Şimdi Ara

Tamamen Ersun Yanalın taktiksel hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda Rıdvan Dilmen konuşuyor çok doğru tespitler yaptı.

Sahaya sürdüğü ilk 11 tamamen yanlış.

Bekir - Yobo - Egemen - Ali

Topuz - Emre - Alper

Kuyt - Emenike - SOw(Caner)

Bu kadroyla çıkmalıydık.

2-0'ı bulduktan sonra da Weboyu alıp sağ açık oynatması tamamen fiyasko oldu.

Karşındaki takım iki tane hızlı kanat oyuncusu alıp sana akın üstüne akın bindireceği belliyken Cristian gibi durduğu yerde sadece maçı izleyen bir adam dururken Alperi çıkarttın.

Takım yine çok durgun, kısır bir futbol oynadı ama bu maçın tek suçlusu Ersun Yanaldır.

Cristian, Kuyt hatta Sow ? demeyin. Ersun Yanalın tercihi hep bunlar.

• Ersun 2nci yarıyı göremicek yazın bunu.
  • ersun yanal dahil tüm takım 2-0 ı bulduktan sonra galibiyet cepte diye düşünüp saha içinde "takılmaya" başladılar.kimsenin futbolla alakası yoktu.böyle cıvık cıvık oynarsan değil konya siirt jetpaspora bile yenilirsin.bu açık yani.
  • Vallahi takımın o iğrenç ortasahasına sağ açıktan taa sol beke kadar gelerek yardım eden Kuyt'ı çıkarıp santrafordan başka hiçbir şekilde oynayamayacağı alnında yazan Webo'yu açık olarak koyan adam bu. Ne denir bilemiyorum.

Bunu yaptığında da zaten sağ kanat otoban gibiydi bizim, Topuz tek başına tutamıyordu. Ona rağmen gitti orayı zayıflattı.
  • ERSUN HOCANIN MAÇTAKİ 2 YANLIŞI VAR
    1- BARONİ İLE BAŞLAMASI
    2- BARONİ İLE DEVAM ETMESİ

TAKIM HALA KOCAMAN'IN SİSTEMİNİ ÜSTÜNDEN ATAMAMIŞ HALA UZUN TOP ,HALA PRES YAPMAMAK
  • Yüzde 100 katılıyorum.Profesyonellerin işlerini oturduğum yerden yorumlamaktan daha iyi biliyormuş gibi konuşmaktan tiksinen bir insanım her zaman kaçınırım ama
    sen kaç yıllık teknik direktörsün nasıl bu kadar hatalı değişiklikler yaparsın inanamıyorum!!
  • Yüksek ihtimal Avrupada olmayacağız, elimizdeki tek şey LİG.

İstatistiklere göre şampiyon olan takımlar maximum 5-6 kez yenilmişler lig boyunca. Ortalama ise 4müş.

Ee ne oldu 1 tanesini verdik bile, hemde 2-0'dan.

Bunları uzun vadede düşünmek lazım.

Bu takım 4-4-2'ye dönmeli. Kuyt ve Sow form tutana kadar tribünden maçı izlemelidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden mi Ersun Yanal ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.