Şimdi Ara

Tam buğday ekmeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal ekmek yerine rafine edilmemiş içeriği lif vitamin ve minerallerle dolu tam buğday ekmeği tüketiyorum. Sindirim sistemine oldukça yararlı ve 2 öğün tok tutuyor.

En sevdiğim yönüde bu ekmeği günde 4 5 dilim 100 120 gram yediğimde kendimi dinç hissediyorum.

Fırından günlük çıkandan alıyordum fakat artık İHE nin organik tam buğday ekmeğini alıyorum.

Alışmak isteyenlere fırınlarda sıcak çıktığında beyaz ekmekten bile güzel oluyor.

Biraz pahalı ama yarım ekmek yedin mi tam ekmek yemiş gibi oluyorsunuz tavsiye ederim.

• Up
  • Bim'de varsa alıp denemek lazım.
  • Kepek ekmeği ve tam buğday ekmeğinden başka ekmek yemiyorum son 3-4 aydır ve çok faydasını gördüm herkese öneririm özellikle spor yapanlara
  • Up
  • tam tahil da vardi tavsiye ederim ama o sicak tam bugdayin yerini hicbir ekmek tutamaz :)
  • Diyet'e girdiğim için tüketiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam pişmemiş tavuk eti yedim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bimde var koşun hem huyyyyy
  • BEYAZ EKMEKTEN VAZGEÇMİŞLER VURUN KAFİRLERİ !
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

BEYAZ EKMEKTEN VAZGEÇMİŞLER VURUN KAFİRLERİ !

http://inciswf.com/1298717011.swf
  • bende bir kaç gündür internnetten bakıyordum. yarın ilk iş ihe den almak olacak peki ihe de fiyatı ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endimiyon

bende bir kaç gündür internnetten bakıyordum. yarın ilk iş ihe den almak olacak peki ihe de fiyatı ne kadar

fiyatı 1.75 ama çok doyurucu. 1 tane beyaz ekmek yiyorsan bundan en fazla yarıd yiyebiliyosun aynı paraya denk geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.