quote:Orijinalden alıntı: Citizen Tamam repliği inciden çok daha önce vardı. Bu forumdan çıktı. Şu imzayı değiştir sinirim bozuldu yaa
quote:Orijinalden alıntı: Citizen Tamam repliği inciden çok daha önce vardı. Bu forumdan çıktı. tamam.
quote:Orijinalden alıntı: Citizen Bu arada şunu da belirtmek gerek, inci kurulmadan önce, tamam repliği burada kullanılırdı. citizen benim şu konuya bir el atsan çok iyi olur http://resim.donanimhaber.com/m_51844069/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51887195
quote:Orijinalden alıntı: Citizen Bu arada şunu da belirtmek gerek, inci kurulmadan önce, tamam repliği burada kullanılırdı. Mesajlarının çoğunu takip ediyorum hepsinin sonuna aynı gülücükten koyuyorsun.
quote:Orijinalden alıntı: Citizen Tamam repliği inciden çok daha önce vardı. Bu forumdan çıktı. Sınıfta mı kaldın?
quote:Orijinalden alıntı: Citizen Bu arada şunu da belirtmek gerek, inci kurulmadan önce, tamam repliği burada kullanılırdı. İlk yazdığında kendinden emin olamadın mı?
quote:Orijinalden alıntı: Citizen Bu arada şunu da belirtmek gerek, inci kurulmadan önce, tamam repliği burada kullanılırdı. Tamam tamam.
Citizen'in söylediğine ek olarak bir şey söylemek istiyorum. Tamam repliği inci kurulmadan önce burada kullanılırdı
quote:Orijinalden alıntı: Citizen Bu arada şunu da belirtmek gerek, inci kurulmadan önce, tamam repliği burada kullanılırdı. Tamam
Tamam, fan tak, kasayı yan yatır gibi kelimeler ve replikler gereksizler bölümü ahalisi tarafından piyasaya sürülmüştür.