Şimdi Ara

Tam 1 yıl önce bu gece

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet tam 1 yıl önce bu gece beni sevdigini söylemisti. Tam su anda hayatımın en mutlu anıydı ve bundan sonraki geçen her gün de hayatımın en mutlu günleriydi. Ayrılmasak bugün yıldönümümüzdü.

Tamamen unutamadıgım,özledigim söyelenemez ama böyle günlerde hatırlıyor insan,bir kötü oluyor. Msj bekliyor,aramasını bekliyor. En önemlisi de kendinde arayacak cesareti bulamıyor. Gurur var,yüz var,var oglu var.

1 yıl.. Tam bir yıl önce.. Bugün.. Su saat...

• Basin sagolsun :D
  • Olmedi ama beni olmekten beter yapti
  • Bir mesaj atmayı denesen?
  • Ben olsam mesaj atardım. Kızın durumunu bilmiyorum gerçi biri varsa hayatında atmazdım. Ama bir mesaj bekliyodur bence
  • Atamam. Ne kadar istesem de ozlesem de artik atamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Olmedi ama beni olmekten beter yapti

O seni beter etmedi sen kendini beter ettin.
    Sana yüz kere bin kere anlattık hocam. Dünyada sadece bi kız yok. Aşk yalan diye.
    Seni sevmeyeni sen nasıl seversin aklım almıyor. Seni terkeden birini hayatından coktan cıkarman lazımdı.
    Seni terkeden o ve sen ondan mesaj bekliyorsun neden ?
    sor kendine neden ?
    Tekrar düzenini yoluna koymaya çalışırken allak bullak etsin diye mi ?
    Herşey olacağına varır. Sen kabullenmezsen daha cok acı cekersin demiş olayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş seviyorsan neden mesaj atmıyorsun , belki birşeyler değiştir.
  • ne kadar sorunlu bi insansın ya bu kaçıncı konu nickini ezberledim anasını satim o derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Olmedi ama beni olmekten beter yapti

O seni beter etmedi sen kendini beter ettin.
    Sana yüz kere bin kere anlattık hocam. Dünyada sadece bi kız yok. Aşk yalan diye.
    Seni sevmeyeni sen nasıl seversin aklım almıyor. Seni terkeden birini hayatından coktan cıkarman lazımdı.
    Seni terkeden o ve sen ondan mesaj bekliyorsun neden ?
    sor kendine neden ?
    Tekrar düzenini yoluna koymaya çalışırken allak bullak etsin diye mi ?
    Herşey olacağına varır. Sen kabullenmezsen daha cok acı cekersin demiş olayım.

O terk etmedi,ben ayrildim. Ama kimin ayrildiginin pek de bir onemi yok hani
  • Şayet ayrılığı seçiyorsan giderken her şeyi de yanında götüreceksin.

Geriye hiç bir şey kalmayacak ardında hiç bir şey bırakmayacaksın.

Ne söylenmemiş sözler kalacak ne de yaşadığın güzel anlar.

Büyük olmalı ayrılıklar; uçsuz bucaksız dursuz duraksız.

Ne aklında tuşlara uzandığında hatırlayacağın telefon numaraları olmalı

Ne de yollar bir daha kesişmeli.

Ne bir anıya yenilmeli ne de bir dizeye...

Şarkılarsa göz pınarlarına değmemeli…

Gidiyorsan şayet bakmayacaksın ardına son bir kez de olsa.

Belki geri dönerim diye işaret koymayacaksın geçtiğin yollara.

Ayrılığı seçiyorsa eğer insan; şiirler okuyunca unutulmalı

Hasret dokununca gülümseyebilmeli.

Gidiyorsan öyle bir gitmelisin ki; ayrılık bile gurur duymalı seninle…

Anlayacağın dostum şarkılar biten aşkların cenaze törenleridir. Bi şarkı söyle göm gitsin , göm gitsin ayrılığı... Göm gitsin yalnızlığı , göm gitsin !

Geçmişinle yaşamayı bir kenara bırakıp , neden yarınını düşlemiyorsun ? Birini sevdin diye hayatının sonuna kadar onunla olacağın diye bir kaide yok.. Aklına geldiğinde güzel anıları hatırla , mutlu bir şekilde onu an ve Tanrı'dan onun için güzellikler iste..

İyi geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !! K@bus !! -- 21 Mart 2011; 0:41:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: !! K@bus !!

Şayet ayrılığı seçiyorsan giderken her şeyi de yanında götüreceksin.

Geriye hiç bir şey kalmayacak ardında hiç bir şey bırakmayacaksın.

Ne söylenmemiş sözler kalacak ne de yaşadığın güzel anlar.

Büyük olmalı ayrılıklar; uçsuz bucaksız dursuz duraksız.

Ne aklında tuşlara uzandığında hatırlayacağın telefon numaraları olmalı

Ne de yollar bir daha kesişmeli.

Ne bir anıya yenilmeli ne de bir dizeye...

Şarkılarsa göz pınarlarına değmemeli…

Gidiyorsan şayet bakmayacaksın ardına son bir kez de olsa.

Belki geri dönerim diye işaret koymayacaksın geçtiğin yollara.

Ayrılığı seçiyorsa eğer insan; şiirler okuyunca unutulmalı

Hasret dokununca gülümseyebilmeli.

Gidiyorsan öyle bir gitmelisin ki; ayrılık bile gurur duymalı seninle…

Anlayacağın dostum şarkılar biten aşkların cenaze törenleridir. Bi şarkı söyle göm gitsin , göm gitsin ayrılığı... Göm gitsin yalnızlığı , göm gitsin !

Geçmişinle yaşamayı bir kenara bırakıp , neden yarınını düşlemiyorsun ? Birini sevdin diye hayatının sonuna kadar onunla olacağın diye bir kaide yok.. Aklına geldiğinde güzel anıları hatırla , mutlu bir şekilde onu an ve Tanrı'dan onun için güzellikler iste..

İyi geceler...

Hocam bunları sen mi yazdın? Harika bir yazı olmuş.

• Teşekkür ederim hocam.. Yazının şiir kısmı , şahsıma ait değildir. Alıntıdır. Diğerleri de acizane fikrimizdir..

Bu şiiri okuduğumda insanların " ayrılık" kavramını hep çaresizlik , karamsarlık , bitiklik olarak yanlış bir şekilde nitelendirdiğine inanmıştım...

Farid Farjad'ın dediği gibi ;

" YALNIZLIK KUTSALDIR "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !! K@bus !! -- 21 Mart 2011; 1:02:27 >
  • O siiri biliyorum guzeldir. Asiri bir keder yok uzerimde sadece gecici mutsuzluklar..

Bu kizi unutamadim cunku onunla cikarken sair kesildim ve az daha ciksaydim siir kitabi cikartma seviyesine gelecektim..

Bu kizi unutamadim cunku ondan sonra cok mutlu olamadim. E haliyle son mutlulugum da anilarim da aklim da onda kaldi..

Bu kizi unutamadim cunku cikmaya devam etseydik ilerde bir ask kitabi veya siir kitabi cikarabilirdik birlikte..

Bu kizi unutamadim cunku hem bana benziyo hem de benim zittimdi. Beni kendisine baglayan ozelligi de buydu..

Bu kizi unutamadim cunku unutmak istemedim. Varligi bile mutlu ediyo beni cunku..

Sanmayin ki yolda gozlerim aglamaktan kipkirmizi geziyorum,sanmayin ki kendimi insanlardan soyutladim. Onume gelen kiza yaziyorum onume gelenle arkadas oluyorum her espriye guluyorum ama kimse bilmez acimi. Forumlara vuruyorum iste,insana insan gerek cunku..

Ve soyleyebilecegim tek sey "Acilar paylasilmaz,paylasilamaz"

Bu kizi unutamadim

• Yine şiirler yazabilirsin.. Yine mutlu olabilirsin. Hayata eskisinden daha umutlu , daha bir artist bakabilirsin. Bu kitap çıkarmamana engel değil. Bence bu acıyı yaşamayı sen istiyorsun... Tüm hayatını bir insanın üzerine kurmuştun , o insan hayatından gitti dünyan başına yıkıldı. Tüm yapıtların yerle bir olur. Ee orada oturup o yığını mı izleyeceksin , yoksa yeni binalar , yeni umutlar mı yeşerteceksin ? Hadi , kalk bence.. Bi silkilen. Hayat çok kısa.

Bir daha böyle birine rastlamama deme , kim demişse hem bu lafını yemiştir bir şekilde.. Bunu tecrübe olarak sayabilirsin. Daha sağlıklı ilişkilere kendini hazırlayabilirsin.

Sana aşk acısı ile ilgili bir sürü şey yazabilirim. Bundan nasıl kurtulursun , neler yapılmalıdır acizane her şeyi söyleyebilirim. Ama gerek yok. Bence Sen bu acıyı yaşamak istiyorsun..

Önünde 2 seçenek var. Ya unutacaksın , Ya bu acıyı yaşayacaksın.

Normalde bir insanın Aşk acısını unutması en fazla 4 sene sürebilir. 4 seneden sonra beyin artık geçmişi yavaş yavaş arka sokaklarına doğru atar , yeni mahalleler , yeni iş yerleri , yeni muhitlere yer açar . Ya 4 sene bunu bekleyeceksin , şu kısacık ömrünü form sitelerine vurarak geçireceksin , yada sevdiğin kız için CANİ GÖNÜLDEN Mutluluklar dileyeyip " AYRILIĞIN GURURUNU" Göğsünü gere gere yaşayıp ufkunu açacaksın... Dedim ya Yalnızlık KUTSALDIR..

Ben bu acıyı çekmek , Aşk odunda yanmak istiyorum diyorsan da sen bilirsin... 3 sene sonra acı çekmekten zevk alırsın..

Ya unut , Ya Acını yaşa. Ama benden sana bir tavsiye ; " SEVDANA DAİR HERŞEY SENDE KALSIN "

Sağlıcakla kal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !! K@bus !! -- 21 Mart 2011; 1:47:19 >

• valla kardeşim dünkü olayın üstüne bu konuda bitirdi beni
    1 yıl geçmiş ama belki cok sey değişti hayatında ama içinde hiçbişey değişmemiştir bende kendimi bu yüzden baska şeylere verdim hep kendim olmaktan cıktım..cok mutlu oldugum günlerde bile eve gelince onu düşünürken yine agladım önüme gelene yazdım bende ama elde ettikten sonra bi degeri kalmadı uzun sürmedi baktım ki kendimi daha cok yıprattım umarım atlatırsın ben atlatamadım
  • Ben sen ile sana ne söyledim ? Saplantı haline getirmişsin artık kendin için yaşamalısın geçmişi ne kadar didik didik etsende sadece geçmiş hepsi bu. O kim bilir neler ile mutludur neyi kutluyordur ama sen hala hayatını beter etmeye çabalıyorsun.
  • Unutmamalısınız ! Bir insan sizden gitmiş ise o insan hiç bir zaman sizin olmamıştır ve olmayacaktır.. Bunun için o kadar çaba , o kadar gözyaşı...

Yazık etmeyiniz kendinize. Hayat o kadar kısacık ki.. Yaşanması gereken o kadar güzel şeyler var ki.. Ya Anneniz babanız ölüyor unutulup gidiyor , duygusal bir bağlılık yaşadığınız bir insandan yollarınızı ayırdığınız için bu kadar felaketi yaratıyorsunuz. Bu kalbinize yaptığınız haksızlıktır ! Bu takıntıdır ! Kurtulun bundan.

Şunu anlayalım lütfen arkadaşlar. Eğer partnerleriniz size uygun olsaydı yada evlenebilecek çiftler olsaydınız şu anda hala beraber olurdunuz. İki tarafta mutlu olurdu. Bir taraf böyle üzülmezdi. Demek bir eksiklik , bir sorun var. Bunun üzerine gitmeye gerek yok.

Nedenlere yer vermeyin hayatınızda ! Sonuca bakın biraz. " Keşke öyle yapmasam öyle olurdu , neden böyle yaptı , belki olur "

Bırakın kardeşim ! AYRILDINIZ MI ? Kabul edin bunu. Ve bu o kadar da kötü bir şey değil. Bir nevi özgürsünüz. Bunun çok artıları var.

Kız mı yok dünyada ? Bi onlarmıydı ? Bi çıkın dışarı , sağa sola bir bakın ! Şu zamana kadar elinizin tersi ile ittiğiniz şeyleri değerlendirmeye çalışın , bu olayların verdiği yıkım yüzünden yapamadığınız herşeyi yapın.

Birini sevebilirsiniz amenna.. Ama hayatınızın sonuna kadar onunla yaşayacaksınız diye bir kaide yok. Siz her gün kafanızı duvara vursanız , sızlasanız , ağlasanız , hergün bir ateşte yansanız yine de evleneceğiniz insan kim ise onunla evleneceksiniz. Bunu yarınlar gösterecek. Bahar geliyor kardeşlerim. Çıkın dışarı , o temiz havayı , o güzel mevsimi tüm zerresi ile içinize çekin.. Baharda Gök yüzünden AŞK yağar , yakalayın bir iki tane aşk ekin gönlünüze TEBESSÜME doğru yürüyün...

Bu kadar olmamalı, katılmıyorum! İnsan oğlu bu kadar aciz olmamalı , olmamalıyız ! Herkesin kendi kafasında yarattığı bir cennet vardır. Ve her insan o cennetin içerisinde istediği kişilerle beraber yaşamak ister. Demek ki arkadaşlarınızın cennetinde siz yoksunuz , olmamalısınız. Bunu kabul edin lütfen.. Kaç yaşındasınız bilemiyorum fakat yaklaşık 50-60 yıl ömrünüz kalmıştır. Allah ölümünüzü daha erken nasip etmezse.. 60 YIL.. Ne kadar çabuk geçecek.. O kızlar evlenecek , siz öyle..

Kalkın hadi. Gün ışığı ile beraber yola çıkın.. O odadan çıkın. Alın bir bidon benzin , yakın orayı ! Ve yürüyün.. O kadar güzel insanlar çıkacak ki karşınıza.. O kadar sağlıklı ilişkiler yaşayacaksınız ki.. Yeter ki duygularınızda samimi olun ve kendinizi elinizden geldiği iyiye doğru taşıyın..

Yazık etmeyin...

Can Yücel'in dediği gibi " HAYAT BU ERTELENEMEZ "

• Arkadaşım seni çok iyi anlayabiliyorum. İçin şuan rahattır elbette. Kafamı takmıyorum öyle yazasım geldi diyon. Mesajı attığın saate baktım ki buda çok normalmiş. Gece saatlerinde insan kendisiyle başbaşa kaldığında duygu patlaması yaşıyor adeta. Gündüzün ne kadar mükemmel geçsede insan kendisiyle başbaşa kalmaktan korkuyor adeta.

Kendim yazdığım bir sözüm vardır tamda sana uyuyor: "Geceleri çok seviyorum. Beni kendime getirip, gerçekleri adeta yüzüme vurup tokatlıyor"
  • tam 1 yıl 1 hafta önce hatta şuan yazdığım saatte eski sevgilim beni sevdiğini söylemişti. 1 hafta önce de "bugünü hatırladın mı?" demişti. Kız benden ayrılmamıştı, ben ondan ayrılmıştım. İçim bir kötü oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.