Şimdi Ara

Talon Build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 18LEVEL DAHA NOOB BIR TALON KULLANICISIYIM SIZE BUILDIMI GOSTERECEM YANLIS ISE SIZ ONERIRSENIZ SEVINIRIM ISTE BUILDIN

BOOTS OF LUCIDITY»TEAR OF THE GODDESS»THE BRUTALIZER»YOUMUU'S GHOST BLADE»8LEVEL+ISEM RED BUFF ALIYORUM»THE BLOODTHIRSTER»1500+MANA VAR ISE TEAR OF THE GODDESS'I MANAMUNE YAPIYORUM»Q BURALARDA 5.SEVIYEYE ULASTIGI ICIN SHEEN»PHAGE»TRINITY FORCE»PARA KALIRSA KI GENELLIKLE KALIYOR INFINITY EDGE ALIP BUILDI BITIRIYORUM BOYLECE GENELLIKLE EARLYDE FAZLA USTUNLUK KURAMASAM DA MID VE LATE GAME'DE USTUNLUK KURUYORUM HATTA 0/5TEN 9/6YA MAC CEVIRDIGIMI BILIRIM...

NOT SORU: 4500 IP VAR RUNE ALMAK ICIN 20LEVEL'IMI BEKLEYEYIM SIMDIDEN RUNE MU ALAYIM YOKSA 1800IP DAHA YAPIP BIR CHAMP DAHA MI ALAYIM...

YORUMLAR VE ELESTIRILER ICIN SIMDIDEN TESEKKURLER...

• Bot ile başla 2 doran blade al ardından blutalizer çık sonra bloodthirter sheen ardından phage ve trinty force en son olarakta guardain angel çık. Rune ise bekle 20 yi hatta 25-30 arası al çok lazım değil ilk bi her tipten championu öğrenmeye bak

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• Talonla cok iyi oynarim bir de skin aldim.İlk bot+3 pot gidiyorum ben onun yerine doran da alabilirsin.Sonra cdr veren bottan alicaksin,brutalizer tamamla.Onu Youmou's ghostblade çevir,BloodThirster al sonra da infinity ya da trinity çıkabilirsin.İlk W skillini aç sonra E ve Q ilk W fulle sonra E 3 levela kadar fazla agresif oynama.6 olunca Oyun iyi gidiyorsa gank atabilirsin.Kombon:E-Q-W kacman gerekirse ya da kovalaman gerekirse de ulti.Sakın ultiyi move speed icin gankin basinda kullanma zaten E skilli gap closer.Bu buildle cogu oyunu kazanirim.Sen yandan gelip Ad carrye combonu yap veya ap carrye sonra takim digerlerini alsin ultini de 5 kisinin arasindan kacmak icin kullanabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hearthstone:Otherside#2898 Rank:Legend
  • sakin ol ve caps lock'ı kapat

Orijinalden alıntı: DyingStar

Talonla cok iyi oynarim bir de skin aldim.İlk bot+3 pot gidiyorum ben onun yerine doran da alabilirsin.Sonra cdr veren bottan alicaksin,brutalizer tamamla.Onu Youmou's ghostblade çevir,BloodThirster al sonra da infinity ya da trinity çıkabilirsin.İlk W skillini aç sonra E ve Q ilk W fulle sonra E 3 levela kadar fazla agresif oynama.6 olunca Oyun iyi gidiyorsa gank atabilirsin.Kombon:E-Q-W kacman gerekirse ya da kovalaman gerekirse de ulti.Sakın ultiyi move speed icin gankin basinda kullanma zaten E skilli gap closer.Bu buildle cogu oyunu kazanirim.Sen yandan gelip Ad carrye combonu yap veya ap carrye sonra takim digerlerini alsin ultini de 5 kisinin arasindan kacmak icin kullanabilirsin

Narrr yorum icin sagol ama manamune genelde aldigim zaman 50attack damage veriyor bir yandan da mana problemini sifirliyor blue buffta mantikli deneyebilirim ama malesef blue buff kisitli tekrar tesekkur ediyorum.
    dyingstar zaten gidisatimiz %50den fazla oranda benziyor bir kac kez doranla cikmistim oturtamadim o yuzden bunu uyguluyorum yorum icin tekrar tesekkurler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    13 yıl önce açıldı
    Fizz solo guide
    13 yıl önce açıldı
    Ahri skill up?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.