Şimdi Ara

Talon Oynayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Talon hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Nasıl bir build'le oynuyorsunuz? Taktikleriniz nedir? Rakibe en çok hasar nasıl verilir? Skill fullenmeli?

Mana sıkıntısı çok oluyor. Bunun için tanrıçanın gözyaşı çıkmak mantıklı mı?

Geçen karşıma Akali geldi manasız oldu için Q-R-E yapıyor canımı yarılıyor iki kombosunda eriyorum resmen. 1 saniyelik silence'da yetmiyor. Nerften sonra çöp mü oldu artık?

• sezon 3 baslari yada ortalarinda yedigi nerften sonra cop

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akali 6 olmadan başını ezmemen hata.Brutalizer alıp direk Hydra çıkıyorum sonra last whisper çıkıp Blackcleaver'ı tamamlıyorum duruma göre maw of malmortius ya da trinity alıyorum.Maw of malmortius'un ilk itemi hexdrinkerdı sanırsam onuda earlyde alabilirsin.Son item durumna göre ofansif yada defansif.Skill sırası olarak Genelde ilk W fulluyorum hem rahat farm yaptırıyor hemde adamın dibine girince sağlam damage atıyor.Combo E-Q-R-R-W.Masteries 21-9-0 Runeler amor pen - ad - armor - magic resist.Ama magic resistler per level değil direk magic resist.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wix-n -- 1 Şubat 2014; 22:26:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realroche

sezon 3 baslari yada ortalarinda yedigi nerften sonra cop

Akali, Kha Zix, Zed varken Talon'a nerf gelmesinin amacı nedir. E'nin silence'ına ve Q'nun bleed damage'ine buff gelmeli bence.
  • quote:

+1
  • Üstümdeki çöp diyene ilk önce yav he he edit:üstte talonun q'su ve silence buff gelirse o hero ertesi gün nerf yer sadece mânâ bufu yetebilir şuanki hali gayet iyi

Soruna gelirsek mânâ sıkıntısı evet çok var buna göre Early gamede ikinci maviyi almalisin.

W fullenir smartcast ile oynamani öneririm çünkü o 1 saniye Silence - elin alışınca o kadar yetiyor ki.

Yeni bir taktik düzenliyorum kabiliyetlerde %5 hız verip 3.cu item olarak trinity deniyorum gerçekten çok çok iyi oluyor ama yeni isen

Hydra-Kara balta - kanasusamis - son fısıltı kalan son 2 item karşı takıma göre sana kalmış.

Aslında talon alisilmasi gereken bir hero ve en iyi Assassin olabilir (bence)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlluminatici -- 1 Şubat 2014; 22:32:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam direk counter mid pick zaten. Ionia - Brutalizer (BC-Yomuu) - ToG - Hydra - Last Whisper - Guardian Angel gidiyorum.

Alternatif build: Mercury - Hydra - Last Whisper - IE - Trinity - Guardian Angel yapıyorum genelde ama bir türlü istediğim dmg'i vuramıyorum. Bir kaç video izledim ve bana göre burst dmg konusunda en iyi karakter oyundaki (nerften sonra da)

6'dan önce Q açıp - E - W duruma göre ignite

6'dan sonra Q açıp E - R - R - W ignite

Smartcast'e normal oyunlarda alışacağım. Ligim bronze II (maalesef) Gold'a kadar mid'de Talon ile çıkmak istiyorum. Yorumun için teşekkürler hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 Anti Herolar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obito

Talon hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Nasıl bir build'le oynuyorsunuz? Taktikleriniz nedir? Rakibe en çok hasar nasıl verilir? Skill fullenmeli?

Geçen karşıma Akali geldi manasız oldu için Q-R-E yapıyor canımı yarılıyor iki kombosunda eriyorum resmen. 1 saniyelik silence'da yetmiyor. Nerften sonra çöp mü oldu artık?

zed khazix varken ad mid talon almak :/
  • E den sonra w atmak sknti oldugu icin ilk w atip e q yapiyorum damage farki olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Akali, Kha Zix, Zed varken Talon'a nerf gelmesinin amacı nedir. E'nin silence'ına ve Q'nun bleed damage'ine buff gelmeli bence.

İşte lol böyle bir oyun.

• Talon hakkında tek bildiğim Kassadin alanın karşısına alıyorlar counter-pick diye Kassadin 6 level'a kadar kule altı kalıyor sonra Talon onu takip edemeyip oyun sonu 15-2-4 gibi bi' skorla bitiriyor Kassadin oyunu.

6-7 maç gördüm bunun örneklerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapiDeath

E den sonra w atmak sknti oldugu icin ilk w atip e q yapiyorum damage farki olur mu

Çok fazla oynadığımı söyleyemem ama slowladıktan sonra daha fazla hasar verdiğini biliyorum. Yanlışsam düzeltin lütfen

edit:pasifiymiş zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13rtn! -- 2 Şubat 2014; 0:48:42 >
  • Youmumu-ilonia ayakkabı(bekleme suresi azaltan iste)-kara balta-son fısltı-ebedi kılıç-vahsi haydra

En son ayakkabiyi satip trinity cikiorum

Ayakkabiyi sattiktan sonra her zaman tf ye girerken mavi buffun olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: sehup

quote:

Talon hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Nasıl bir build'le oynuyorsunuz? Taktikleriniz nedir? Rakibe en çok hasar nasıl verilir? Skill fullenmeli?

Talon Kha dan daha OP

• quote:

quote:

Ben talonla kha ile zed 1 vs1 de rahat aliom bence ad mid olarak talon coookkk viable

• -DeathMark- Konuya bekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borembo

quote:

quote:

Ben talonla kha ile zed 1 vs1 de rahat aliom bence ad mid olarak talon coookkk viable

demekki senn karşına bilen kha ile zed gelmemiş.Ayrıca mid malzaharda çok viable bildiğin tek atıor ama mobil olmayınca gangla düşüyor.

• rezerved. pepsiden beleşe aldım daha hiç oynamadım by heroyu konu yararlı olur büyük ihtimal :)
  • Bana "Talon'u Beceremezsin" dediniz ha
  • oynamıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.