Şimdi Ara

Tam Kız Buldum Başıma Gelenler Yardım Lazım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sacramental

The Walking Dead'i kundaktaki bebek izliyor ve sen bu diziyi dahi bilmiyorsan bu nasıl sosyal yaşamdır bu ne bohemliktir.

Birde biliyorum ayağına yatıp cevaplar vermişsin,yerin dibine girmişsin çok iyi olmuş,çokta güzel olmuş.

Ben izlemiyorum gayet de memnunum hayatımdan

Steam: PeerNet

Oo\SKYLINE/oO
  • Onların dinlediği metal değil ki zaten

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • iron maiden böğürüyorsa seni amon amarth'a alalım

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Simyacı

quote:

quote:

2 paragraf yazı yazdım yanlışıkla sayfa değişti sinirden bir daha yazıyorum

Metalci + Yabancı dizi hayranı + Cinayet Kitapları = Popüler kültür'ü işaret ediyor acı ama gerçek ilk olarak metal konuyu ele alalım.

Farkettiğim kadarıyla şu anlarda metal dinlemeyen müzik zevki sıfır ilan ediliyor.Ne de olsa genç kardeşlerimiz farklı olmak zorunda ve onlar her zaman doğru karar verir. Zevkleri doğrudur

Yabancı dizi Teen Wolf ise tam bir amerikan oyunudur.Bu amerikan filmlerinin en sevmediğim sürekli yapmacık durduğu ve sürekli kopyalandığı konusudur "doğaüstü olaylar" bakınız adamlar diziye basit ezilmiş bir karakter koyar sonra o karakteri kendinizle eşleştirir o ne yaparsa sizde sanki kendiniz kazanmış gibi sevinirsiniz yavaş yavaş güçlenir aşk hayatı iyileşir ve tabiki ya kurtadam yada vampir olur ne havalı dimi ? nede olsa farklılar karışmamak gerekir

Son olarak son zamanlarda Cinayet Kitaplarının sürekli artması bunu neye yorumlayacağımı bilmiyorum fakat insanların okuduğu kitapları eleştirmek gibi olmasın istiyorum çünki gördüğümüz her kitap ne zoruluklarla yazılmış bilemeyiz. fakat yine ergen arkadaşlarımız bu kitapları sürekli yanlış anliyor kendine iyi birşeymiş gibi sunuyor yani bir katilin birisini öldürmesi onlar için vahşetten çıkıp sadece ilgi çekici merak edici bir konu hakkına geliyor ve çekinmedende "psikopatım" diyebiliyorlar.

Yine ve yine farklı olma çabası.

Yazının tümünü okumadım aranızdaki olay ne bilmiyorum fakat git konu dışı özele aç konunu burada adam gibi cevap alamazsın

Onlarca senelik, yüzlerce efsane şarkı üretmiş, en efsane sanatçıların ortaya çıktığı,para kazanmak için değil sanat yapmak amacıyla yapılan metal müziği farklı olma çabası olarak yorumlamak.

sanada bu sinirle hakaret ederdimde git beyninle oku sonra s git

Kültürsüz, seviyesiz bir halt bilmeyen bir tipsin etsen çokda umurumda olacak.

"Farkettiğim kadarıyla şu anlarda metal dinlemeyen müzik zevki sıfır ilan ediliyor."

doğru dürüst dinleyip kimseye karışmayan vardır birde kendi zevklerini doğru bulup diğerlerinin zevklerine hakaret eden vardır şuan gördüğüm kadarıyla türkiye'de durum bu vaziyette ona isyan edip yazdım fakat yine birileri anlamadı hemen sinirlendi şuan sanada sinirliyip önceki alıntımda daha bulaşmazsın sandım fakat ne gördüm birden kültürsüz seviyesiz bir halt bilmeyen bir tip ilan edildim iyi küfür ederdim de sana neyse çok umrunda olmayacaksa blokla geç la ne gelip yazıyon

Tam Kız Buldum Başıma Gelenler Yardım Lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: TUTMAYAN ADAM

quote:

Orijinalden alıntı: Massibe

Teen Wolftan sonrasını okumayın

Edit: Fear of the darkı ezberleyip kur yap ona

7 dakika şarkı. Teen Wolf sorma başıma bela oldu ya. Nereden başladım diziye dedim. Şimdi işin yoksa izle. Iron Maiden gitar çalışları gerçekten hoş ama mükünse şarkıyı söylemesinler ya. Zaten bir fear of the dark şarkısının adını biliyorum.

Teen wolf izleyen kız bana muhabbetini açacak rezil ederim onu orada. Gitmiş sen kendini rezil etmişsin ne diyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

quote:

2 paragraf yazı yazdım yanlışıkla sayfa değişti sinirden bir daha yazıyorum

Metalci + Yabancı dizi hayranı + Cinayet Kitapları = Popüler kültür'ü işaret ediyor acı ama gerçek ilk olarak metal konuyu ele alalım.

Farkettiğim kadarıyla şu anlarda metal dinlemeyen müzik zevki sıfır ilan ediliyor.Ne de olsa genç kardeşlerimiz farklı olmak zorunda ve onlar her zaman doğru karar verir. Zevkleri doğrudur

Yabancı dizi Teen Wolf ise tam bir amerikan oyunudur.Bu amerikan filmlerinin en sevmediğim sürekli yapmacık durduğu ve sürekli kopyalandığı konusudur "doğaüstü olaylar" bakınız adamlar diziye basit ezilmiş bir karakter koyar sonra o karakteri kendinizle eşleştirir o ne yaparsa sizde sanki kendiniz kazanmış gibi sevinirsiniz yavaş yavaş güçlenir aşk hayatı iyileşir ve tabiki ya kurtadam yada vampir olur ne havalı dimi ? nede olsa farklılar karışmamak gerekir

Son olarak son zamanlarda Cinayet Kitaplarının sürekli artması bunu neye yorumlayacağımı bilmiyorum fakat insanların okuduğu kitapları eleştirmek gibi olmasın istiyorum çünki gördüğümüz her kitap ne zoruluklarla yazılmış bilemeyiz. fakat yine ergen arkadaşlarımız bu kitapları sürekli yanlış anliyor kendine iyi birşeymiş gibi sunuyor yani bir katilin birisini öldürmesi onlar için vahşetten çıkıp sadece ilgi çekici merak edici bir konu hakkına geliyor ve çekinmedende "psikopatım" diyebiliyorlar.

Yine ve yine farklı olma çabası.

Yazının tümünü okumadım aranızdaki olay ne bilmiyorum fakat git konu dışı özele aç konunu burada adam gibi cevap alamazsın

Onlarca senelik, yüzlerce efsane şarkı üretmiş, en efsane sanatçıların ortaya çıktığı,para kazanmak için değil sanat yapmak amacıyla yapılan metal müziği farklı olma çabası olarak yorumlamak.

sanada bu sinirle hakaret ederdimde git beyninle oku sonra s git

Kültürsüz, seviyesiz bir halt bilmeyen bir tipsin etsen çokda umurumda olacak.

"Farkettiğim kadarıyla şu anlarda metal dinlemeyen müzik zevki sıfır ilan ediliyor."

doğru dürüst dinleyip kimseye karışmayan vardır birde kendi zevklerini doğru bulup diğerlerinin zevklerine hakaret eden vardır şuan gördüğüm kadarıyla türkiye'de durum bu vaziyette ona isyan edip yazdım fakat yine birileri anlamadı hemen sinirlendi şuan sanada sinirliyip önceki alıntımda daha bulaşmazsın sandım fakat ne gördüm birden kültürsüz seviyesiz bir halt bilmeyen bir tip ilan edildim iyi küfür ederdim de sana neyse çok umrunda olmayacaksa blokla geç la ne gelip yazıyon

Tam Kız Buldum Başıma Gelenler Yardım Lazım

Yazdığın şeylerin doğru olmadığını söyledim sen bana küfür ettin ne dememi bekliyorsun. Eyvallah mı diyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||

• quote:

Orijinalden alıntı: RASP

iron maiden böğürüyorsa seni amon amarth'a alalım

Orası neresi daha çok fena olaylar oldu zaten birazdan anlatırım kıyamet koptu

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.