Şimdi Ara

Tamir fiyatı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kombinin altından su akıyor. sıcak suyu açınca akıyor. vanasını kapatınca akmıyor. teknik servisi çağırdık. vidanjör delikmiş. gümüş kaynak yapılcakmış. 250 lira istediler. pahalı geldi bana. başkasına yaptırmayı düşünüyorum şimdi. bu işten anlayanlar siz ne düşünüyorsunuz ücret fazla değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: intererdem

Eşanjör olması gerekir.

http://www.kombikarttamircisi.com/Kombi-Esanjor-QQkatKTdda7857

evet eşanjör. pardon yanlış anlamışım
  • komple değiştirsek 220 liraymış. iyiki yaptırmamışım. acayip kazık yiyecektim. Kombi markası Ferroli bu arada.
  • Etrafına bak. Bir iki yere sor danış, işine geleni yap.Gözünü kapatıp her dediklerine peki deme...Kolay gelsin..
  • Bende anımı yazayım kazıklanmasın kimse.Kombi Ariston 11 senelik felan .Çağırdım kombiciyi kart bozulmuş yenisi 220 felan tamir 180 tl dedi 20 tl servis ücretini verdim nasıl taktı söktü iyi baktım .Fan çalışmıyor diye kartı tamir olması lazımmış.Neyse giti açtım kombiyi söktüm kartı elektrikçiye götürdüm tanıdık baktı fana ileten roleyi değiştirdik 75 kuruş (1 kg tatlı aldım)taktım çalıştı...Tamam kombicide ekmek yesin ama Fırın açmasın...Millet doğalgazdan korkuyor diye ayak üstü kazıklayım mantığı hiç kimse mesleğine saygı duyulmasını istemez mi?Böyle insanlar yüzünden biraz zor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.