız saygısız ve umursamaz boyatsanız bile iyi korumanız gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tampon koryuycular var onları deneyin. Boyalı tampon en sevmediğim şey fakat boyasız tamponlu araç kalmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi bir kaportaci bulup köşeleri lokal boyatacaksin. Başka çare yok.

Sakin kendim ugrasayim deme malamat edersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.