Şimdi Ara

Taktiğimizi tartışalım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ceyhun neden oynuyor diye düşünseniz bu gereksiz konulara gerek kalmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Atilla35-1905

Ceyhun neden oynuyor diye düşünseniz bu gereksiz konulara gerek kalmaz

Hocam herkes kendi görüşünü söylesin diye böyle bir konu açtım , gereksiz gördüysen en azından böyle yorum yapmana gerek yoktu...

Muslera
    Veysel-Semih-Hakan-Alex
    Melo
    Sneijder-Selçuk
    Hajrovic-Drogba-Burak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: LKLC

Sneijder milli takimda 4-3-3 ün orta sahasında oynuyor bizde de öyle olmalı. Sneijder kenarda olmuyor bir kanat oyuncusu değil.

Muslera
    Veysel-Semih-Hakan-Alex
    Melo
    Sneijder-Selçuk
    Hajrovic-Drogba-Burak

Hocam zaten onunda en faydalı olduğu böyle pozisyon ve sistem bu ,

Mancini şuan ki sistemde ısrar ediyorsa bir mantığı vardır diyeceğim ama zaaflar ortada ve bazen hücumda hiç etkili olamıyoruz ...

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

Sneijder milli takimda 4-3-3 ün orta sahasında oynuyor bizde de öyle olmalı. Sneijder kenarda olmuyor bir kanat oyuncusu değil.

Muslera
    Veysel-Semih-Hakan-Alex
    Melo
    Sneijder-Selçuk
    Hajrovic-Drogba-Burak

Hocam zaten onunda en faydalı olduğu böyle pozisyon ve sistem bu ,

Mancini şuan ki sistemde ısrar ediyorsa bir mantığı vardır diyeceğim ama zaaflar ortada ve bazen hücumda hiç etkili olamıyoruz ...

Sneijder ve burak kanatlarda olmuyor abi. Sneijderin ortaya gecmesi lazim burakinda en uca. Yada buna bi cozum bulunmali. Arti mancininin israrindaki sebep vardir bi bildigi ise bizim izledigimiz ne? Bu sistemde ates ustunde oluyoruz. Maci kaybetme olasiligimiz kazanma olasiligimizdan daha yuksek. Bide chelsea bu sekilde bize ustunluk kurar maci vermez.

• quote:

quote:

Hocam herkes kendi görüşünü söylesin diye böyle bir konu açtım , gereksiz gördüysen en azından böyle yorum yapmana gerek yoktu...

Herkes kendi görüşünü buraya yazınca iyi birşey mi oluyor sanki. Biri dalga geçer öteki hakaret eder tartışma çıkar ve en sonunda konu silinir

quote:

quote:

Herkes kendi görüşünü buraya yazınca iyi birşey mi oluyor sanki. Biri dalga geçer öteki hakaret eder tartışma çıkar ve en sonunda konu silinir

Hocam senin gibi üslupta gelip gereksiz konu derlerse kapanır, forumun amacı bu paylaşmak , tartışmak , farklı görüşleri dinlemek...

Zaten ortamı gerecek , insanları kızdıracak saçmalıkta bir durum yok konuya yazılanlarda ortada , tartışma çıkacak diye konu açmayacak halimiz yok ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam senin gibi üslupta gelip gereksiz konu derlerse kapanır, forumun amacı bu paylaşmak , tartışmak , farklı görüşleri dinlemek...

Zaten ortamı gerecek , insanları kızdıracak saçmalıkta bir durum yok konuya yazılanlarda ortada , tartışma çıkacak diye konu açmayacak halimiz yok ...

Ben ne zaman konu açsam silindiginden uyarırım dedim

• Konuyu tekrar yukarı çıkarmamın sebebi şu , ilk açtığım günden bugüne yine aynı durumdayız gerçi elimizdeki malzeme bu ...

6-1 yendik bilerek bugün yazıyorum , kanat/bek oynayan oyuncular deplasmanlarda silah değil zaafımız oluyor , savunma dengemiz hücum dengemiz dağılıyor ...

Arena'da rakip takım üstümüze çok fazla gelemiyor o yüzden bek/kanat oynayanların hücum gücünden sonuna kadar yararlanıyoruz ,

Özellikle Sneijder sola yakın oynadığı için Alex Telles etkili oluyor , bizim deplasman için farklı dizilişe ihtiyacımız var ...
  • ben de sizin gibi düşünüyorum hocam deplasmanda bu taktik kesnilkle olmuyor

Orijinalden alıntı: black winter

bugün özelinde 41212 gibi oynadık 5-1 olunca yine 433 e döndü en son 352 ile bitirdi
    deplasmanda ws burak kanatlarda oynadığı sürece şampiyonluk hayal

Deplasmanda aynı kadro farklı dizilim denemeliyiz , yoksa bu hafta fark kapanır diğer hafta açılır

Geçenlerde bununla ilgili konu da açmıştım zaten.Dizilişten ziyade taktik ve mentaliteden dolayı deplasmanlar kabusa dönüşüyor.

Taktiğimizi tartışalım...

1-2 değişiklik, inanılmaz olur...

Mustafa Kemal ATATÜRK (1881-193∞)

.share the wealth.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Deplasmanda deplasman takımı gibi oynamazsak hiç bir sorunumuz kalmayacak.Büyük takım olduğumuzu unutuyoruz dışarıda.

Geçenlerde bununla ilgili konu da açmıştım zaten.Dizilişten ziyade taktik ve mentaliteden dolayı deplasmanlar kabusa dönüşüyor.

Hocam size katılıyorum , bunu Mancini'de net şekilde görüyordur ancak hala müdahale etmemesi tuhaf geliyor ...

Ligin ikinci yarısından bu yana aynı taktik yakın kadrolarla çıktık sahaya iç dış fark etmeden ancak siyahla beyaz kadar farklı performans

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Deplasmanda deplasman takımı gibi oynamazsak hiç bir sorunumuz kalmayacak.Büyük takım olduğumuzu unutuyoruz dışarıda.

Hocam size katılıyorum , bunu Mancini'de net şekilde görüyordur ancak hala müdahale etmemesi tuhaf geliyor ...

Ligin ikinci yarısından bu yana aynı taktik yakın kadrolarla çıktık sahaya iç dış fark etmeden ancak siyahla beyaz kadar farklı performans

Müdahele etmemesi benim de garibime gidiyor hocam.Bu konuyu dile getirdiğimde Gs düşmanıymışım gibi üstüme saldıranlar oldu hatta.

Deplasmanlarda oyuncuların arenadaki gibi motive olamadığını ve o yüzden bu sonuçların ortaya çıktığı savunuluyor ama katılmıyorum.Dünyadaki hiç bir takım zaten dışara evindeki gibi motive olamaz.Bu bir bahane değildir.

Ayrıca dışarıdaki puan kayıplarımızın haddi hesabı yok cidden.Mancini istisnasız her deplasman maçında aynı şeyleri yaptığı için neredeyse her maçta puan kaybı oldu.

Geçen hafta maç sonunda "deplasman fobimizi yenmemiz gerekiyor" gerekiyor dedi ama yanlış söyledi.Kendisinin bu fobiyi yenmesi gerekiyor oyuncuların değil.

• Bu taktiğin deplasmanlarda bütün zaafları ortaya çıkıyor , artık buna çözüm getirilmeli ...
  • İki transfer kenarda sabri 11de. Sneijder hala solda oynatiliyor top tasimadan yoksun burak sagda. En formda sag kanat oyuncumuz eboue istanbulda. Selcuk aylardir zombi gibi geziyor israrla 11de. Her mac ayri 11. Tum bu sorunlarin sebebi baskan aysal degil herhalde..Çözüm bulunsa ne olur bu saatten sonra sezon bitti ikincilik bile surpriz olur bu ruhsuz futbolla.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.