Şimdi Ara

Tam Kız Buldum Başıma Gelenler Yardım Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 4 sene aradan sonra kız buldum. muhabeet güzel ama sıkıntılar var. Baya bi rezil oldum. Kız baya kitap kurdu metal dinliyor. Teen Wolf , The Walking Dead falan izliyor. bende hiç biri yok. Şimdi hazırlık yaptım buluşmaya arkadaşlarla toplandık kızla daha sevgili değildik temelleri attık ilerleme kaldı. Buluşma oldu ben hazırım böyle bazı derslere çalıştım. Hani bilmesemde biliyomuş gibi cool takılacaktım.Gittim konuşuyoruz ilk dedim kitaplardan gireyim. Kız psikopat cinayet kitabı okuyor. Tess Geritsen okuyormuş. Ben hiç duymadım tabii neyse o adamı bilirim çok iyi yazar dedim dakika bir gol bir hangi adam? dedi. Tess Geritsen diyoruz ya dedim kadın o dedi. O an böyle yerin dibine girmek istedim. Neyse muhabbet devam ediyor hayatında Robinson Crusoe 6 defa okumaktan başka bir şey yapmamış biri için kitaptan girmek rezillikti. Muhabbet havadan sudan devam ediyor. Biri Metallica konserinden söz açtı. Şimdi dedim kendime hayırlı işler. Ben bunların bahsedeceği hiçbir şeyin telaffuzunu bilmiyorum.Ama dedim altta kalanın canı çıksın metal müziği ve şarkıları araştırarak gittim boş değildim. Kız Metallica'yı çok beğeniyorum dedi. Ayhan diye bir amele var onlardan daha iyi çalan gruplar var dedi aha dedim ortayı açtı golü atıcam. Evet Iron Maiden var dedim. Yalnız bunu telaffuz olarak da bildiğiniz " İron Mayiden" olarak söyledim. Karşıdaki kız hiç bozmadan "Ayrın Maydın" var dedi. Hay dedim telaffuzuna hele bir Evanescence geçti oralarda halimi düşünemezsiniz. Evanescence nasıl telaffuz edilir nereden bileyim ben. Evanesens diye telaffuz ediliyormuş galiba. Kız morali bozuk olunca bunu dinliyormuş ben Sezen Aksu dinliyorum arkadaşım. Evanescence de kimmiş. Kadın, Azer Bülbül gibi ciğeri yanık söylüyor sadece. Bildiğiniz internet explorer açılmış Windows XP bilgisayar gibi kaldım öyle yanıt veremiyor ekranı oldum. Neyse gerisi normal geçti bir şeye bulaşmadım. En son yollar ayrıldı kızı bırakıcam yolda muhabbet ediyoruz kızla. Kız bana çok şapsalsın dedi. Ctrl Alt Del yapılmış Windows 95 oldum o an. Kız Teen Wolf sarıyo mu dedi. O an herhalde anladı benim hiç biriyle alakamın olmadığını diye düşündüm. Diyecektim kızım sen ruh hastası mısın? Iron Maiden dinliyosun tamam da adamlar gırtlaklarıyla çılgınlar gibi bağırıyor. O ingilizce diziyi alt yazıyı kaçırmadan nasil izliyorsun ekrana mı bakıyosun yazıyı mı okuyosun ne oluyor bitiyor derken yazı gidiyor. Teen Wolf de psikopat dolu millet birbirini kesiyor. Kıza diyecektim kızım ben sen gibi değilim Sezen Aksu, Duman, Sıla , Ali Atay dinlerim. Kardeş Payı , Arkadaşım Hoşgeldin falan izlerim. Okuduğum tek roman da Robinson Crusoe diye demedim diyemedim. izlediğin dizilerin dublajı yok bakamıyorum diyemedim. Iron Maiden gibi böğürenleri dinleyemem diyemedim. 4 yıl sonra bulmuşum kızı nerden bilirdim tumblr kızı olduğunu. Ben facebook dışında eskdien netlog da takılmış adamım yani beklentisi yüksek olmamalı. Kıza dürüst olamadım baya sarıyor dedim. Başladım palavra sıkmaya evine bıraktım. Hala mesaj atamadım nereye atıyorum gol atayım derken gol yedikçe yiyorum . Napcam ben 4 yol sonra bulmuşum boru mu millet 4 yılda üniversite bitiriyor. yol haritası çizelim.

• okumayın
  • okumayın azer bülbül
  • The Walking Dead'i kundaktaki bebek izliyor ve sen bu diziyi dahi bilmiyorsan bu nasıl sosyal yaşamdır bu ne bohemliktir.

Birde biliyorum ayağına yatıp cevaplar vermişsin,yerin dibine girmişsin çok iyi olmuş,çokta güzel olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serin hikaye kardeş
  • Teen Wolftan sonrasını okumayın

Edit: Fear of the darkı ezberleyip kur yap ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Massibe -- 25 Temmuz 2014; 2:01:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

The Walking Dead'i kundaktaki bebek izliyor ve sen bu diziyi dahi bilmiyorsan bu nasıl sosyal yaşamdır bu ne bohemliktir.

Birde biliyorum ayağına yatıp cevaplar vermişsin,yerin dibine girmişsin çok iyi olmuş,çokta güzel olmuş.

Bilmemek değil arkadaşım izlemiyorum. Alt yazı ile zor oluyor. Çok okuyan biri değilim zorlanıyorum yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Massibe

Teen Wolftan sonrasını okumayın

7 dakika şarkı. Teen Wolf sorma başıma bela oldu ya. Nereden başladım diziye dedim. Şimdi işin yoksa izle. Iron Maiden gitar çalışları gerçekten hoş ama mükünse şarkıyı söylemesinler ya. Zaten bir fear of the dark şarkısının adını biliyorum.
  • Okumaya üşendim.
  • OKUMAYIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUTMAYAN ADAM

quote:

Teen Wolftan sonrasını okumayın

7 dakika şarkı. Teen Wolf sorma başıma bela oldu ya. Nereden başladım diziye dedim. Şimdi işin yoksa izle. Iron Maiden gitar çalışları gerçekten hoş ama mükünse şarkıyı söylemesinler ya. Zaten bir fear of the dark şarkısının adını biliyorum.

Hocam biraz "serin" davranın sizde kendinizden bahsedin kız görünüşe bakılırsa poser yüzeysel olarak biliyor ve sakın ama sakın kendinizi ezdirtmeyin kıza kızlar bizi o durumlara düştüğümüzü görünce dahada küstahlaşıyorlar ben yazgeçin derim elbet kendinize uygun bir insan çıkacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Massibe -- 25 Temmuz 2014; 2:10:19 >

• demek tumbul kızı ha. İyi olmuş umarım biraz daha rezil eder sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUTMAYAN ADAM

Beyler 4 sene aradan sonra kız buldum. muhabeet güzel ama sıkıntılar var. Baya bi rezil oldum. Kız baya kitap kurdu metal dinliyor. Teen Wolf , The Walking Dead falan izliyor. bende hiç biri yok. Şimdi hazırlık yaptım buluşmaya arkadaşlarla toplandık kızla daha sevgili değildik temelleri attık ilerleme kaldı. Buluşma oldu ben hazırım böyle bazı derslere çalıştım. Hani bilmesemde biliyomuş gibi cool takılacaktım.Gittim konuşuyoruz ilk dedim kitaplardan gireyim. Kız psikopat cinayet kitabı okuyor. Tess Geritsen okuyormuş. Ben hiç duymadım tabii neyse o adamı bilirim çok iyi yazar dedim dakika bir gol bir hangi adam? dedi. Tess Geritsen diyoruz ya dedim kadın o dedi. O an böyle yerin dibine girmek istedim. Neyse muhabbet devam ediyor hayatında Robinson Crusoe 6 defa okumaktan başka bir şey yapmamış biri için kitaptan girmek rezillikti. Muhabbet havadan sudan devam ediyor. Biri Metallica konserinden söz açtı. Şimdi dedim kendime hayırlı işler. Ben bunların bahsedeceği hiçbir şeyin telaffuzunu bilmiyorum.Ama dedim altta kalanın canı çıksın metal müziği ve şarkıları araştırarak gittim boş değildim. Kız Metallica'yı çok beğeniyorum dedi. Ayhan diye bir amele var onlardan daha iyi çalan gruplar var dedi aha dedim ortayı açtı golü atıcam. Evet Iron Maiden var dedim. Yalnız bunu telaffuz olarak da bildiğiniz " İron Mayiden" olarak söyledim. Karşıdaki kız hiç bozmadan "Ayrın Maydın" var dedi. Hay dedim telaffuzuna hele bir Evanescence geçti oralarda halimi düşünemezsiniz. Evanescence nasıl telaffuz edilir nereden bileyim ben. Evanesens diye telaffuz ediliyormuş galiba. Kız morali bozuk olunca bunu dinliyormuş ben Sezen Aksu dinliyorum arkadaşım. Evanescence de kimmiş. Kadın, Azer Bülbül gibi ciğeri yanık söylüyor sadece. Bildiğiniz internet explorer açılmış Windows XP bilgisayar gibi kaldım öyle yanıt veremiyor ekranı oldum. Neyse gerisi normal geçti bir şeye bulaşmadım. En son yollar ayrıldı kızı bırakıcam yolda muhabbet ediyoruz kızla. Kız bana çok şapsalsın dedi. Ctrl Alt Del yapılmış Windows 95 oldum o an. Kız Teen Wolf sarıyo mu dedi. O an herhalde anladı benim hiç biriyle alakamın olmadığını diye düşündüm. Diyecektim kızım sen ruh hastası mısın? Iron Maiden dinliyosun tamam da adamlar gırtlaklarıyla çılgınlar gibi bağırıyor. O ingilizce diziyi alt yazıyı kaçırmadan nasil izliyorsun ekrana mı bakıyosun yazıyı mı okuyosun ne oluyor bitiyor derken yazı gidiyor. Teen Wolf de psikopat dolu millet birbirini kesiyor. Kıza diyecektim kızım ben sen gibi değilim Sezen Aksu, Duman, Sıla , Ali Atay dinlerim. Kardeş Payı , Arkadaşım Hoşgeldin falan izlerim. Okuduğum tek roman da Robinson Crusoe diye demedim diyemedim. izlediğin dizilerin dublajı yok bakamıyorum diyemedim. Iron Maiden gibi böğürenleri dinleyemem diyemedim. 4 yıl sonra bulmuşum kızı nerden bilirdim tumblr kızı olduğunu. Ben facebook dışında eskdien netlog da takılmış adamım yani beklentisi yüksek olmamalı. Kıza dürüst olamadım baya sarıyor dedim. Başladım palavra sıkmaya evine bıraktım. Hala mesaj atamadım nereye atıyorum gol atayım derken gol yedikçe yiyorum . Napcam ben 4 yol sonra bulmuşum boru mu millet 4 yılda üniversite bitiriyor. yol haritası çizelim.

espri varsa okurum var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

okumayın azer bülbül

Yok Azer Bülbül dinlemiyorum. Şimdi sadece kadının tarzını ona benzettim. dinlediklerimi yazdım zaten. Şimdi rezil olmaya devam et diyen arkadaşlar ne kötülüğümü görmüş. Ben kötü bişey yapmıyorum ki biraz ilerleyince itiraf edicem zaten bunları.
  • 2 paragraf yazı yazdım yanlışıkla sayfa değişti sinirden bir daha yazıyorum

Metalci + Yabancı dizi hayranı + Cinayet Kitapları = Popüler kültür'ü işaret ediyor acı ama gerçek ilk olarak metal konuyu ele alalım.

Farkettiğim kadarıyla şu anlarda metal dinlemeyen müzik zevki sıfır ilan ediliyor.Ne de olsa genç kardeşlerimiz farklı olmak zorunda ve onlar her zaman doğru karar verir. Zevkleri doğrudur

Yabancı dizi Teen Wolf ise tam bir amerikan oyunudur.Bu amerikan filmlerinin en sevmediğim sürekli yapmacık durduğu ve sürekli kopyalandığı konusudur "doğaüstü olaylar" bakınız adamlar diziye basit ezilmiş bir karakter koyar sonra o karakteri kendinizle eşleştirir o ne yaparsa sizde sanki kendiniz kazanmış gibi sevinirsiniz yavaş yavaş güçlenir aşk hayatı iyileşir ve tabiki ya kurtadam yada vampir olur ne havalı dimi ? nede olsa farklılar karışmamak gerekir

Son olarak son zamanlarda Cinayet Kitaplarının sürekli artması bunu neye yorumlayacağımı bilmiyorum fakat insanların okuduğu kitapları eleştirmek gibi olmasın istiyorum çünki gördüğümüz her kitap ne zoruluklarla yazılmış bilemeyiz. fakat yine ergen arkadaşlarımız bu kitapları sürekli yanlış anliyor kendine iyi birşeymiş gibi sunuyor yani bir katilin birisini öldürmesi onlar için vahşetten çıkıp sadece ilgi çekici merak edici bir konu hakkına geliyor ve çekinmedende "psikopatım" diyebiliyorlar.

Yine ve yine farklı olma çabası.

Yazının tümünü okumadım aranızdaki olay ne bilmiyorum fakat git konu dışı özele aç konunu burada adam gibi cevap alamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz.Simyacı -- 25 Temmuz 2014; 2:14:20 >

• TUTMAYAN ADAM T kullanıcısına yanıt
    Hocam lütfen yapma etme bi tarafları kalkıyo kızların sonra tripler dünya sanki onların etrafında dönüyo falan hiç bulaşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Simyacı

2 paragraf yazı yazdım yanlışıkla sayfa değişti sinirden bir daha yazıyorum

Metalci + Yabancı dizi hayranı + Cinayet Kitapları = Popüler kültür'ü işaret ediyor acı ama gerçek ilk olarak metal konuyu ele alalım.

Farkettiğim kadarıyla şu anlarda metal dinlemeyen müzik zevki sıfır ilan ediliyor.Ne de olsa genç kardeşlerimiz farklı olmak zorunda ve onlar her zaman doğru karar verir. Zevkleri doğrudur

Yabancı dizi Teen Wolf ise tam bir amerikan oyunudur.Bu amerikan filmlerinin en sevmediğim sürekli yapmacık durduğu ve sürekli kopyalandığı konusudur "doğaüstü olaylar" bakınız adamlar diziye basit ezilmiş bir karakter koyar sonra o karakteri kendinizle eşleştirir o ne yaparsa sizde sanki kendiniz kazanmış gibi sevinirsiniz yavaş yavaş güçlenir aşk hayatı iyileşir ve tabiki ya kurtadam yada vampir olur ne havalı dimi ? nede olsa farklılar karışmamak gerekir

Son olarak son zamanlarda Cinayet Kitaplarının sürekli artması bunu neye yorumlayacağımı bilmiyorum fakat insanların okuduğu kitapları eleştirmek gibi olmasın istiyorum çünki gördüğümüz her kitap ne zoruluklarla yazılmış bilemeyiz. fakat yine ergen arkadaşlarımız bu kitapları sürekli yanlış anliyor kendine iyi birşeymiş gibi sunuyor yani bir katilin birisini öldürmesi onlar için vahşetten çıkıp sadece ilgi çekici merak edici bir konu hakkına geliyor ve çekinmedende "psikopatım" diyebiliyorlar.

Yine ve yine farklı olma çabası.

Yazının tümünü okumadım aranızdaki olay ne bilmiyorum fakat git konu dışı özele aç konunu burada adam gibi cevap alamazsın

Helal olsun hocam işte isyanıma haklı destek. Iron Maiden'i öve öve bitirenleri cidden samimi bulmuyorum. Hele Dark Tranquility midir nedir onun bir şarkısını sonuna kadar dinlemek bile eziyet. Şimdi Türkiye'de dizi yoksunluğu var yabancı dizi izleyenlere pek laf edemem. Alt yazılara yetişebilsem bende izlemek istiyorum bazıalrını ama maalesef olmuyor. Yorumunuz için teşekkür ederim haklıyız. Ben orjinalim beni eleştirenler farklı olmaya çalışan insanlar. Egolarında kaybolacaklar.

• quote:

Hocam lütfen yapma etme bi tarafları kalkıyo kızların sonra tripler dünya sanki onların etrafında dönüyo falan hiç bulaşmayın

4 yıl hocam 4 yıl bekledim. Fenerbahçe Türkiye Kupasını beklediği gibi Galatasaray'ın Kadıköy'de galibiyet hasreti gibi bekledim. Hachiko'nun sahibini beklediği gibi bekledim. Counter Strike'da karşı takımda son kalan oyuncuyu bıçakla öldürmek için pusu kuran eleman gibi bekledim. Sonunda geldi.Bundan vazgeçmek olmaz kolay kolay.
  • Kardeş sen bu kızdan hoşlandığına emin misin? Ortak noktanız yok ama sen kıza paso yalan söylemişsin git dürüst ol. Benimde ingilizcem iyi değil ama gidipte adını söyleyemediğim grupların muhabbetine girmiyorum bilmiyosam bilmiyorum diyorum kimsede ayıplamadı şimdiye kadar.

• Şimdi bir şey yazardım da neyse bu kızı boşver sen hiç sana göre değil
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.