Şimdi Ara

[Tamamlandı] DARK SOULS:PtDE TÜRKÇE ÇEVİRİ YAMASI (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
681
Cevap
32
Favori
77.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Coop oynamak için öncelikle insan olmalı onun için de humanity itemini kullanarak ateşte Reverse hollowing'i seçmelisin. İnsan olduğunda bossu ölmemiş olan bölgelerde seviyesi sana yakın olan diğer oyuncuların bıraktığı summon signları görebiliyorsun. İnsansan ve boss canlıysa ama sign göremiyorsan büyük ihtimalle sign olmadığındandır. Oyun biraz eski olduğundan oyuncu sayısı pek fazla değil. Sen diğer oyuncuları dünyana çağırabildiğin gibi ilk bossu kestikten sonra bir npcyle konuşarak alacağın bir itemle sen de işaret bırakabilirsin. Böylece işaretin diğer oyuncuların dünyasında gözükmeye başlayacak ve onlar da bölgelerindeki bossu kesmek için seni çağıracaktır. Coop boss bölgeleriyle sınırlıdır. Yani boss olmayan bölgelerde işaret bırakılamaz. Çağırdığın kişiyle sadece o bölgede beraber hareket edebilirsin, bossu kestikten sonra o kişi kendi dünyasına dönecektir. Şimdilik aklıma bunlar geliyor, ayrıntılı olarak şuradan da bakabilirsin:http://darksouls.wikidot.com/co-op

• merhabalar, oyunu torrrent online oynayabilirim şimdididen cok teşekkürler
  • Hayır oynayamazsın şuan steamde indirimde 7 temmuza kadar 7.75TL
  • kusura bakmayın ben yeniyim bu steam olaylarına falan, 7.75 sıkıntı değilde parayı verince kod falan mı veriyorlar yoksa direk oyunu orijinalini mi veriyorlar yani oyunu tekrar mı indiriyorsun ? Birde bu ceviri oyunun
    . serisine mi ait acaba ? Bu da son sorum olsun cok teşekkür ederim cevap verdiğin için bu oyunu böyle oynasam sarmaz mı oyun ? online oynamasam yani kısa sürer oyun birde kötü olur herhalde
  • oyunun 3 . serisine mi ait bu ceviri ?
  • hayır kod falan yok steam dijital oyun platformu steam hesabı açıyorsunuz magazadan oyunu alıyosunuz aldınızda oyun sizin kütüphanenize ekleniyor sonra oyunu indiriyorsunuz yaklaşık 4,5 gb kadar sonra steam oyunu kuruyor bu kadar çeviriye gelenci çeviri sadece 1. oyun için geçerli 2 ve 3 oyunda çalışmaz
  • Hocam yama için teşekkürler. Bir sorunum var. Türkçe yamayı korsanda sorunsuz kullandım. Dün orjinal oyunu aldım ama Türkçe karakter sıkıntısı oldu aynı şeyleri yapmama rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkual -- 30 Haziran 2016; 14:26:36 >
  • tutkual T kullanıcısına yanıt
    Dsfixin aktiflesmemesinden kaynaklanıyor olabilir. Oyuna girince dark souls yazısının sağında türkçe modu yazmıyorsa data klasörünün içindeki dsfix.ini'yi açıp tex_override değerini 1 yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Dsfixin aktiflesmemesinden kaynaklanıyor olabilir. Oyuna girince dark souls yazısının sağında türkçe modu yazmıyorsa data klasörünün içindeki dsfix.ini'yi açıp tex_override değerini 1 yapın.

Yapıyorum zaten. Dediğim gibi korsanda oynuyordum 2 gün önceye kadar ama orjinalde sıkıntı çıkardı. Garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkual

quote:

Yapıyorum zaten. Dediğim gibi korsanda oynuyordum 2 gün önceye kadar ama orjinalde sıkıntı çıkardı. Garip

yeni kayıt açıp deneyin belki eski kayıtta sıkıntı çıkarıyordur. bir de eski oyundaki ds fix dosyalarını yeni oyuna kes yapıştır yaptıysanız yamayı baştan kurmayı deneyin.

• kollaps kullanıcısına yanıt
    Valla ne yaptıysam olmadı.
  • Oyunu almamı tavsiye eder misiniz? Boss savaşlarına çağırmak için oyuncu bulabilir miyim kolayca? Yoksa pek oyuncu kalmadı korsan indir mi dersiniz?
  • _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    İndirim de geçti ama 7 lirayı fazlasıyla hak eden bir oyun bence. Oyuncu sayısı az ama yine de beraber oynayacak insan bulunuyor. Özellikle pvpsi hala aktif. Ama DS3 çıktığından eskisi gibi pek kalabalık olmuyor.
  • Az önce Dark Souls 3 oyununu bitirdim hikaye olarak darksoul 2 arada yok sanki dark soul 1 devamı gibi. Çok kaliteli bir yapıttı. Ancak ben yine de en kral oyunu 1. oyunu diyorum 256. levele gelmiştim sark soul 1 de. Ayrıca en zor oyunu 1. oyunu. Diğerleri hemen bonfireler arasında geçiş yapıyordun. Ama 1. oyun ancak anor londo da bu özelliği alıyorsun. Süper oyun. Dark soul 2 deki merdivenci gilligan dark soul 3 te bir yerde ölü olarak yatıyor. 1 den sonra 3 oynarsanız daha mantıklı olur.
  • mehmet4428 M kullanıcısına yanıt
    Arkadaş sana yanlış cevap vermiş oyunu bilmiyor muhtemelen ben sana o yaratığı nasıl kaldıracağını şöyle anlatayım aynı anda ileri ve büyük saldırı tuşuna baş uçarak vuracaktır yaratık kalkar böylece.
  • Oyunun orijinal ile korsan arasında optimizasyon farkı var mı? Korsanını denediğim de 7850 ile sorun yaşıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 10 Temmuz 2016; 21:18:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle yama için teşekkürler ama data klasörünü bulamadım direk oyun data dan açılıyor çünkü. yardımcı olursan sevinirim.
  • Oyun korsansa eski versiyon olabilir. Güncel versiyonu indirmen gerek.
  • quote:

Oyun korsansa eski versiyon olabilir. Güncel versiyonu indirmen gerek.

Tamam. Teşekkür ederim.
  • ben oyunu korsan olarak defalarca bitirdim harika bir oyun.. daha sonra hem oyuna hakkını vermek hemde online olarak oyuncularla oynamak için indirimden faydalanıp satın aldım ancak doğru düzgün oyuncu yok resmen birisini bulabilmek için kendimi yırtıyorum :D birde pvp demişsiniz ya onu biraz açarmısınız bu pvp denilen şeye nerden girebilirim acaba menüde göremedim. Birde dark souls 2 yi çevirmeyi düşünüyormusunuz ? çoğunlugun aksine çok çok beğendiğim bir oyundu. Türkçe olarak oynamak güzel olurdu
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.