Şimdi Ara

Talon'un ultisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Talonun ultisinin irelia gibi olduğunu düşünüyordum. Yani düşmana hepsi değerse daha fazla hasar verir diye biliyordum ama öyle değilmiş. Tek bir dagger bütün damagei vuruyormuş ama 2 dagger aynı anda vuramıyormuş. Yani ultisi için almak isteyenler bir düşünsün :( Hatta bir konu var şurada. http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1147869&page=1

• herhangi bir championu ultisi için almayı düşünen varsa zaten hiç almasın yazık verilen IPlere RPlere.
  • Ben de ultiyi basıp adamın arkasına geçiyodum tüm daggerlar saplansın diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: caitlin

herhangi bir championu ultisi için almayı düşünen varsa zaten hiç almasın yazık verilen IPlere RPlere.

Tamam o zaman kimse karthusu, luxu, caitlyni almasın ok.
  • Ben oyuna ilk basladigimda herolari incelerken Karthus un ultisini gorup alayim dedim. Simdi oyunu birakmam mi gerekir yoksa siz degerli abilerimizden ders alip skilleri yerine gorunusu icinmi hero almaliyim?
  • quote:

herhangi bir championu ultisi için almayı düşünen varsa zaten hiç almasın yazık verilen IPlere RPlere.

King Konuştu Sen Ne İçin Alıyon Basede Tutup Dans Etsin Diyemi ?
  • gene 6300ü hak etmeyen bi champ daha.şahsen gözüm tutmadı değmez o kadar ipye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben aldım şimdi. Bakalım bi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

Ben aldım şimdi. Bakalım bi :/

3.oyun Guardsman Bob build 13-1 bitti.Hotshotgg build denemeye korkuyorum
  • quote:

quote:

Tamam o zaman kimse karthusu, luxu, caitlyni almasın ok.

ulti sadece o belirttiğin herolarda mı var??

hayır lafı tersinizden anlayıp bir de ilginç ilginç cevaplar veriyorsunuz.

Bir championı almayı düşünüyorsanız komple bütün skilleri +ları -leri ile düşünürsünüz,

"AA BUNUN ULTİSİ ÇOK SÜPER GİDİP ALAYIM" diye alırsanız sonrasında pişman olma ihtimaliniz yüksek.

Anlayana.

• nasus'u ultisiz düşünsenize
  • Adamın demek istediği farklı, sizin dediğiniz farklı. Eğer bir ulti yüzünden champion alırsanız sonradan pişman olma şansınız yüksek, tek ultiyle kullanamazsınız champion'ı demek istiyor. Lux, snare atmadan ulti atabilirsin ama iyi oynayan kaçar. Karthus'a lafım yok ama hiç skill basmadan ulti basarsan bir şey olmaz, Cait de öyle. Ee hani? Biz ulti için almıştık, noob champion'mış diyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MangekyouSharingan

quote:

ilk oyunum 14-7 yaptım.

Doran's Blade
    Youmuu's Ghostblade
    Frozen Mallet
    Berserker Graves
    Phantom Dancer
    The Blood Thirster
  • Hangi skilleri magical damage vuruyo söyleye bilir misin ben daha oyuna giremedimde ? Phreak chmp sl'de trinity force almış da..
  • Ultisi aslında aşırı imba . Diğer skillerde gayet hoş . Alınası bi champion bence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: enayi07

Hangi skilleri magical damage vuruyo söyleye bilir misin ben daha oyuna giremedimde ? Phreak chmp sl'de trinity force almış da..

hepsi fiziksel
  • Sadece ultisi için yazmalıydı arkadaş. Ben dediğini anladım ama kofti anarşist arkadaşlar yine "Çıkartıp masaya vuralım, farklı görüş sahibine patronun kim olduğunu gösterelim." sebepli saldırılarda bulunmuşlar.

Bu zamana kadar "Baba diyer sikillerini sevmiyorum ama ultisi choq datlu yhaa;))dokuz" diyen bir arkadaşım olmadı. Olsa mor elbiseler giyip izbe film festivallerinde hayatın anlamını sorgulardım, oh bebek, sorgulardım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enayi07

Hangi skilleri magical damage vuruyo söyleye bilir misin ben daha oyuna giremedimde ? Phreak chmp sl'de trinity force almış da..

hepsi fiziksel

Saol bilgin için bazıları hazırladıkları rehberlerde trinity force önermiş ama ap verdiği için biraz verimsiz geldi.

Nicholai : Oh bebek sorgulardın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: MangekyouSharingan

quote:

hacım buildi yazabilir misin ? şu sıralar stream takip edemedim fazlada..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.