Şimdi Ara

Tam Ekran Oyunda Monitörün kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Acer KG1 144 Hertz monitör aldım (ekran kartım: Sapphire RX 560) HDMI bağlantısı yaptığımda monitörde karıncalanmalar oluyor ekran kapanıyor. Ardından Display Port ile bağlantı yaptığımda her şey düzeliyor fakat sadece oyunlarda tam ekran yaptığımda ara ara görüntü gidip geliyor ve ardından tamamen görüntü kayboluyor. Web de araştırma yaptığımda AMD ekran kartı yazılımından çözünülürlük ayarlarını düşürmemi öneriyor bunları yaptım herhangi bir sonuç alamadım şimdiden konu ile ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

• ekran kartındaki soketlerin ve kullandığın kabloların düzgün çalıştığından eminsen garanti yolu göründü.birde dvı kablo ile denedin mi kullandığın kablorın versiyonları 144 hz'yi desteklemiyor olabilir.
  • Öncelikle başka bilgisayarda dene, kabloları değiştir. Çözüm olmazsa monitörü internetten aldıysan ve 14 gün geçmediyse iade et.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nvidia Ekran kartlı bir sistemde denedim gayet düzgün tam ekranda 144 hertz olarak çalıştı sanırım sorun ekran kartında
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    DVI Kabloyu henüz denemedim ama sonuç aynı olacak gibi Monitör Masa üstü ekranında düzgün çalışıyor video , görüntü işleme programlarında render alırken bile herhangi bir sorun yok ama tam ekran oyuna geçince gidiyor işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.