Şimdi Ara

Taksitli Nakit Avans / Taksitli Para vb % 1,36 dan kullanılabiliyor. (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
161
Favori
270.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akbank vermiyor provizyon tutarı hatası veriyor aradım sistemlerimizde güncelleme var deniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WinPeAcE kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İlk günden beri aynı yalan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam dün kendime de ablama da arayıp provizyon engelini kaldırtıp kullanım yaptık. Tekrar tekrar arayın bilen birisine denk gelince provizyon limitinizi yükseltsinler.

• aqhuan kullanıcısına yanıt
    Nereye bağlandınız ne diyip?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hala bankalarda bir güncelleme yok seçimimi bekliyorlar yoksa kafalarına göre mi hareket ediyorlar ?

• xweser X kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerine bağlanırken nskit avans kullanmak istiyorum deyin, bağlandığınız kişiye provizyon limitini kaldırmak istiyorum deyin 1 günlük kaldırıyorlar, onunla beraber limitiniz dahilinde kredi çekebiliyorsunuz.

• cumartesi şans eseri vakıfbankta 1.36 ile 12 taksitli 20bin lira çektim. hatta 21k limitim vardı, faizle birlikte limitimi aştı -600 lira civarı limit oldu. anlamadım nasıl oldu

• Görkem ! kullanıcısına yanıt
    Şansa yaşıyoz valla :)

Sanırım bu dediğiniz Axess kredi kartı için?

Sağol hocam.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Aynısı wingsde de geçerli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • labidu kullanıcısına yanıt

çok korkuyorsanız eşinizin babanızın annenizin hesabına atıp oradan devam ediniz..

• Castieello kullanıcısına yanıt

Bana kredi kartı vermiyor "Diğer bankalardaki limitini kapat öyle al" diyor.

Ama İşcep ne hikmetse böyle demiyor ve anında sıfır limitli kredi kartını veriyor.

Sonra limit arttır deyince o da aynı mesajı veriyor.

Bu sırada YKB atak yapıp 92.000 TL' den 70.000 TL' ye müşteri limitini düşürdükten sadece 3 gün sonra sms gönderdi:

"Müşteri limitini 139.000 TL yapmak için hemen mobile gir" dedi ve bu fırsatı bir daha bulamam diyerek YKB World Kart müşteri limitimi 139.000 TL yaptım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 22 Mayıs 2023; 9:39:18 >
  • labidu kullanıcısına yanıt
    İmzaladığınız sözleşme neticesinde belirli süreli kredi olarak geçmektedir nakit avans.Amacına uygun kullanılmadığı takdirde bankanın geri çağırma ve ürünlerinizi kapatma hakkı var şimdiye kadar bankalar müdahale etmedi diye,etmeyecek diye bir durum yok şunu bunu yapın diyemem ama kendinizi garantiye alarak her zaman işlemlerinizi gerçekleştirin

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

Tüm kredilerde aynı mantık geçerli.GKS sözleşmeleri çarşaf çarşaf dikkat ederseniz.

Ticari kredilerde de aynı mantık var.

2000 lerdeki krizlerde birkaç banka kredileri geri çağırmıştı.O bankalar sonra bütün müşterilerini kaybetti.

Bunu göze alırlar mı bilemem..

• gercekkurtulus75 G kullanıcısına yanıt
    Detaylı bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Burada şunu yapayım sorun olur mu diye soruluyor ve diğerleri de şimdiye kadar bankalar işlem yapmadı rahatlığıyla birsey olmaz deniyor.Bankalar çok zora girdiği durumda kendi menfaatını kollar tüketiciyi görmez yapıkredi örneğinde olduğu gibi o yüzden dikkat etmek lazım böyle durumlara.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt

Yo kızmayın.Sadece insanlar kendilerini korumak istiyorlar.Ticari krediler 47 iken 16 ile kredi varsa tabiki insanlar saldıracaktır.Kurun gideceği yerin de artık sınırı yok.Ülke olarak İflas ettik sadece açıklanması kaldı.Swap harici MB kasasında 2 Mily USD var.İsterse Ronaldo ülkeyi satın alabilir ..

• canınıyerim kullanıcısına yanıt
    Sadece ykb ile iş bu halde galiba ben de bekliyorum hala

• Castieello kullanıcısına yanıt

TL de kalmayın.Bankada döviz bırakmayın.Altın veya dövizi fiziki olarak slın.Size tavsiyemdir.

Sermaye kontrolleri zaten dolaylı olarak vardı.Şimdi artık resmiyete dökülüyor.Seçimden sonra malum kişi kazanırsa ki maalesef kazanacak gibi o zaman görün curcunayı.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.