Bütün Bilgili Arkadaşlarım Abilerim Kardeşlerim Herkes'in Düşüncelerini Paylaşmasını Rica Ediyorum.
Şimdi Benim Bilgisayarım Oldukça Kötü Bir Bilgisayar Güzel Bir Laptop'um Var Tabiki Ama Şuan Şehir Dışında Abimde Sadece Şimdilik 2 Ay Gibi Bir Süre İçin Bu Bilgisayara Tertemiz Bir Yüzey Yapıp '' Warface '' Adlı Oyunu Oynuyabilcek Derecede Bir Bilgisayar Yapılandırmak İstiyorum.
Sistem 2.0 Çift Çekirdekli İşlemci - 3 Gb Ram - 1 Gb Amd Radeon Hd 4670 Ekran Kartı
Biliyorum Çok Kötü Ama 2 Ay Gibi Bir Süre Kendi Laptop'umu (Monster Huma H3 V1.4) Abim Kullanmak Zorunda Kaldı.
Ben Warface Adlı Oyunu 3 Senedir Hastası Olduğum İçin 2 Ay Oyunsuz Yapamam Önceden 50-60 Fps Arasında Oynuyordum Şimdi 40'lara Kadar Hatta 30'lara Kadar Düşüyor
Benim Sizden Ricam Şuan Bilgisayarıma Format Atıcam Ama Hangi İşletim Sisteminin Oyun İçin En İyi Performans Verebilcegini ( Mesela Win 7 Starter Bu Tarz Oyunlarda Fps Artırıyormuş ) Bilmiyorum Fps Artırmak İçin Bilgisayara Formattan Sonra Hangi Programlar Yüklenmeli Veya Hiçbirşey Yüklenmemelimi Bunlar Hakkında Bilgi İstiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum
Teşekkürler.
Sadece o oyun amacı ıse w7 home basic 32 bit.. ek olarak sadece kullandığın programları ve updatelerı yap yeterli..