Şimdi Ara

Taksitle Araba Almak İstiyorum. Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
32.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2004-2011 model arası Honda Civic, Ford Focus gibi sedan araba almayı düşünüyorum.
    Faize girmek istemiyorum.

5000 tl civarı peşinat verip 500-600 tl civarı taksitle araba almayı düşünüyorum

Önceliğim 2. el ama 2.el taksitli araba nereden bulabilirim bilmiyorum
    Önerebileceğiniz bir yer varmı?

Eğer 2. el taksitli yoksa bütçeme göre taksitli 0 arabalar önerirseniz sevinirim.

Yorumlarınızı Bekliyorum...

• Senet yapan yerler var ama adam senetle satmayı göze alıyorsa belli ki ödemediğin/ödeyemediğin zaman o parayı sana bir şekilde ödetir. Onun haricinde kimse babasının hayrına taksitle satmaz git kredi al gel der. İyi düşün doğru karar ver..
  • emin otomotiv'e bir bak

bildiğim kadarıyla, organizasyona katılıyorsun kura sana çıktımı istediğin otomobili istediğin yerden satın alıyorsun
  • Faize girmem diyosan bu işi unut hocam çok zor
  • galerilerin çoğu taksit yapıyor bikaç galeriye sor istersen ama tabi peşin fiyatıyla arasında fark olur.Mesela atıyorum 16000 tl peşin fiyatıysa sana 24 ay taksit yapar 5000 peşin verirsin 11000 tl yi 24 e bölmez de 13000 tl yi 24 e böler le her ay 500 küsür lira ödersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lervolerto

emin otomotiv'e bir bak

bildiğim kadarıyla, organizasyona katılıyorsun kura sana çıktımı istediğin otomobili istediğin yerden satın alıyorsun

emin otomotiv derken? altunizade'de bitane emin otomotiv var ama küçük çaplı bi galeri , orasıyla alakası varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

emin otomotiv'e bir bak

emin otomotiv derken? altunizade'de bitane emin otomotiv var ama küçük çaplı bi galeri , orasıyla alakası varmıdır

orası küçük çaplı bir yer değil, oraya gittiğiniz de size daha detaylı bir şekilde yardımcı oluyorlar. Faizsiz çalışan bir finans firması sizin şartlarınıza göre size yardımcı oluyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Emin otomotiv galeri değil. Otomotivle uzaktan yakından alakaları yok. Komisyoncu, saadet zinciri gibi bişey. Siz para veriyorsunuz ama arabayı ya taksit sayısının ortasında ya da isterseniz kura ile kim bilir ne zaman alıyorsunuz. Ama ordan değil başka yerden alıyorsunuz. Mesela 36 ay taksitle araba alacaksanız 19 ay sonra size araba almak için girdiğiniz tutarı veriyorlar. 18 ay bekleyip biriktirirken neden paramı oraya bağlayım o da ayrı bir soru.
  • mesela 2010 civic 2.el adam 30.000 tl istiyor buna tüketici kredisimi ihtiyaç kredisimi ne çekiyorsun banka adama 30.000 veriyor sen bankaya taksit ile ödüyorsun arkadaşım söylemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: superxp

quote:

quote:

emin otomotiv'e bir bak

orası küçük çaplı bir yer değil, oraya gittiğiniz de size daha detaylı bir şekilde yardımcı oluyorlar. Faizsiz çalışan bir finans firması sizin şartlarınıza göre size yardımcı oluyorlar.

cevap için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 12 Ağustos 2011; 10:15:05 >

• Emin otomotiv firmasını Galeri gibi görmeyin, Finans şirketi olarak çalışıyorlar, ve sahibinden sattıkları araçlarda hep kendi çalıştığı müşterilerin araçlarıdır. biraz önce dediğim gibi oraya gittiğiniz de sizin belirlediğiniz şartlara göre size yardımcı olacaklardır. mesela şöyle örnek vereyim.

15.000 TL araç almak istiyorsunuz, elinizde 5.000 TL var. geri kalan rakamı sizin bütçenize göre ayarlıyorlar ister 10 ay ister 60 ay vade olarak, aylık ödemeleriniz yüksek tutarsanız daha kısa sürede paranızı alabilirsiniz. Zaten paranızı aldığınızda istediğiniz arabayı kendiniz alıyorsunuz ister üstüne fazladan ekleyip ister ilk belirlediğiniz 15.000 tl lik arabadan daha ucuz bir araç alabilirsiniz. burdan biraz anlatması zor bence siz oraya gidin bir görüşün en iyi öyle

Ben kendim 10.000 sisteme yazıldım ve aracımı kendim aldım, sağlam güvenilir bir firmadır.

• quote:

quote:

quote:

emin otomotiv'e bir bak

onların ki faiz değil KAR PAYI

• quote:

Orijinalden alıntı: naczet24

quote:

quote:

quote:

emin otomotiv'e bir bak

Bende Faiz siz yazdım hocam herhalde yanlış gördünüz. :)

• Yarın gidip galerileri dolaşıcam.

Yorumlarınız için çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: naczet24

Çalışma sistemleri ne faiz ne de kar payı, ön yargılı olmayın araştırım önce bilgi sonra fikir sahibi olun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.