Şimdi Ara

Tamamen Yeni Ve Temiz Bir Bilgisayar Nasıl Kurulur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütün Bilgili Arkadaşlarım Abilerim Kardeşlerim Herkes'in Düşüncelerini Paylaşmasını Rica Ediyorum.

Şimdi Benim Bilgisayarım Oldukça Kötü Bir Bilgisayar Güzel Bir Laptop'um Var Tabiki Ama Şuan Şehir Dışında Abimde Sadece Şimdilik 2 Ay Gibi Bir Süre İçin Bu Bilgisayara Tertemiz Bir Yüzey Yapıp '' Warface '' Adlı Oyunu Oynuyabilcek Derecede Bir Bilgisayar Yapılandırmak İstiyorum.

Sistem 2.0 Çift Çekirdekli İşlemci - 3 Gb Ram - 1 Gb Amd Radeon Hd 4670 Ekran Kartı

Biliyorum Çok Kötü Ama 2 Ay Gibi Bir Süre Kendi Laptop'umu (Monster Huma H3 V1.4) Abim Kullanmak Zorunda Kaldı.

Ben Warface Adlı Oyunu 3 Senedir Hastası Olduğum İçin 2 Ay Oyunsuz Yapamam Önceden 50-60 Fps Arasında Oynuyordum Şimdi 40'lara Kadar Hatta 30'lara Kadar Düşüyor

Benim Sizden Ricam Şuan Bilgisayarıma Format Atıcam Ama Hangi İşletim Sisteminin Oyun İçin En İyi Performans Verebilcegini ( Mesela Win 7 Starter Bu Tarz Oyunlarda Fps Artırıyormuş ) Bilmiyorum Fps Artırmak İçin Bilgisayara Formattan Sonra Hangi Programlar Yüklenmeli Veya Hiçbirşey Yüklenmemelimi Bunlar Hakkında Bilgi İstiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum

Teşekkürler.

• Sadece o oyun amacı ıse w7 home basic 32 bit..
    ek olarak sadece kullandığın programları ve updatelerı yap yeterli..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.