![]() DESTEK İÇİN KATIL: https://www.youtube.com/channel/UC9PV_e9dYsBVyzhydDQ3Hjw/join
Çağlar Ertuğrul’dan, Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘Tamer Karadağlı’ göndermesi
Twitter; https://twitter.com/_Savunan_Adam_
Videonun daha çok kişiye ulaşması amaçlı Beğen Butonuna basabilirsiniz, Vesselam.. https://www.youtube.com/watch?v=HqW8WwleEHk |
Tamer Karadağlı ile Dalga Geçmeye Çalışınca.

-
-
Tamer Karadağlı adamdır kendisinide severim.Belli ki bazılarının zoruna gitmiş.Oyunculuğuda kendi gibi on numara.Reis düzgün karar vermiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında bu adamın DT genel müdürlğüne atanması siyasal islamcıların nasıl bir kültürel çıkmazda ve acınacak durumda olduklarının kanıtı.
.
bol bol necip fazıl oynatmasını bekliyoruz kendisinden.
Fuck🇻🇳The🇻🇳System🇻🇳 on Xtwitter
👉2000’den bu yana yalnızca 2 kez tiyatro sahnesine çıkan ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanan Tamer Karadağlı'nın, yıllar önce DT'nda yer alabilmek için sınava girdiği ancak başarılı olamadığı öğrenildi. 👉Sizce sınav ile giremediği DT'ye nasıl girmiş?😁https://twitter.com/fuckthesystem62/status/1690702318465941505
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BEBCA2B4 -- 6 Eylül 2023; 0:15:38 > -
adamın geçmişini oku sizin likayat dediğinizşey için ermenicemi yunancamı bilmeli.
-
ben tamer karadağlı'nın yerinde olsaydım bu görevi kabul etmezdim. çünkü devlet tiyatrolarında görev almış, bu görevi yapabilecek isimler vardı. nezaketen görevi kabul etmez hatta isim de önerirdim. aynı şekilde öncelikli olarak, kültür ve turizm bakanlığı da bunu yapabilirdi. yapmadı ise bu da dünyanın sonu değil. ama devlet tiyatrolarının içerisinden bir genel müdür çıkmamış olması ise düşündürücüdür. yani bazı isimler benim aklıma da geldi ama diyeceğim o ki; ne ekersen onu biçersin. şaşırmamak lazım.
seçilene kızmak ise yanlış. kızılacak ise ve bunda da haklılık payı var ise seçene kızmak gerekir. seçilen kişiye yapılmış olan saygısızlığın kabul edilebilir yanı yoktur. haklı iken ve haklılığını göstermeye çalışırken çirkinleşiyor olmak, hak etmediğin halde sana haksızlığı da getirir. buna hiç gerek yok. ekonomi, sanat, turizm, politika, sanayi, gsmh ve benzeri bir çok konuda liyakat olmadığında, en kötü sistem çöker. biraz aman alır ama sonra doğru yol bulunur.
zaman yazacağıma aman yazmışım ama o da cümleye oturmuş gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 21 Ağustos 2023; 15:28:49 >
-
CIAsal İslamcı okudum. İlk oynadığı dizi Ferhunde Hanımlarmış. Google'ye yazdım ve aynı dizide oynayan diğer oyuncuların öz geçmişine hızlıca baktım. Fazlaları var eksikleri yok. Eksikleri yok derken eksikleri vardır tabi ki. Oy vermediği partiye yağ çekme gibi. Şahsen beni öldürseler yapamam.
Liyakat Kuran'da geçer. Kuran'da geçen erdemler için konuşma istersen, sizi bozar.
-
bir göreve getirelecekler için ağzınınızdan likayat lafı eksik olmuyor sonra o göreve ya ip li yada terörle iltisatlı biri getirilşiyorya ben o açıdan dedim. din konusuna hiç girmiyorum ramazanda kadeh payşalaşanlara lafım yok çünkü.
-
Tiyatro sinema sol kesimin gudumunde barolar gibi. bu yuzden bu kadar tepki gosterdiler guc kaybina ugramaktan korkuyorlae
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
liyakat tercihleri eğitimi, kariyeri değil hükümet düşmanı olması böyle bir demokrasi dünyanın neresinde var acaba?
hdpli selocu bunun ödül verirken kavga ettiği nihali atasalar kadını el üstünde tutarlardı kesin hakkı diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ağustos 2023; 17:3:4 > -
2 tane devlete sallasa ondan iyisi olmazdı yani..
-
Ali demiş ki "içkinin bir damlası koluma dökülse kolumu keserim" Dezenfektan, krem, merhem, kozmetik ürünler... Hangisinde alkol kullanılmıyor? Kessene kolunu. Sizin CIAsal İslam denen dininiz işte böyle çelişkiyle dolu bir dindir.
Kadir gecesi kendi (helal) parasıyla rakı içen adam, Ramazan'da orucunu devlete aldırdığı hurma ile açan adamdan bin kat değerlidir. Dini açıdan düşününce günahı da öbürünün yanında bit kadar kalır.
Hayırdır içki haram mı? Ya cünup kasabın kestiği ithal et? Avrupalıların o sığırların yemine, ilacına, vitaminine vs.domuzdan elde edilmiş katkıları da kattığı söyleniyor.
DÖrörlö irdisaklı gişi gediriliyor. Hayırdır kimden bahsediyorsun? Kanun çıkart deki belediyeler bundan sonra alımlarını KPSS sonucuna göre merkezi alımla yapacaktır. Dedörle irdisaglı gişi getiresin CEHABE bir daha yabamasın. Bu durumda AKP'li belediyeler kişiye özel ilan açarak tanıdıklarını akrabalarını belediyeye nasıl sokar orasını bilmem tabi ki.
-
sen kendine göre din icat etmiş sana hayırlı işler..sana cvp vermekle sadece günaha girerim.
-
Günlük ayar kotamı doldurdum.
Bu havlayarak tepki veren organizmalara gereken cevaplar verildi zaten.
-
Mürtet, Allah adını anlamadan kesilmiş eti domuzla bir Kuran tutuyor. Neyse Kuran sizi ilgilendiren bir şey değil, Kuran Müslümanları bağlar.
-
bencede herkes kendi tarafına geçsin boşa posta bürünmeyin.
-
Posta bürünmek nasıl olur? Birisi gelip de bana dinim hakkında soru sorsa, ben sorduğu cevabını adım gibi bildiğim halde yaptığım iş nedeniyle sesiz kalırsam... Posta evrimini tamamlayamamış canlılar bürünür. Ben insanım artı Müslümanım.
-
bu ülkede türküm diyen ermenilerin sayısı çoktur.
-
Ak babus sahalarda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akp'li değilim diyen sürekli yalan söyleyen ve yalan söylemeyi spor haline getiren kerimcem ile bu maklube060606 demekki aynı kaptan besleniyor. Kendisinden olmayanı ermeni diye fişleme derdinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 23 Ağustos 2023; 14:11:0 >
En Beğenilen Yanıtlar

Tamer Karadağlı adamdır kendisinide severim.Belli ki bazılarının zoruna gitmiş.Oyunculuğuda kendi gibi on numara.Reis düzgün karar vermiş.
|
aslında bu adamın DT genel müdürlğüne atanması siyasal islamcıların nasıl bir kültürel çıkmazda ve acınacak durumda olduklarının kanıtı. . bol bol necip fazıl oynatmasını bekliyoruz kendisinden. ![]() 👉2000’den bu yana yalnızca 2 kez tiyatro sahnesine çıkan ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanan Tamer Karadağlı'nın, yıllar önce DT'nda yer alabilmek için sınava girdiği ancak başarılı olamadığı öğrenildi.
👉Sizce sınav ile giremediği DT'ye nasıl girmiş?😁 https://twitter.com/fuckthesystem62/status/1690702318465941505 |
adamın geçmişini oku sizin likayat dediğinizşey için ermenicemi yunancamı bilmeli. |
Benzer içerikler
- badelemek nedir
- filistinin osmanlıya yaptıkları
- dünyanın en cahil ülkeleri
- genç emeklilere tavsiyeler
- ideoloji testi
- tcg izmir
- cmf phone 1
- the line projesi
- noter bilgi mesajı
- suzuki fiyat listesi 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X