Yüzbaşı
20 Mayıs 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 162 (Bu ay: 0)
Gönderileri

CSGO-FXAA etkin olmuyor -; Ayarlar,Görüntü,FXAA-Etkin diyorum tekrar Görüntü ayarları menüsüne girdiğimde auto devredışı kalıyor.

Çözünürlük değiştirme kısmında istediğim HZ'ye geçiş yapabiliyorum fakat bu kısımda değişmiyor bilgi olan arkadaşlar yardım

13.04.2016 tarihinde inventus'tan Corsair H100i GTX soğutucu satın aldım.Arızalandı araştırdım Corsair'in sitesinde yazılana göre Hydro Serisi ürünler 5 yıl garantilidir.
https://help.corsair.com/hc/en-us/articles/360033067832-Corsair-Limited-Warranty

Zaten ürünün kutusu üzerinde HYDRO SERIES & CORSAIR GUARANTEE 5 YEARS belirtiyor.

Corsair'in Türkiye distribütörü Vektron Elektronik aradım ürün seri no istediler söyledim ürünün garantisinin 2018'de bittiğini belirtiler.5 yıl garatisi olduğunu söyledim satıcı firma ile iletişime geçmemi istediler.
Merhaba Arkadaşlar bu zamana kadar sorunsuz kullandığım sistemimde can sıkıcı bir durum ortaya çıktı,Uzun süreli zaten sıcaklık problemi vardı fakat problem teşkil etmediğinden dolayı müdahale etme gereği duymadım 2 gün öncesine kadar cs oynarken birden fps değerlerim hissedilir seviyede düştü.
Neler yaptım peki ;
Pc resetledim tekrar açtım yüksek sıcaklık,
Nedeni tabiki termal macun olamaz bir anda böyle bir etki yapabilceğini sanmıyorum,
Her neyse emin olmak için termal macun değiştirdim.
Kullandığım macun : COOLER MASTER - MASTERGEL PRO tabiki hiç bir etki yaratmadı.PC'yi bir süre çalıştırdım belki sıcaklık sonra düşer (Kendimi avutuyorum.)
Daha sonra kendimi avutmaya devam ettim tekrar macun değiştirdim.
2.Kullandığım macun : Zalman ZM-STG1 performans olarak kaliteli bir macun.Tekrar açtım pc her hangi bir fark yok aynı sorun devam ediyor(Termal macunları kıyaslamıyorun arkadaşlar şu bu derece fark etti bu şu derece diye)
(Corsair H100i GTX)Kullandığım soğutucu'da problem olabilir diye düşündüm ;
1.Sızdırma ; gibi bir problem olsaydı zaten fark ederdim.En kötü ihtimalle termal macun değiştirince fark ederdim.
2.Ses : Rahatsız edici bir ses'de yok zaten duyardım.Pompa sürekli performans modda çalışıyor,Emin olmak için normal ve performans modda çalıştırdım tekrar rahatsız edici bir ses gelmiyor.
3.Termal Macun sonrasında soğutucu vidalarını fazla sıkmış olabilirim diye düşündüm vidaları gevşettim bi fark yaratmadı.
4.İşlemci 90 Derece civarı soğutucunun üzerinde bulunan plastik boruları kontrol ettim 1 tanesi soğuk 1 tanesi sıcak sorunun soğutucuda olduğuna karar verdim.Öncesinde hiç fark etmemiştim.

Sorunun %100 soğutucudan kaynaklandığından emin olmam için yeni bir soğutucuyla tekrar test yapmam lazım tabiki.
Bunun içinde yeni bir soğutucu almam gerekiyor:(
Soğutucunun garantisi hala devam ediyor en azından bu konuda biraz şanslıyım.

Sistem boşta iken bu şekilde ;
faceit pre otomatik ödeme nasıl iptal edebilirim.
Aygıtın konektörü HDMI konektöründe.
Sadece mic'de sorun yaşıyorum sesim yerine bol bol cızırtı var.
Konuyu uzatmaya gerek yok.
Kasa içerisindeki parçalar faturada mevcut.

İsteyen evime gelip test edip bakabilir.
Kargo ile uğraşmak istemiyorum.Yok ben kargo ile alcam dersen bir tanıdığını yolla onla anlaşalım o versin kargoya.
Fiyat : 4000 tl / Monitör isteğe bağlı olarak alınıp-alınmayabilir. / Monitör hariç : 3250 tl
Birazda olsa pazarlık payı vardır.
indirdiğim videolar VEGAS Movie Studio 13 Platinum - Steam Powered içerisine atınca siyah beyaz olarak görünüyor nasıl düzelte bilirim.
Steam'Den esea satın alıp clienti indirip üye oldum steam ile giriş yaptım 1. aldığım esea'yı tanımadı sonrada 2 tane daha esea aldım 200 esea ponittim oldu 1 tane esea nere gitti.3 tane aldım 300 esea point olması gerekirdi.Birde esea kalan günlerimi nasıl öğrenebilirim.
Hakkında
Meslek: -
Forum İmzası:
Intel Core i7 6700K / MSI Z170A GAMING M7 / Cooler Master 410R RGB / MSI GTX970 4G / GSKILL 2x8GB RipjawsV 2400MHz / Samsung 250GB 750 EVO / Corsair RM Series RM750 / Cooler Master Master Case Pro 5
Klavye:Bloody B120 Q / Mouse:Logitech G402 / Mouse Pad:Bloody B-080 / Kulaklık:Steel Series Arctis 3

Forum İkinci El İmzası:
Intel Core i7 6700K / MSI Z170A GAMING M7 / Cooler Master 410R RGB / MSI GTX970 4G / GSKILL 2x8GB RipjawsV 2400MHz / Samsung 250GB 750 EVO / Corsair RM Series RM750 / Cooler Master Master Case Pro 5
Klavye:Bloody B120 Q / Mouse:Logitech G402 / Mouse Pad:Bloody B-080 / Kulaklık:Steel Series Arctis 3

Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Mobil cihaz
Apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 330
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 16.638 (Bu ay: 228)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Çok kişili FPS Oyunları
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.