Şimdi Ara

Talonu Durdurabilecek Bir Mid Laner?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela ben talon alamadan karşısı talon aldı ve karşıma gelince ister istemez geri çekilerek oynuyorum, safe oynamak ta bana göre değil, bu çarın da earlysi baya güçlü. Karşıma talon alındığında ne almalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• diana diyebilirim ayrıca 7.14'te buff da aldı kendileri.
  • Ahri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekko,Fizz,Lissandra

• Lissandra, Ahri.
  • Talon'u incelersek;

- Vurmak için yaklaşmak zorunda.
    - Asıl hasarını ulti ve Q yeteneği ile birlikte veriyor.
    - Erken aşaması ziyadesi ile zor.

+ 6'dan sonra diğer lanelere roam atabiliyor.
    + Ultisi sayesinde savaşa-takasa girme ve çıkma mekaniği var.
    + AD ratioları oldukça iyi.

Bunları alt alta koyar, toplar,çıkartır,çarpar,bölersek sizin lanede hem rahat farmlayabileceğiniz hem de dürtebileceğiniz bir şampiyon almanız lazım. CC de olursa işin ucunda zorlanmazsınız.

Lissandra, Ahri, Malzahar(bir Mercurial'a işi biter ama) gibi herolar alınabilir.

Ya da dişe diş dersiniz ve Diana gibi sert mid heroları düşünebilirsiniz.
  • Siannis kullanıcısına yanıt
    malzahara karşı sıvışma işe yaramıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • leblank,yasuo,zed,syndra,lux

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhonya -- 12 Temmuz 2017; 7:27:22 >
  • Ne kadar sevmesemde yasuo eğer w koymayı biliyorsa.

• Corki aldım bir ara bitkinlikle girdim,wsunu yemezsen tam hasarini hicbir zaman atamaz zaten Talon.En fazla birini yedim arada dönüşü yememeye çalıştım,Corki wsunu saklarsa Talon'un q+r sinin hasarinin hepsini almayi önlüyor.Durte durte ilk alti levelde kesebiliyosun.Yanina yaklasinca e ve q ile asiri hasar cikariyosun.Trinity ve ninja bittikten sonra çok daha rahat,yok edersin.Corki buildim Uclu,karsiya göre sihricenlede baslanabilir,ninja yada merkuri,ölümün dansi,ebedi,statik,ga.Statik biraz one gecince tercih ediyorum burstu fazla olsun diye yoksa onun yerine canbicende iyi gidiyor.

• Talon early'de güçlü tamam ama late game'de düşüyor.. early game'de menzili olan herolarla safe kalınmalı.. late game pek faydalı olamıyor takıma
  • Düzgün w kullanırsa vladimir de alabilir .
  • Zed, yasuo, ahri, liss

Ya da kayle, morde, fizz falan al lanede direk outplay olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VulonViing -- 12 Temmuz 2017; 12:32:35 >
  • Lissandra + exhaust= Talonun cenaze namazı.

• Lissandra-Talon ortada geçer Talon'u Swain, Mordekaiser, Cho'Gath gibi tank ap büyücüler daha fazla zorlar hatta Talon bunlara karşı hiçbir şey yapamaz. Diana ise 1 numara ct pick olarak geçiyor. Aslında katılıyorum buna ultisinden dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 12 Temmuz 2017; 12:48:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isla Tortuga

malzahara karşı sıvışma işe yaramıyor

Hasar vurmaya devam ettiğini biliyorum ama o hasarı yerken bile iyi kasmış Talon, Malzahar'ı çıkarabilir aradan. O yüzden yazmıştım. :)
  • Siannis kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim sindirme süresini sıvışma azaltmıyor. Sadece qss kullanarak kurtulabilirsin

• Zed diyenler emin mi? Earlyde zedi patates ediyor talon

• Annie
  • her şampiyonla durabilirsin , talonun şuan pek numarası yok. kazanıp kaybetmen senin yeteneğine bağlı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.