Şimdi Ara

Talon hakkında bir kaç eksik gördüm :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Talon çıktığı gün tereddüt etmeden 2 li bundle'ını aldım ve hasta oldum karaktere ancak şöyle bir kanıya vardım.Katarina'ya hikaye dolasıyla benzer bir karakter ancak katarina çok kolay bir triple double ve devamını alabiliyor.Sizce de Talon'a bir cooldown düşüren pasif gerekmez miydi.Çünkü ben e skillini kullandıktan sonra başka birini kesmekte çok zorlanıyorum.Ticket atmayı düşündüm ama siz ne dersini eğer gerek yok derseniz atmayacağım çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahri -- 31 Ağustos 2011; 13:28:13 >

• AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.YOUR LOGIC IS SO SILLY.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Oldfield

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.YOUR LOGIC IS SO SILLY.

Tam oturmuş laf gerkçekten
  • katarinaya benziyor hatta fazlası var invis silence vs vs skarnerda cooldown düşüren pasif varken arkasından çıkan bir champa ekliceklerini düşünmüyorum gereksiz.
  • Hayır yani şimdi düşünüyorum xin assassin ama yine de w skilli gayet güzel cooldown düşürüyor. onun gibi düşünmüştüm.
  • Cok mantikli bence atmalisin ticket. Ama gelcek cevabi buraya da koy.
  • bence gereksız.cunku benım gıttıgım buıldın sonunda late gamede skılle pek gerek kalmıyor sadece cc ler ıcın skıll atıyorum auto attackla cok rahat alınabılıyor.eger oyle bırsey olursa bu seferde op olur gıbıme gelıyor.ama yenı ogrenmeye basladıgım ıcın yanlıs dusunuyorda olabılırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • talon ın E sinin kendi champ-minionlarımıza da atlayabilmesi lazımdı bence
  • talon suana kadar cıkmıs en güzel karakterlerden biri kacmasından kovalamasına hızlı bi disable olan sliencine tut ultisinin harikalına kadar mükemmel ötesi bi hero ve oyundaki en iyi dansa sahip suan malzaharıda gecti michael jackson gibi baslıo malı kavrıyo 2 döno moon walk yapıo daha ötesi varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonoDi

talon ın E sinin kendi champ-minionlarımıza da atlayabilmesi lazımdı bence

Ona bakarsan Akali'nin de atlaması lazımdı.
  • Hayran kaldım mantığına.
  • Talon penta yapabilsin diye bütün yetenekleri "cooldown" olmadan kullanılabilsin.
  • Talonun eksigi ultisini actıgında invis süresinin biraz daha uzun olması (1-2 sn) ve invisken daha hızlı gidebilmesi lazım "bence".Onun dısında gayet güzel gibi
  • Bunu Riot'a iş başvurusu olarak kullanabilirsin bence. Kesinlikle yüksek maaşlı ve rütbeli bir iş sahibi olmayı hak ediyorsun. Helal olsun. +1
  • sürenin biraz daha uzun olması ve o herounun invisken hızlanması gerceklesmis olsaydı talon ulti bastıktan sonra hic bi karaktero nu yakalayamaz olurdu oyuzden boyle baya dengeli
  • tamam hiçbir hero yakalayamazdı bu yüzden ulti açamadan stun vs atıp öldürürlerdi.Bu haliyle de düzgün kacıs mekanizması yok.Ona bakılırsa kassadini de manası fullken kimse yakalayamaz slow veya stun atmaları lzm.Olmayacağını biliyorum ama bana göre ultisi daha uzun olsa iyi olurmuş
  • ne diyim sana kassadini cok cok rahat kesebilen karakterler var mesela akali kasadini yer kasadin istedi kadar zıplasın akali basar tekmeyi ama anlatmaya calıstım o degil karakter ne up nede op cok dengeli bi karakter oyuzden bi buff herşeyi bozabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

ne diyim sana kassadini cok cok rahat kesebilen karakterler var mesela akali kasadini yer kasadin istedi kadar zıplasın akali basar tekmeyi ama anlatmaya calıstım o degil karakter ne up nede op cok dengeli bi karakter oyuzden bi buff herşeyi bozabilir.

o dedigin icin akalinin surkeli visionu olması lazım kaldıki kasadin akaliye silence attıgında o silence bitene kadar 2 kere zıplar nerdeyse
  • eğer oynayan pro bi akal iise banshe almısdır 2. si eğer harbiden iyi oynayan bi akali kasmıssa kassadin daha zıplayamadan ölür.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 31 Ağustos 2011; 19:22:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

eğer oynayan pro bi akal iise banshe almısdır 2. si eğer harbiden iyi oynayan bi akali kasmıssa kassadin daha zıplayamadan ölür.

Edit:İmla

(Kassadin zıplayamadan ölür)---Bu demek oluyor ki akali kassadinin visionuna girdiği andan itibaren kassadin en yakın duvara ulaşana kadar 2.5 saniyesi var.Kassadin de pro ise kassadinin visionu da vardır ve sen diyosun ki akali 2.5 saniye icinde kassadinin yanına varıp ona en az 2k civarı dmg vurabilir.Kassadinde iyi oynagımı söylemiyorum ama bu dedigini kassadini oynayan kişi hard mal master yi 4ever zihniyetine sahip olsa dahi en pro akali bile yapamaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.